- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Valla ac tok karisik aslinda ac kullan dedi de karisiyo artik kafamBen 10 damla ictigim suya dokuyorum
Ben 11 buçuk gibi kahvaltı yapıyorum sonra 5 e doğru acıkıyorum o zaman da bi tost ayran yiyorum genelde sonra bir daha pek acıkmıyorum meyveydi kuruyemişti öyle..
ayyyy ne kabustu o donem. nefes alamiyordum ben resmen. biraz sag sol yapiyordum.şöyle açıklayayım gerçekten bebek büyüyünce onun istemediği bir pozisyonda yatarsanız şiddetli tekme gelir ta ki siz dönene kadar. yada diyelimki sırt üstü yattınız o kadar basınç oluyorki duramıyorsunuz. mesela nst çoğu kadın sırt üstü çektiremez çünkü yatamaz hepi topu 15 dakkalık bir yatış
telas yok. 11 kg aldim. 40im ciktoginda 15 kg gitmisti. normal beslendim. sut olsun diye kimse oyuna getirip yediremedi banainsallah emzirmekte gunluk 500 cal yaktiriyomus falan filan bakalim umut fakirin ekmegi... Yine ekmege bagladim
keske cnm. ben o nedenle meslegimi biraktim. yuksek muhendisimKeşke çalışan annelere uygun işler olsa çoğunlukla evde çocuğuyla ilgilenebilecek şartlar olsa..
Vay.. Fedakar analarayyyy ne kabustu o donem. nefes alamiyordum ben resmen. biraz sag sol yapiyordum.
telas yok. 11 kg aldim. 40im ciktoginda 15 kg gitmisti. normal beslendim. sut olsun diye kimse oyuna getirip yediremedi bana... ama bebegim ne zaman isterse emzirdim. yarim saatte bir, saatte bir vs.
keske cnm. ben o nedenle meslegimi biraktim. yuksek muhendisim
kotu dusunmek yok canim. bol moral bol motivasyon. gerekirse baska dr gorusu al lutfen. belki daha yakindan takibin gerekiyordur.Kızlar bahsetmiştim geçen ay bebekte su azalması vardı, 2hafta günde 3L su içmeye çalıştım. Tekrar doktora gittiğimde hiçbir değişiklik yoktu. Birçok nedenle su azalması oluyormuş. En iyi gelen şey havuç suyuymuş. Bugun katı meyve sıkacağı alacağım. Rüyamda da bebeğimin doğar doğmaz vefat ettiğini gördüm☹ Ne yapacağım bilmiyorum açıkçası konuştuğum çoğu kişi 21 veya 22. Haftada bebeklerini kaybetmişler su azlığından
cnm peynir ve zeytin midgde yanmani artirir. agzinq devamli su gelir.Dün gece ruyamda 2 bebek tasiyorum ama bir ay arayla hamile kalmışım ondan kalp atışını falan alamamislar, gec anlamislar. Birini dogurucam bir sonraki ay diğerini. İkisi de kız.
Yemek isleri degismedi. Hala kalktigimda yemek istemiyorum. Açlık yine gitti. Mide yanmasi (reflü bu belki de) gaz gibi gelmesi devam ediyor. Peynir ekmek ve tost yemek istediklerim.
Aksam diyetisyen bir arkadaşım misafirimdi, et balik tavuk hic istemiyorum dedim balik haftada bir ye yapma dedi. Kizartmada besin degerleri gidiyormus dedim hic yoktan iyidir gerekirse kızarmış ye dedi. Filtre kahve için günde 3-4 cok dedigünde 40mg kafein hakkımız varmış. Hesap makinalari hazirlansin :) zaten yüksek kiloyla hamile kaldim, 8 kilo iyidir diyor. Ayda 1 kiloya da çok iyi dedi. Emzirirken diyetisyenle çalış, deli gibi kalori yakacaksin o vesileyle baslangicin da altina dusermisiz.
Biberon almamiz lazim mi? Sutumuz gelmezse mi kullanilacak yoksa 6+ aya da hazırlık mi?
Emzik kullandiniz mi ceside yuruyelim mi? Nedir deneyimli annelerin emzik verin veya vermeyin fikri?
Haftaya aylık kontrolum var, bakalim detayli ultrason vs ne diyecek doktor. Sağlık ocağına da henuz gitmedim, aşıyı da sorarım. Kan testlerimi yaptirip oyle gideceğim ki eksik fazla ne varsa kontrol edilsin.
