2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yemezsem midem bulanıyor yersem de bulanıyor nasıl bir kısır döngüdur bu yaa seninki daha da güzelmış sen geceyi kapat canım istediğin kadar civcivler için açık büfe var
Ortası yok bu işin ya dediğin fgibi bulantı oluyor açken de tokken de hangisi daha zor bilemedim biz yemeğe devam

Kizlar sanirim hareketlerini.hissetmeye basladim boyle pit diyor sanki.bisey kayiyor.yok.oluyor saniyelik kayma gibi bisey bu mu hareketten.kasit
Bence tam da o anlık oluyor zaten ama ağırlığını hissediyorsun yani hareket ediyor ama kısa kısa.. Şiddetlenecek artık bebeğin ağırlığı arttıkça..

Ortası yok bu işin ya dediğin fgibi bulantı oluyor açken de tokken de hangisi daha zor bilemedim biz yemeğe devam
aynen aynen ben zaten fazla yemek yemiyorum full meyva özellikle kivi ve ananas yiyorum bir de kahvaltıyi güzel yapıyorum tabi ekmekle aram yok iki dilim kepekli zorla yiyorum

Kızlar 100gram da olsa kilo alamayan aksine kilo vermeye devam eden var mı aranızda? Karnım gögüslerim aldı başını gitti. 100-D sütyen giyiyorum sığmıyor artık. Karnımı gören doğum yakın mı diyorben daha kilo alamadım her ay 200 300gram veriyorum aksine

Maşallah valla ben gün gün alıyorum 100 er gram

Masallah masallah idolüm sensin.ne.guzel ya bebek gayet saglikliydi bence senin ki.normal.masallah kuzum keske.bizde.sabitlesek benim.gogusler.gobis.fora kilo.fora

Ben tatlı işi de yemiyorum biberi çok seviyorum onu yersemde mide yanması başlıyor
Ayyy ben aci.hastasiyim ama anormal.sekilde doktor yasakladi deliriyorum senin ki.yasaklamadi.mi dedi bebege alerjik.yatkınlık yapar midene.zarar dedi

bende senin gibiyim kilo almıyorum ama çok şükür göğüs bedenim büyümedi en korktuğum şey de kendisi doktor geçen ay kilo mu vermişsin dedi sırf takviye bir şeyler yazmasın diye kıyafetten dolayı böyle dedim

Ayyy ben aci.hastasiyim ama anormal.sekilde doktor yasakladi deliriyorum senin ki.yasaklamadi.mi dedi bebege alerjik.yatkınlık yapar midene.zarar dedi
mideye zarar katılıyorum ama bebeği zararı olsa doktorum mutlaka söylerdi çok ilgili her şeye dikkat ediyor ama öğrendiğim iyi oldu ben yine de ayarı fazla kaçırmayayim

Kanitlanmasa da alerjik yatkinliga sebep.oldugunu.soyleyenler var dedi ben azalttim acikcasi malum ben de alerjigim bahar.alerjim var en.zor.dönemim geldi.napcaksam
Alerji zor ya eşimin ailesinde var özellikle burun tıkanıklığı çok artıyor Hapsırma falan gözler mözleerr Allah yardımcın olsun inşallah hiç etkilenmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…