2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kanitlanmasa da alerjik yatkinliga sebep.oldugunu.soyleyenler var dedi ben azalttim acikcasi malum ben de alerjigim bahar.alerjim var en.zor.dönemim geldi.napcaksam
Bende zaten sorun çok bir ara deli gibi kaşıntı tuttu şimdide göbeğim sırtım pul pul dökülüyor bukalemun gibi oldum bir de biberden alerji olursam değmeyin keyfime

Kanitlanmasa da alerjik yatkinliga sebep.oldugunu.soyleyenler var dedi ben azalttim acikcasi malum ben de alerjigim bahar.alerjim var en.zor.dönemim geldi.napcaksam
Ben de normalde alerji hapi kullaniyodum we marttan beri hapsurmaktan bi kere burnumdan oluk oluk kan geldi sinir patlamis sol kisminda doktor hapsurugunu tutma dedi tutmuyorum aslinda ama ister istemez ustuste 20 kere falan hapsuruyorum

Ben de normalde alerji hapi kullaniyodum we marttan beri hapsurmaktan bi kere burnumdan oluk oluk kan geldi sinir patlamis sol kisminda doktor hapsurugunu tutma dedi tutmuyorum aslinda ama ister istemez ustuste 20 kere falan hapsuruyorum
Ay çok geçmiş olsun baya kötü durumdaymışsın sen ya kan sulandırıcı kullanıyor muydun

Hapsuruk.krizlerim basladi burnum.kaniyor icten ice deli.gibi soyuluyorum zor donemler basladi doktoruma sorucam kontrolde Allah sifa versin herkese zor ya alerji
Alerji hapi kategori c imis diye wermedi ama beni cok zorluyo Allah selamet wersin hele ciceklerin bol olduhu biyerse yandim bide burnum surekli tikali falan baydi yani bu ust solunum yollari

Alerji hapi kategori c imis diye wermedi ama beni cok zorluyo Allah selamet wersin hele ciceklerin bol olduhu biyerse yandim bide burnum surekli tikali falan baydi yani bu ust solunum yollari
Burun tıkanıklığı için gece yatağınıza yakın yere bir miktar su içine greyfurt yağı damlatırsanız iyi geliyor netten okuyup yapmıştım

Kız bebis bekleyen ve 20-21 haftalarda olan anneler benim bebeğim 2 haftadır hareket etmeye başlamıştı net anlıyordum ama 3 gündür hareket yok gibi yada çok az neden böyle oldu acaba normal mi
Gün içerisindeyken hareketliyken sallanmanın etkisiyle de uyuyorlar akşam en az 1 saat uzan hissedeceksin. 12 saat boyunca hissetmezsen dr git canım

Kız bebis bekleyen ve 20-21 haftalarda olan anneler benim bebeğim 2 haftadır hareket etmeye başlamıştı net anlıyordum ama 3 gündür hareket yok gibi yada çok az neden böyle oldu acaba normal mi
24. Haftadan sonra dinleyin deniyor canim bu haftalarda zaten yeni yeni hissediyoruz ya gun gun ayni siddette olmuyor... Benim 18+3 te ilk hissetmem oldu ve hergun ayni siddette olmuyor

Bende senin gibi yapıyorum bı haftadır öncesinde gece bı iki kere uyanuyodum wcye sonra tekrar uyumak saatlarimi alıyodu şimdi gündüz bol su içip akşamları içmiyorum gecede hiç uyanıyorum
Canım wc gece gündüz surekli çikmak gece boyu uyummk hâlâ k.mak halsizlik tukurugmu yutamamk 5. Aydayım hamillgn en güzel ayları deniyor ama hala ben o aylara gelemedm 2 günde 1 kilo vermsm yine derken yarın anneme gidcgm yine.

Ben böyleyim yani gram olarak tam bilmiyorum da hala ayniyim . Ilk 3 ayda 2 kilo vermistim . Öyle sabit hala :) gogusler ve karın benimde epey sisti :)

kilo nasil almiyosunuz aklim almiyo ayni zamanda size sinir oluyorum haberiniz olsun haha..

canim ne istiyosa sinirsiz yiyorum. yasak yemekleri bile yiyebilmenin bi yolunu arayip buluyorum okadar yani hahah.
simdilik +7,5 tayim, kendime 10 kilo daha hak tanidim, (+16 demistim ama baktim olmiicak gibi +17 ye ciktim hahah) bakalim nolcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…