Bir iki haftadir gormeyenler gobegine ne olmuş artık belli diyor ahahah Bir anda büyüdü maymun
Normalde de olan tuvalete cikamama sorunumu yesil elmayla çözmüş olabilirim. Tavsiye ederim. Normalden farkli bir onu yiyorum çünkü.
Test sonucu, haber bekleyenler, icinde tereddut olanlar gönlüne su serpecek haberler alsınlar. Gececek bu günler de. Mide bulantisiz dakikamiz olmadığı zamanlari hatirlayin, hepsi geçti gitti.
Balon balığı fotosu atacaktim, korkanlae rahatsiz olanlae olabilir diye vazgectim :) Kızlar buna benzeyemeyiz
olmaz miiii. ben varimKızlar benimle aynı haftalarda olanlara sormak istiyorum hafif kasık agrilariniz ve bir anda idrara sıkışma durumunuz oluyor mu ?
Vay.. Fedakar analarAnnelerin hakkı ödenir mi yaa..
canim bu cok hassas bir konu. sadece senin yadayarak verebilecegin bir karar. ben lisans ve yuksek lisansi dereceyl bitirdim. agir sanayide calisirken ilk bebegime gebeydim. ortam uygun olmadigi icin ve kanamam oldugu icin dr ayrilmami istedi. ayrildim. yasamadi. sonra ikinci bebegim de yasamadi. ben sd 1 tane saglikli evladim olsun da oyle donerim dedim ama olmadi. birakamadim oglumu. ben 1 saniye bile pisman olmadim. ama dedigim gibi senin yasayip verebilecegin bir karar... evden baska ugraslar buldum ama. örüyorum satiyorum
Benimkiler biberon da emzik de kullanmadı ben verdim de emzik tutmadı lar yaa attılar ağızlarından hep ama kızım benim kokumlaa uyumak istedi hep yüzünü taktığım başörtülerine sürüp uyurdu şimdi bile elinde mutlaka yatmadan önce koklar öyle uyur bu da ayrı bir bağımlı oldukotu dusunmek yok canim. bol moral bol motivasyon. gerekirse baska dr gorusu al lutfen. belki daha yakindan takibin gerekiyordur.
cnm peynir ve zeytin midgde yanmani artirir. agzinq devamli su gelir.
baligi kizartmak yerine firina atsan daha hafif olur, migdene dokunmaz. kizartma migdeni mahveder. yillarinnnn migde hastasiyim..
ben olgumda biberon almadim. her bebege her biberon uymaz demislerdi. gerekirse hemen eczaneden al gel derler hastane demislerdi. sukur gerek de kalmadi almadim.
emzige karsi oldugum icin hic vermedim. cunkuuuuj... ben zamaninda kullanmisim. biraktiktan sonra hatirlarim gen kizken bile farkinda olmadan dilimi emzik gibi emerdim.. cok fena birsey o durum. ama tercih annelerin tabi.
Anladim canim su yazdiklarin da benim icinncok onemli sagolasinolmaz miiii. ben varim
canim bu cok hassas bir konu. sadece senin yadayarak verebilecegin bir karar. ben lisans ve yuksek lisansi dereceyl bitirdim. agir sanayide calisirken ilk bebegime gebeydim. ortam uygun olmadigi icin ve kanamam oldugu icin dr ayrilmami istedi. ayrildim. yasamadi. sonra ikinci bebegim de yasamadi. ben sd 1 tane saglikli evladim olsun da oyle donerim dedim ama olmadi. birakamadim oglumu. ben 1 saniye bile pisman olmadim. ama dedigim gibi senin yasayip verebilecegin bir karar... evden baska ugraslar buldum ama. örüyorum satiyorumvs....
arkadaslar doguma kadar bi hatim okuyalimmi okumak isteyen olurmu olursa haberleselim
Ben şuan öyleyim canım idrarım geldiğinde hafif ağrı sancı giriyo kasıklarıma enfeksiyom çıkttı bugün bide akıntım yoğunlaştıKızlar benimle aynı haftalarda olanlara sormak istiyorum hafif kasık agrilariniz ve bir anda idrara sıkışma durumunuz oluyor mu ?
iciniz rahat etmezse bi hastaneye ugrayip gorunun isterseniz.Kız bebis bekleyen ve 20-21 haftalarda olan anneler benim bebeğim 2 haftadır hareket etmeye başlamıştı net anlıyordum ama 3 gündür hareket yok gibi yada çok az neden böyle oldu acaba normal mi
hahaha seviyorum kiz seni! renklendik evet haha! Daha guzellerini evladin giysin insallah canim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?