En az 2 kg da gebelikten dolayı vücutta tutulan su var. 12 kg oldu. Artık üstüne 3 de biz alsak nolcak verilir ki 3 kg. hadi 5 diyelim o da verilir kolayca. Ama ondan fazlasını almasak iyi olur. Ben emzirme döneminden korkuyorum esas. Lohusa psikolojisi ile dikkat edemiyorum ben.cnm hamur isine dikkat. bugun dedi diyetisyen, asiri odemin sebebi beyaz un dedi.
gecmis olsun. insallah hemen gecer.
yanlis hatirlamiyorsam; 3.5 kg lik bebek dogacagini dusunelim. 3.5 kg bebek + 3.5 kg plesanta +1kg anneye meme buyumesinden dolayi + 1kg suyu rahat oluyor + 1kg annenin yag dokusu artisi deniyordu. toplam 10kg ortalama tabi bu. su belki 2 kg da olabilir..net hatirlamiyorum.
Hayirli dogumlar canim kucugun derslerinde basarilarHepinize merhaba tatlı anneler. Sohbetleriniz çok güzel. Yoğunluktan yazamıyorum bu aralar ama vakit buldukça okuyorum.
Salı günü sağlık ocağında aşı oldum. Kolum biraz şişti aşı yeri 3 gün ağrıdı ama öyle dokununca falan. Dayanılmaz bir şey değildi. Hemşire eğer 1 ay sonra 1 doz daha aşı olursam 5 yıl bağışık olacağımı söyledi. Anladığım kadarıyla ikinci dozu yaptırıp yaptırmamak kendi tercihim olacak. Henüz karar vermedim ablama da bir danışacağım. Göçler nedeniyle tatanoz görülme sıklığı artmış. Bu nedenle düşünüyorum.
Kan tahlillerimde her şeyim düşük çıktı. Kanım vs düşmüş. Vitamin midemi çok yakıyor diye düzenli içmiyorum.
Hazımsızlık ve şişkinlik hiç azalmadı. Son günlerde çok yorulduğum için akıntım da çok arttı. Kendi okulumda yazılı haftam hem oğlumun sınav haftası gece 12 ye kadar ders çalışıyoruz. Kendi çalışan çocukları tenzih ederim ama bence bebeklik ve küçük çocukluk daha kolay bir dönem. Benimki hem düşük nota üzülüp kafaya takıyor hem çalışmak istemiyor. Zor çocuk işte.
Mustafa Kemal ise karnımda gün içinde pek hareket etmiyor ancak sabah 4 de falan hareketlerine uyanıyorum. Gece kuşu mu olacak yoksa gündüz koşturmacadan mı farketmiyorum anlamadım. İlerleyen zamanda bakalım böyle olursa gece kuşu bir bebiş geliyor bana
Bu arada english home mağazasında pamuklu bebek battaniyesi buldum kasada 25 tl ye düştü hem Mustafa Kemal’e hem yeni Doğum yapmış bir akrabaya hediye olarak aldım. Bir kaç parça giysi zıbın aldım ama asıl halası ve babaannesi birşeyler alıp duruyorlar çok hevesliler. İlerleyen zamanda en beğendiklerimi eklerim. Hepinize sağlık mutluluk sevgi dolu günler diliyorum. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Maşallah bebişle hasret gidermişsinz hep güzel haberlerle inşallah..Kızlar iyi akşamlar
Bizimde bu gün kontrolümüz vardı oğlumuz 520 gram olmuş 17 Nisan gibi şeker yüklemesi için çağırdı.
Mide yanması için rennie şurup verdi yatmadan önce 2 saat önce yemeği kesmek ve yüksek yastıkta yatmak mide yanması şikayetlerini azaltacaktır dedi.
Bizden haberler böyle
Herkese iyi haftasonları dilerim
Amaaan bebişlere bakar bakar doyarız biz farketmeden kilolar da gidiverir hemen inşallah sağlıkla afiyetle..En az 2 kg da gebelikten dolayı vücutta tutulan su var. 12 kg oldu. Artık üstüne 3 de biz alsak nolcak verilir ki 3 kg. hadi 5 diyelim o da verilir kolayca. Ama ondan fazlasını almasak iyi olur. Ben emzirme döneminden korkuyorum esas. Lohusa psikolojisi ile dikkat edemiyorum ben.
ben de enzirme doneminden korkuyorum. cunku cok hizli ve aldigimdan fazla kilo veriyorum. iyi gibi gorunse de beni gucten dusuruyor canim. iste diyetisyen 13 kg alimini gecmezsen super olur dedi. bakalim kismet.En az 2 kg da gebelikten dolayı vücutta tutulan su var. 12 kg oldu. Artık üstüne 3 de biz alsak nolcak verilir ki 3 kg. hadi 5 diyelim o da verilir kolayca. Ama ondan fazlasını almasak iyi olur. Ben emzirme döneminden korkuyorum esas. Lohusa psikolojisi ile dikkat edemiyorum ben.
Canim diyetsynm 4 aya kadar alma sonra her ay ( 5 6 7 8 9) 1 2 kilo arası en fazla alablrsn demsti. Ben daha verdiklerimin bile hepsini almadm sukur ama 81 kıloyum o da başka mesele ;(İnşallah değildir5 ayda almadığımı 4 ayda almak istemem bakalım nolcak
Ismine bayıldım ya masallah kuzumm ismiyle yaşasın, vatanımızın ümidi olsun Mustafa Kemal bey.Hepinize merhaba tatlı anneler. Sohbetleriniz çok güzel. Yoğunluktan yazamıyorum bu aralar ama vakit buldukça okuyorum.
