- 8 Mayıs 2018
- 798
- 1.241
- 33
Idrar benimde öyle oluyo . Kasık ağrımda yürürken oturup kalkarken . 1 nisan da randevum var ayrıntılı icin gidicem bakalimBen şuan öyleyim canım idrarım geldiğinde hafif ağrı sancı giriyo kasıklarıma enfeksiyom çıkttı bugün bide akıntım yoğunlaştı
Sağlık ocaklarında dinledikleri cihazdan bahsetmiş bende görmüştüm internette falan satılıyor fiyatı da uygun ama bende istemedimhanimlaaar nasilsiniz, iki gun bakmiyorum onlarca sayfa birikiyo yahuu haha! umarim hepiniz iyisinizdir.
bugün bir arkadasim bi cihazdan bahsetti, bebegin kalp atislarini dinleyebildigin bir alet. yeni dogum yapan kuzenine vermis daha once, ondan alip sana vereyim mi diye sordu. istemem deli gibi bebegin kalbini kontrol eder dururum dedim haha..bugun sabah uyanmak bilemedi bi turlu. oglene dogru ancak kimildadi rahatladim, bide o alet olsa elimde devamli bebegi arar dururum yaa yok istemem haha.
Bugun yine cicisler aldim ogluma, indirimleri bulmusken kacirmadim. babasi kiskandi haha, benden daha güzel giyinecek diye..
Eki Görüntüle 2252161
Emzik benim kurtarıcımdı. olmasa memeye yapışık gezerdi heralde kesinlikle tutması için diretin bence. Biberonda kesinlikle emse bile lazım oluyor. Kiminin sütü bol olur sağar. Kiminin az olur mama verir biberonla. Ben göğsüm yarayken birini emzirmeyip sağıyodum toparlanana kadar. Bide dışarı felan çıkarken sütümü sağıp çıkıyodum emzirecek yer bulamazsam felan diye. Çok şükür sıkıntı olmadı hem emdi hem emzik aldı hem de biberon inşallah bu oğlum da öyle olurDün gece ruyamda 2 bebek tasiyorum ama bir ay arayla hamile kalmışım ondan kalp atışını falan alamamislar, gec anlamislar. Birini dogurucam bir sonraki ay diğerini. İkisi de kız.
Yemek isleri degismedi. Hala kalktigimda yemek istemiyorum. Açlık yine gitti. Mide yanmasi (reflü bu belki de) gaz gibi gelmesi devam ediyor. Peynir ekmek ve tost yemek istediklerim.
Aksam diyetisyen bir arkadaşım misafirimdi, et balik tavuk hic istemiyorum dedim balik haftada bir ye yapma dedi. Kizartmada besin degerleri gidiyormus dedim hic yoktan iyidir gerekirse kızarmış ye dedi. Filtre kahve için günde 3-4 cok dedigünde 40mg kafein hakkımız varmış. Hesap makinalari hazirlansin :) zaten yüksek kiloyla hamile kaldim, 8 kilo iyidir diyor. Ayda 1 kiloya da çok iyi dedi. Emzirirken diyetisyenle çalış, deli gibi kalori yakacaksin o vesileyle baslangicin da altina dusermisiz.
Biberon almamiz lazim mi? Sutumuz gelmezse mi kullanilacak yoksa 6+ aya da hazırlık mi?
Emzik kullandiniz mi ceside yuruyelim mi? Nedir deneyimli annelerin emzik verin veya vermeyin fikri?
Haftaya aylık kontrolum var, bakalim detayli ultrason vs ne diyecek doktor. Sağlık ocağına da henuz gitmedim, aşıyı da sorarım. Kan testlerimi yaptirip oyle gideceğim ki eksik fazla ne varsa kontrol edilsin.
Bir iki haftadir gormeyenler gobegine ne olmuş artık belli diyor ahahah Bir anda büyüdü maymun
Normalde de olan tuvalete cikamama sorunumu yesil elmayla çözmüş olabilirim. Tavsiye ederim. Normalden farkli bir onu yiyorum çünkü.
Test sonucu, haber bekleyenler, icinde tereddut olanlar gönlüne su serpecek haberler alsınlar. Gececek bu günler de. Mide bulantisiz dakikamiz olmadığı zamanlari hatirlayin, hepsi geçti gitti.
Balon balığı fotosu atacaktim, korkanlae rahatsiz olanlae olabilir diye vazgectim :) Kızlar buna benzeyemeyiz
Canim ben de senin gibiydim keton degerim.yuksek.cikti idrarda glikoz parçalama degeri gibi biseymis serum.yememek.icin icim.almasada 2 lt su icmeyi.hedefliyorum suya azcik.limon.sık yada komposto ayrani artir ama.en.az 2 lt kuzuArkadaşlar önceki haftalarda susuzluk problmm vardı o yüzden gece gündüz çok fazla wc cikmiyordum. 2 3 haftadır gece 6 7 kez gündüzde nerdeyse 20 30 dakika da bir wc cikiyrm şu içme yine aşırı değil sekersiz komposto tarzı ayran ve su toplamda 1 1.5 litreyi bulmuyor ama bu halde olan var mi?
