2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
@snowmotion cokk sevindim gozunaydın canım.

udg06 nerelerdesin, iyi misin arkadasım? sesin solugun cıkmıyor merak ettim?
Canım benim çok iyiyim ama bu aralar oğlanın yazılıları başladı her gün ders çalışıyoruz. Benim de tam yazılı zamanım olduğu için vakit yetmiyor. Fırsat oldukça açıp yazdıklarınızı okuyorum. Ancak maşallah sayfalar çok hızlı birikiyor. Bu nedenle yazamadım. Ama yazmasam da sizlerleyim güzel haberlerinize mutlu oluyorum. Problem yaşayan arkadaşlara hep dua ediyorum. Seviler Bilgeciğim

Bende bunu merak ediyorum aslinda. Bebegin suyuydu esiydi derken bize kilo olarak ne kadar etkisi oldu gercekten? yoksa biz kendimizi mi kandiriyoruz bugun niyetliyimm aksami dort gozle bekliyorum. Son borcumuda tuttum cok sukurr ustumden buyuk bir yuk kalkti

Şu an için bence bi etkisi yoktur en fazla 1 kilo falandır heralde, yinede daha iyi hissedeceksek kandıralım yahu Son aylarda daha çok olucak tabiki. Ama bende en azından şöyle bir etkisi var hamilelikle birlikte hazımsızlığım ve şişkinliğim arttı. Bu da ister istemez kilo, ödem gibi dönebiliyor.

Allah kabul etsin orucunu ☺

İnşallah geçer ya sen de oh dersin çok zor bulantı falan gerçekten Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla..

Benim de bir günüm var tutarım ben de bu aralar inşallah.. Allah kabul etsin inşallah

Hazımsızlık yapıyor ya bu kiloları gerçekten problem yaşıyorum bu konuda bu seferki kontrolde yardım isticem doktordan su içiyorum lifli gıdalar da alıyorum artık sebze de yiyebiliyorum ama gidemiyorum tuvalete tamam yemeğim de arttı o da var tabi bahane çok bana

Kızlar sabah kalktığımda birşey yoktu birden sol kasigima bir ağrı girdi yürüyemedim resmen biraz uzandım geçti gibi oldu ama kalkınca tekrar ağrı yaptı aynı yerde neden olmuş olabilir sizce

herkese selam. henuz sabahtan olan kismi okuyamadim

bugun esimin diyetisyen kontrolu vardi. gelmisiken ben de danistim. size hemen dip not ekleyim istedim..

kilom cok iyi ama toplamda 13kg nun uzerine cikmazsan iyi olur dedi.
odem olmasin diye en guzel care bol su ve az tuz; seker tuketmemek dedi. ama ne yaparsan yap sicak mutlaka odem yapar; o yuzden 1 temmuzdan itibaren seker, tuz ve ekmegi kez dedi. beyaz ekmek cok odem yaparmis.
onun haricinde 1 temmuza kadar ne yersen ye sen zaten saglikli besleniyorsun dedi

Kızlar sabah kalktığımda birşey yoktu birden sol kasigima bir ağrı girdi yürüyemedim resmen biraz uzandım geçti gibi oldu ama kalkınca tekrar ağrı yaptı aynı yerde neden olmuş olabilir sizce
Bence karın büyüdüğü içindir çünkü benim de oluyor çok kasılıyor hatta sertleşiyor bazen dinlenince geçen ağrıdan korkmamalıymışız

Arkadaslar hastane cikisini isimli tercih eden arkadaslar bildigi iyi bi sayfa varsa paylasabilir mi

bana vermedi dr. ber 1 tane omegali bi vitamin iciyorum sadece. icinde d vitamini de var.
Kizlar sanirim hareketlerini.hissetmeye basladim boyle pit diyor sanki.bisey kayiyor.yok.oluyor saniyelik kayma gibi bisey bu mu hareketten.kasit
yeni baslamis cnm. ilerleyen zamanda guclu vurmalar da hissedeceksin

Ben 50 kilo ile başladım şimdi 47.5 kiloyum ama bundan sonra alırım artık bı aydır yiyorum bende oncesinde yiyemiyordum hiç ondan kilo verdim hep bir de ilk zaman kilo verenler sonra hep çok alır diyorlar 20 kilo falan doğru mu acep

Ben de ekmek yemem pek ama hamur işi çok severim ekmek yeseydim daha iyiydii
cnm hamur isine dikkat. bugun dedi diyetisyen, asiri odemin sebebi beyaz un dedi.

Kızlar dün idrar tahlilimde çok hafif enfeksiyon çıktı bide akıntım hafif sarı ve baya yoğunlaştı :/
gecmis olsun. insallah hemen gecer.
yanlis hatirlamiyorsam; 3.5 kg lik bebek dogacagini dusunelim. 3.5 kg bebek + 3.5 kg plesanta +1kg anneye meme buyumesinden dolayi + 1kg suyu rahat oluyor + 1kg annenin yag dokusu artisi deniyordu. toplam 10kg ortalama tabi bu. su belki 2 kg da olabilir..net hatirlamiyorum.

gecmis olsun. insallah hemen gecer.
yanlis hatirlamiyorsam; 3.5 kg lik bebek dogacagini dusunelim. 3.5 kg bebek + 3.5 kg plesanta +1kg anneye meme buyumesinden dolayi + 1kg suyu rahat oluyor + 1kg annenin yag dokusu artisi deniyordu. toplam 10kg ortalama tabi bu. su belki 2 kg da olabilir..net hatirlamiyorum.
[/QUOTE] +1de büyüyen rahim

Bebiş le kesesi suyu göğüs toplamda 1. 5 kilo olsun e 2 kiloyu ben almışım bol yağ deposu hepsi benim

kızlar bulantısı devam eden ve ilaç kullanan var mı
Metpamit ve inşallah doğru değildir ama çok yemedgn ve özenli secip yediktn sonra olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…