2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben şuan öyleyim canım idrarım geldiğinde hafif ağrı sancı giriyo kasıklarıma enfeksiyom çıkttı bugün bide akıntım yoğunlaştı
Idrar benimde öyle oluyo . Kasık ağrımda yürürken oturup kalkarken . 1 nisan da randevum var ayrıntılı icin gidicem bakalim

Arkadaşlar önceki haftalarda susuzluk problmm vardı o yüzden gece gündüz çok fazla wc cikmiyordum. 2 3 haftadır gece 6 7 kez gündüzde nerdeyse 20 30 dakika da bir wc cikiyrm şu içme yine aşırı değil sekersiz komposto tarzı ayran ve su toplamda 1 1.5 litreyi bulmuyor ama bu halde olan var mi?

Sağlık ocaklarında dinledikleri cihazdan bahsetmiş bende görmüştüm internette falan satılıyor fiyatı da uygun ama bende istemedim

Emzik benim kurtarıcımdı. olmasa memeye yapışık gezerdi heralde kesinlikle tutması için diretin bence. Biberonda kesinlikle emse bile lazım oluyor. Kiminin sütü bol olur sağar. Kiminin az olur mama verir biberonla. Ben göğsüm yarayken birini emzirmeyip sağıyodum toparlanana kadar. Bide dışarı felan çıkarken sütümü sağıp çıkıyodum emzirecek yer bulamazsam felan diye. Çok şükür sıkıntı olmadı hem emdi hem emzik aldı hem de biberon inşallah bu oğlum da öyle olur

Canim ben de senin gibiydim keton degerim.yuksek.cikti idrarda glikoz parçalama degeri gibi biseymis serum.yememek.icin icim.almasada 2 lt su icmeyi.hedefliyorum suya azcik.limon.sık yada komposto ayrani artir ama.en.az 2 lt kuzu

Evet ben o sağma işini unuttum, teşekkür ederim

Canim ben de senin gibiydim keton degerim.yuksek.cikti idrarda glikoz parçalama degeri gibi biseymis serum.yememek.icin icim.almasada 2 lt su icmeyi.hedefliyorum suya azcik.limon.sık yada komposto ayrani artir ama.en.az 2 lt kuzu
Artık wc cikmamak için akşamları istesemde icmyrdm bile ;( gündüz daha fazla yuklncm su hayat aslnda bir de artık kollarım delik deşik olsn istemyrm serum takilmaktn biraz daha gayret etcm çok sagol

günaydın anneler, devit-3 damla nın prospektüsünde ''gerekli görmedikçe gebelik döneminde kullanılmamalıdır'' diyor. kafamı karıştırdı doktorada şuan danışamıyorum, siz doktorunuzla görüştünüz mü, bu konuda düşünceleri nedir?

Artık wc cikmamak için akşamları istesemde icmyrdm bile ;( gündüz daha fazla yuklncm su hayat aslnda bir de artık kollarım delik deşik olsn istemyrm serum takilmaktn biraz daha gayret etcm çok sagol
Bende senin gibi yapıyorum bı haftadır öncesinde gece bı iki kere uyanuyodum wcye sonra tekrar uyumak saatlarimi alıyodu şimdi gündüz bol su içip akşamları içmiyorum gecede hiç uyanıyorum

Güle güle giysin annesi şık şık gezdirecek oğluşunu inşallah

Ben daha çok gündüz gidiyorum lavaboya gece de 2 kere ama gece su içmemeye çalış gündüz bol su iç.. Çok da sıvı tüketmiyor muşsun da bilemedim.. Üşütmemeye dikkat

Günaydın kızlarrr Bursa da hava kapalı artık ısınsın şu havalar donduk yeterince ( Simran_ benim de bazen hareketlerini hissetmediğim oluyor gün İçinde ama illa güçlü bi şekilde hissettirdiği anlarda oluyor canım İçin rahat etmesi için bi git istersen dr

Tatlim doktorum.david vermedi d3 royal verdi uzerinde.ilac degildir yaziyor istersen.incele doktoruna.danis ben.onu.kullaniyorum

Gunaydin anneler mutlu.saglikli.cumartesiler sıkı.kahvaltiyla baslayin.bebeklerinizi.şımartin
Yesem olmuyoorr yemesem olmaazz bu mide böyle aç böyle tok olmaazz. dün 3 gibi yemek yedim çok acıkmıştım akşam da hafif birşey yiyeyim dedim ekmek yemedim güya akşamı böyle kapatacam gece 12 ben buzdolabındayım

Saglik sifa.olsun afiyet olsun ohhhh bebise yarasin

yemezsem midem bulanıyor yersem de bulanıyor nasıl bir kısır döngüdur bu yaa seninki daha da güzelmış sen geceyi kapat canım istediğin kadar civcivler için açık büfe var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…