Evet ben o sağma işini unuttum, teşekkür ederimEmzik benim kurtarıcımdı. olmasa memeye yapışık gezerdi heralde kesinlikle tutması için diretin bence. Biberonda kesinlikle emse bile lazım oluyor. Kiminin sütü bol olur sağar. Kiminin az olur mama verir biberonla. Ben göğsüm yarayken birini emzirmeyip sağıyodum toparlanana kadar. Bide dışarı felan çıkarken sütümü sağıp çıkıyodum emzirecek yer bulamazsam felan diye. Çok şükür sıkıntı olmadı hem emdi hem emzik aldı hem de biberon inşallah bu oğlum da öyle olur
Artık wc cikmamak için akşamları istesemde icmyrdm bile ;( gündüz daha fazla yuklncm su hayat aslnda bir de artık kollarım delik deşik olsn istemyrm serum takilmaktn biraz daha gayret etcm çok sagolCanim ben de senin gibiydim keton degerim.yuksek.cikti idrarda glikoz parçalama degeri gibi biseymis serum.yememek.icin icim.almasada 2 lt su icmeyi.hedefliyorum suya azcik.limon.sık yada komposto ayrani artir ama.en.az 2 lt kuzu
Bende senin gibi yapıyorum bı haftadır öncesinde gece bı iki kere uyanuyodum wcye sonra tekrar uyumak saatlarimi alıyoduArtık wc cikmamak için akşamları istesemde icmyrdm bile ;( gündüz daha fazla yuklncm su hayat aslnda bir de artık kollarım delik deşik olsn istemyrm serum takilmaktn biraz daha gayret etcm çok sagol
Güle güle giysin annesi şık şık gezdirecek oğluşunu inşallahhanimlaaar nasilsiniz, iki gun bakmiyorum onlarca sayfa birikiyo yahuu haha! umarim hepiniz iyisinizdir.
bugün bir arkadasim bi cihazdan bahsetti, bebegin kalp atislarini dinleyebildigin bir alet. yeni dogum yapan kuzenine vermis daha once, ondan alip sana vereyim mi diye sordu. istemem deli gibi bebegin kalbini kontrol eder dururum dedim haha..bugun sabah uyanmak bilemedi bi turlu. oglene dogru ancak kimildadi rahatladim, bide o alet olsa elimde devamli bebegi arar dururum yaa yok istemem haha.
Bugun yine cicisler aldim ogluma, indirimleri bulmusken kacirmadim. babasi kiskandi haha, benden daha güzel giyinecek diye..
Eki Görüntüle 2252161
Ben daha çok gündüz gidiyorum lavaboya gece de 2 kere ama gece su içmemeye çalış gündüz bol su iç.. Çok da sıvı tüketmiyor muşsun da bilemedim.. Üşütmemeye dikkatArkadaşlar önceki haftalarda susuzluk problmm vardı o yüzden gece gündüz çok fazla wc cikmiyordum. 2 3 haftadır gece 6 7 kez gündüzde nerdeyse 20 30 dakika da bir wc cikiyrm şu içme yine aşırı değil sekersiz komposto tarzı ayran ve su toplamda 1 1.5 litreyi bulmuyor ama bu halde olan var mi?
Tatlim doktorum.david vermedi d3 royal verdi uzerinde.ilac degildir yaziyor istersen.incele doktoruna.danis ben.onu.kullaniyorumgünaydın anneler, devit-3 damla nın prospektüsünde ''gerekli görmedikçe gebelik döneminde kullanılmamalıdır'' diyor. kafamı karıştırdı doktorada şuan danışamıyorum, siz doktorunuzla görüştünüz mü, bu konuda düşünceleri nedir?
Yesem olmuyoorr yemesem olmaazz bu mide böyle aç böyle tok olmaazz.Gunaydin anneler mutlu.saglikli.cumartesiler sıkı.kahvaltiyla baslayin.bebeklerinizi.şımartin
Saglik sifa.olsun afiyet olsun ohhhh bebise yarasinYesem olmuyoorr yemesem olmaazz bu mide böyle aç böyle tok olmaazz.dün 3 gibi yemek yedim çok acıkmıştım akşam da hafif birşey yiyeyim dedim ekmek yemedim güya akşamı böyle kapatacam gece 12 ben buzdolabındayım
Teşekkür ederim canım inşallah bebişlerimize yarasınSaglik sifa.olsun afiyet olsun ohhhh bebise yarasin
yemezsem midem bulanıyor yersem de bulanıyor nasıl bir kısır döngüdur bu yaaYesem olmuyoorr yemesem olmaazz bu mide böyle aç böyle tok olmaazz.dün 3 gibi yemek yedim çok acıkmıştım akşam da hafif birşey yiyeyim dedim ekmek yemedim güya akşamı böyle kapatacam gece 12 ben buzdolabındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?