2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben 11 buçuk gibi kahvaltı yapıyorum sonra 5 e doğru acıkıyorum o zaman da bi tost ayran yiyorum genelde sonra bir daha pek acıkmıyorum meyveydi kuruyemişti öyle..
ayyyy ne kabustu o donem. nefes alamiyordum ben resmen. biraz sag sol yapiyordum.
insallah emzirmekte gunluk 500 cal yaktiriyomus falan filan bakalim umut fakirin ekmegi... Yine ekmege bagladim
telas yok. 11 kg aldim. 40im ciktoginda 15 kg gitmisti. normal beslendim. sut olsun diye kimse oyuna getirip yediremedi bana ... ama bebegim ne zaman isterse emzirdim. yarim saatte bir, saatte bir vs.

Keşke çalışan annelere uygun işler olsa çoğunlukla evde çocuğuyla ilgilenebilecek şartlar olsa..
keske cnm. ben o nedenle meslegimi biraktim. yuksek muhendisim

Vay.. Fedakar analar Annelerin hakkı ödenir mi yaa..

R Rzg14 canim isi biraktim demissin ya hamileliginde mi biraktin yoksa daha oncemi... Suanki hayatindan memnun msn bu konu kafami kurcaladigindaj sormak istedim

kotu dusunmek yok canim. bol moral bol motivasyon. gerekirse baska dr gorusu al lutfen. belki daha yakindan takibin gerekiyordur.
cnm peynir ve zeytin midgde yanmani artirir. agzinq devamli su gelir.
baligi kizartmak yerine firina atsan daha hafif olur, migdene dokunmaz. kizartma migdeni mahveder. yillarinnnn migde hastasiyim ..
ben olgumda biberon almadim. her bebege her biberon uymaz demislerdi. gerekirse hemen eczaneden al gel derler hastane demislerdi. sukur gerek de kalmadi almadim.
emzige karsi oldugum icin hic vermedim. cunkuuuuj... ben zamaninda kullanmisim. biraktiktan sonra hatirlarim gen kizken bile farkinda olmadan dilimi emzik gibi emerdim.. cok fena birsey o durum. ama tercih annelerin tabi.

Kızlar benimle aynı haftalarda olanlara sormak istiyorum hafif kasık agrilariniz ve bir anda idrara sıkışma durumunuz oluyor mu ?
olmaz miiii. ben varim

Vay.. Fedakar analar Annelerin hakkı ödenir mi yaa..

R Rzg14 canim isi biraktim demissin ya hamileliginde mi biraktin yoksa daha oncemi... Suanki hayatindan memnun msn bu konu kafami kurcaladigindaj sormak istedim
canim bu cok hassas bir konu. sadece senin yadayarak verebilecegin bir karar. ben lisans ve yuksek lisansi dereceyl bitirdim. agir sanayide calisirken ilk bebegime gebeydim. ortam uygun olmadigi icin ve kanamam oldugu icin dr ayrilmami istedi. ayrildim. yasamadi. sonra ikinci bebegim de yasamadi. ben sd 1 tane saglikli evladim olsun da oyle donerim dedim ama olmadi. birakamadim oglumu. ben 1 saniye bile pisman olmadim. ama dedigim gibi senin yasayip verebilecegin bir karar... evden baska ugraslar buldum ama. örüyorum satiyorum vs....

Benimkiler biberon da emzik de kullanmadı ben verdim de emzik tutmadı lar yaa attılar ağızlarından hep ama kızım benim kokumlaa uyumak istedi hep yüzünü taktığım başörtülerine sürüp uyurdu şimdi bile elinde mutlaka yatmadan önce koklar öyle uyur bu da ayrı bir bağımlı oldu sallamadım da sallamaya da alışmadılar çok şükür bakalım bu nasıl olacak her bebiş farklı çünkü

Anladim canim su yazdiklarin da benim icinncok onemli sagolasin

Kızlar benimle aynı haftalarda olanlara sormak istiyorum hafif kasık agrilariniz ve bir anda idrara sıkışma durumunuz oluyor mu ?
Ben şuan öyleyim canım idrarım geldiğinde hafif ağrı sancı giriyo kasıklarıma enfeksiyom çıkttı bugün bide akıntım yoğunlaştı

Kız bebis bekleyen ve 20-21 haftalarda olan anneler benim bebeğim 2 haftadır hareket etmeye başlamıştı net anlıyordum ama 3 gündür hareket yok gibi yada çok az neden böyle oldu acaba normal mi

Kız bebis bekleyen ve 20-21 haftalarda olan anneler benim bebeğim 2 haftadır hareket etmeye başlamıştı net anlıyordum ama 3 gündür hareket yok gibi yada çok az neden böyle oldu acaba normal mi
iciniz rahat etmezse bi hastaneye ugrayip gorunun isterseniz.

Son 1 haftadır iştahım inanılmaz açıldı. Abartısız 2 saatte bir acıkıyorum midem kıyılıyor. Sürekli bişey yeme isteğim var korkunç :) Eşim 1.90 ve zayıf yiyo yiyo kilo almıyor Tarık Akan'la Adile Naşit gibiydik böyle giderse ben dahada şişicem durum dahada vahimleşicek keşke benim kocamda azıcık kilo alsa yahu damacana gibi dolaşcam adamın yanında

hanimlaaar nasilsiniz, iki gun bakmiyorum onlarca sayfa birikiyo yahuu haha! umarim hepiniz iyisinizdir.

bugün bir arkadasim bi cihazdan bahsetti, bebegin kalp atislarini dinleyebildigin bir alet. yeni dogum yapan kuzenine vermis daha once, ondan alip sana vereyim mi diye sordu. istemem deli gibi bebegin kalbini kontrol eder dururum dedim haha..bugun sabah uyanmak bilemedi bi turlu. oglene dogru ancak kimildadi rahatladim, bide o alet olsa elimde devamli bebegi arar dururum yaa yok istemem haha.

Bugun yine cicisler aldim ogluma, indirimleri bulmusken kacirmadim. babasi kiskandi haha, benden daha güzel giyinecek diye..

kizlar gecen gun ilk bebek hediye kutularimi aldim, ikisindende güzel seyler cikti. sicak su termusu sahane valla, digerinde guzel minik bi biberon var

turkiye de var mi boyle hediye kutulari reklam amacli? icinde bi ton indirim brosuru ve reklamda var elbette.

Kızlar benimle aynı haftalarda olanlara
[/QUOTE]
bazen hareketleri daha az oluyor bazende kipir kipir bebegin ruh haliyle alakali da olabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…