Onu doktorun Bi de bebiş belirlicek gibi inşallah sağlıkla bayramda da olsa çifte bayram işte ayy minicik bebişlerimizle eve döndüğümüzü hayal ettim Bi an duygulandım yaa rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu tatmayı
Gunaydin anneler aslan burcuna laf ettirmem ben de aslanim cocugun 1 ,hafta once dogmasi icin.ne yapmam lazim aslan olsun o da hahahaha saka maka sağlıkla bereketleriyle sansiyla gelsin insallah herkesin evladi bayram.haftasi Allahtan doktorum izinli degilmis sukur içim rahatladı yoksa cok.korkmustum ne olcak diye
Bu modeller güzel ama ileriyi düşünüyorsan bence başka model al cnm iç kısımları çok geniş olmuyor 1.1.5 yaş için evet ama sonra Si için çok kullanışlı değil..
ben bunu düşünüyorum yakından da gördüm ilk zamanlar içinde uygun sonrasında da uygun 3.4 yaşına kadar kullanırsın çok rahat..ve inan araba bir anne için bence çok önemli ve en çok kullanılan şey özellikle de gezmeyi seviyorsanız.. yürümeye başladıktan sonra bi alışveriş eziyet oluyor inan zaptedemiyorsun ordan oraya koşturuyorlar.. onlara bakmaktan alışveriş yapamıyorsun.. köy arabaya ohhh missss
Valla erkek annesiyim ama hic sunnet hevesim yok ya. Tibbi bir girisimi neden kutluyoruz onu da anlamadim. Cocugun acisindan bakiyorum olaya hic umursamadigi insanlar hic umursamadiklari bir olay icin oooooh sabahlar olmasin modunda dans ediyor. En son sunnete gittigimde cocuga sehzade kiyafeti giydirmisler 4 kisi omuzlarinda bir taht ile getirdiler. Dedim bugun sehzadesin yarin koltuga visne suyu doktun diye annen popona terlikle vuruyor sonra neden psikopat bir millet olduk. Bu vurma meselesi tamamen espri ama biraz oyle oluyor yani tabi bunlar benim psikopat dusuncelerim
Tamamen katılıyorum bana da abartılı kutlamalar saçma geliyo. oğlum 2 yaşında sünnet oldu sadece yakınlarımıza toplam (20 kişilik) güzel bi restoranda yemek verdik. Minik magnet hediyelikler dağıttım. sessiz sakin çokta güzel oldu yine oğlum olacak inşallah ona da bu şekilde yapmayı düşünüyorum.
Bu modeller güzel ama ileriyi düşünüyorsan bence başka model al cnm iç kısımları çok geniş olmuyor 1.1.5 yaş için evet ama sonra Si için çok kullanışlı değil..
Serum maceralrmn birinde bizim doktrn hastası doktor müsait olmdgi için beni telefonda ikna etti başka doktor gelsin diye deynce o an ben sok oldm hesabıma göre bayram ertesi olunca aynısını yaşarım tanmdgm doktor yerine kendi sectgm başka doktra giderim diye dusundm canım. Sağlamcı evhamlı yapmdn dolayı her konuda boyleyim aslnda yoruyor ama istenmeyen surprizlerde aşırı mutsuz olmaktnsa bu halim iyi dyrm
Serum maceralrmn birinde bizim doktrn hastası doktor müsait olmdgi için beni telefonda ikna etti başka doktor gelsin diye deynce o an ben sok oldm hesabıma göre bayram ertesi olunca aynısını yaşarım tanmdgm doktor yerine kendi sectgm başka doktra giderim diye dusundm canım. Sağlamcı evhamlı yapmdn dolayı her konuda boyleyim aslnda yoruyor ama istenmeyen surprizlerde aşırı mutsuz olmaktnsa bu halim iyi dyrm
icine nasil sinecekse canim.
ben dogum paketine bir suru odedim. ayri dr.a da ayrica odemeye gucum yetmez. insallah bayramin hemen oncesi olan haftada olur dogum
icine nasil sinecekse canim.
ben dogum paketine bir suru odedim. ayri dr.a da ayrica odemeye gucum yetmez. insallah bayramin hemen oncesi olan haftada olur dogum
Biz de paket olayı yoktu canım belki ondan rahatım daha 2 doktrnda doğum fiyatını bile sormadım insallah ağız tadı ile sağlıkla o günleri atltlm da gerisi kolay