Salı günü sağlık ocağında aşı oldum. Kolum biraz şişti aşı yeri 3 gün ağrıdı ama öyle dokununca falan. Dayanılmaz bir şey değildi. Hemşire eğer 1 ay sonra 1 doz daha aşı olursam 5 yıl bağışık olacağımı söyledi. Anladığım kadarıyla ikinci dozu yaptırıp yaptırmamak kendi tercihim olacak. Henüz karar vermedim ablama da bir danışacağım. Göçler nedeniyle tatanoz görülme sıklığı artmış. Bu nedenle düşünüyorum.
Kan tahlillerimde her şeyim düşük çıktı. Kanım vs düşmüş. Vitamin midemi çok yakıyor diye düzenli içmiyorum.
Hazımsızlık ve şişkinlik hiç azalmadı. Son günlerde çok yorulduğum için akıntım da çok arttı. Kendi okulumda yazılı haftam hem oğlumun sınav haftası gece 12 ye kadar ders çalışıyoruz. Kendi çalışan çocukları tenzih ederim ama bence bebeklik ve küçük çocukluk daha kolay bir dönem. Benimki hem düşük nota üzülüp kafaya takıyor hem çalışmak istemiyor. Zor çocuk işte.
Mustafa Kemal ise karnımda gün içinde pek hareket etmiyor ancak sabah 4 de falan hareketlerine uyanıyorum. Gece kuşu mu olacak yoksa gündüz koşturmacadan mı farketmiyorum anlamadım. İlerleyen zamanda bakalım böyle olursa gece kuşu bir bebiş geliyor bana
Bu arada english home mağazasında pamuklu bebek battaniyesi buldum kasada 25 tl ye düştü hem Mustafa Kemal’e hem yeni Doğum yapmış bir akrabaya hediye olarak aldım. Bir kaç parça giysi zıbın aldım ama asıl halası ve babaannesi birşeyler alıp duruyorlar çok hevesliler. İlerleyen zamanda en beğendiklerimi eklerim. Hepinize sağlık mutluluk sevgi dolu günler diliyorum. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Teşekkür ederim tatlı anne. Hepimize hayırlı doğumlar olsunHayirli dogumlar canim kucugun derslerinde basarilar
Ayy canim cok tesekkur ederimmCanım ben insta dan üç sayfa takip ediyorum, bunlar benim beğendipim modeller kızlar içinde baktım. Birçok çeşit var bakabilirsin buraya❤
Eki Görüntüle 2252528 Eki Görüntüle 2252529 Eki Görüntüle 2252530 Eki Görüntüle 2252531 Eki Görüntüle 2252533
Amin canimmmTeşekkür ederim tatlı anne. Hepimize hayırlı doğumlar olsun
Haklısın hızlı kilo vermek de güçten düşürür. Bağışıklığı zayıflatır. Dikkat etmelisin. Benim de tam tersi sürekli kilo alıyorum hiç öyle farketmeden zayıfladığım olmadı. Her şeyin dengesizi ve aşırısı zarar işte. Elimizden geldiğince dikkat şart.ben de enzirme doneminden korkuyorum. cunku cok hizli ve aldigimdan fazla kilo veriyorum. iyi gibi gorunse de beni gucten dusuruyor canim. iste diyetisyen 13 kg alimini gecmezsen super olur dedi. bakalim kismet.
[/QUOTE
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah evlatlarımızın hepsi sağlıklı ve hem hayırlı insanlar olsunlar. Umudumuz yarınlarımız onlar bizim.Ismine bayıldım ya masallah kuzumm ismiyle yaşasın, vatanımızın ümidi olsun Mustafa Kemal bey.
aynen cnm. dengeli olabiliriz dilerim hepimizHaklısın hızlı kilo vermek de güçten düşürür. Bağışıklığı zayıflatır. Dikkat etmelisin. Benim de tam tersi sürekli kilo alıyorum hiç öyle farketmeden zayıfladığım olmadı. Her şeyin dengesizi ve aşırısı zarar işte. Elimizden geldiğince dikkat şart.
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah evlatlarımızın hepsi sağlıklı ve hem hayırlı insanlar olsunlar. Umudumuz yarınlarımız onlar bizim.
Bende ondan alacağım canım ama tulum bere eldiven şeklinde alacağım, fiyatları başka sayfalara göre çok uygun ve kalitesi çok iyi canım. İnşallah bende bu aralar sipariş vereceğim
Baby hareketleri hissetmeye basladın mı bende hala bişiy yokBende ondan alacağım canım ama tulum bere eldiven şeklinde alacağım, fiyatları başka sayfalara göre çok uygun ve kalitesi çok iyi canım. İnşallah bende bu aralar sipariş vereceğim❤
O zaman bende diyetisyenin dediği gibi yapabilmisimCanim diyetsynm 4 aya kadar alma sonra her ay ( 5 6 7 8 9) 1 2 kilo arası en fazla alablrsn demsti. Ben daha verdiklerimin bile hepsini almadm sukur ama 81 kıloyum o da başka mesele ;(
Cok tesekkurler tekrar canim cok iyi olduBende ondan alacağım canım ama tulum bere eldiven şeklinde alacağım, fiyatları başka sayfalara göre çok uygun ve kalitesi çok iyi canım. İnşallah bende bu aralar sipariş vereceğim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?