2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sen son bir ay kala aldigin kıyafetleri güzel bir yıka yerleştir daha bebiş gelmeden kokuları sinmiş gibi oluyor eve..

Kutu kutu hurma ye..hurma doguma yardımcı olurmuş..

Ben sali günü detayli ultrasondan sonra bunu alacağım canim kraft fit travel diye geçiyor ınşallah memnun kalırım
Bu modeller güzel ama ileriyi düşünüyorsan bence başka model al cnm iç kısımları çok geniş olmuyor 1.1.5 yaş için evet ama sonra Si için çok kullanışlı değil..

Ben sali günü detayli ultrasondan sonra bunu alacağım canim kraft fit travel diye geçiyor ınşallah memnun kalırım
ben bunu düşünüyorum yakından da gördüm ilk zamanlar içinde uygun sonrasında da uygun 3.4 yaşına kadar kullanırsın çok rahat..ve inan araba bir anne için bence çok önemli ve en çok kullanılan şey özellikle de gezmeyi seviyorsanız.. yürümeye başladıktan sonra bi alışveriş eziyet oluyor inan zaptedemiyorsun ordan oraya koşturuyorlar.. onlara bakmaktan alışveriş yapamıyorsun.. köy arabaya ohhh missss

Tamamen katılıyorum bana da abartılı kutlamalar saçma geliyo. oğlum 2 yaşında sünnet oldu sadece yakınlarımıza toplam (20 kişilik) güzel bi restoranda yemek verdik. Minik magnet hediyelikler dağıttım. sessiz sakin çokta güzel oldu yine oğlum olacak inşallah ona da bu şekilde yapmayı düşünüyorum.

Haftada 3 gun yurys yapyrm ama sahile
benim hastanede dr.un adiyla dogum paketi aliyorsun. olaki dr sehir disinda vs ise yerine baska dr geliyor.
Serum maceralrmn birinde bizim doktrn hastası doktor müsait olmdgi için beni telefonda ikna etti başka doktor gelsin diye deynce o an ben sok oldm hesabıma göre bayram ertesi olunca aynısını yaşarım tanmdgm doktor yerine kendi sectgm başka doktra giderim diye dusundm canım. Sağlamcı evhamlı yapmdn dolayı her konuda boyleyim aslnda yoruyor ama istenmeyen surprizlerde aşırı mutsuz olmaktnsa bu halim iyi dyrm

icine nasil sinecekse canim.
ben dogum paketine bir suru odedim. ayri dr.a da ayrica odemeye gucum yetmez. insallah bayramin hemen oncesi olan haftada olur dogum

icine nasil sinecekse canim.
ben dogum paketine bir suru odedim. ayri dr.a da ayrica odemeye gucum yetmez. insallah bayramin hemen oncesi olan haftada olur dogum
Biz de paket olayı yoktu canım belki ondan rahatım daha 2 doktrnda doğum fiyatını bile sormadım insallah ağız tadı ile sağlıkla o günleri atltlm da gerisi kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…