2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende dün aksam fark ettim karnimi açıp izledim hatta bi ara videoya aldim mucize resmen Allahim herkese yasatsin bu guzel duygulari

Bizde gece yatağa yatınca eşimle göbeğime dokunuyoruz. Oğlumuzda sanki anlıyor gibi cevap veriyor. Tekmeler atıyor. Maşallah kuzuma. Dedesiyle sohbet ederken fena hareketleniyor kaç defadır aynı şey oluyor. Resmen dedesini dinliyor ve tekmeleri ile cevap veriyor. Bugün gündüz hiç hareket etmedi. Hatta eşimle uğraştık ama uyanmadı akşam dedesini duyunca başladı hareketlenmeye :))

Duygulandım gece gece inşallah amin amin amin

Baby hareketleri hissetmeye basladın mı bende hala bişiy yok
Evet canım 19+3te başladım hissetmeye. Ancak sert vurunca hissedersin canım. Mutlaka yemekten sonra elini koy konuş, ben nefessiz bekledim öyle anladım. Aslında okadar çok kıpırdıyor ki ben hep gaz sanmıştım bir hafta boyunca. Sonradan dank etti

Dedesinin sesini beğendi demekki

Arkadaşlar ara ara göğüs ağrınız oluyormu bende bayadır olmuyordu şimdi yeni yeni var gbi 19 haftalıgim
Aniden bıçak saplanması gibi giriyor bazen onun dışında özellikle uçları çok hassas canım herzamanki gibi, yüz üstü yatarken acıyor. 85-C den 100-D ye dükseldi. Ara ara süt geliyor bağımsızlıklarını ilan ettiler iyice. Öyle kabul ettim normal karşılıyorum ağrı sızıyı

Günaydın, nasılsınız anneler ve anne adayları? Çok uzun zaman olmuş ben gitmeyeli. 20. Hafta içindeyim bebeğimin cinsiyeti kız ayrıntılı ultrasonu 21. Haftada yaptıracağım inşallah. Bu arada buraya nasıl sık sık rahat girebiliyorsunuz? Uygulaması var mı? Ben sık sık gireyim diye çıkış yapmıyorum bi bakıyorum bana çıkış yaptırmış sürekli uğraşamıyorum da giriyorum her şeyden geri kalmışım. Acaba ben de mi sorun var

Ben sekmeyi hic kapatmiyorum, sayfa yeniliyorum :)

Günaydın...
Kahverengi akıntı dün bende de oldu.3 hafta öncesinde de 2 damla kan görmüştüm çamaşırımda ve progestana başlamıştık. Rahim kasılması gördü ve düzelmeyince iğneye başladık. 1 hafta rapor verdi sadece tuvalet ve tuvalete kalkabilirsin demişti. 1 hafta sonra herşey normale döndü. Son iğnemi de çarşamba vurdurdum.bu arada alttan ultrason ile bakarak rahim ağzı uzunluğunu ölçtü ve daha kilometreler var süper sıkıntı yok dedi. Dün akıntı ile karşılaşınca doktora yazdım, aradı beni pazartesi gel dedi. Hoşuma gitmedi , ilaçlarına devam et şuan için başka bir tedavim yok durdurmak için ama en son çare dikiş atabilirim dedi. o yüzden akıntı rengi değişenler ve az da olsa kanama görenler ihmal etmesin. Sağlıkla alabilsek kucağımıza başka hiç birşey istemiyorum

Canim olabiliyo maalesef gebeliktenboyle skintilar ben de kullaniyodum progestan muhtemelen tekrar baslatir gebeliginin sonuna kadar kullanan tanidigim var hatta isi birakmisti yat demistindoktor devamli

Hayirli ugurlunolsun canim uygulamayi indirebilirsin uygulamasi war kolaylik olur

Bi yerde okumuştum kese içinde ki suyun ağırlığı doğum zamanı ortalama 850 gr olurmuş o yüzden fazla kandırma kendini yemeye devam gider o kilolar takilma
Ahaha doğrudur Ama bebe babaya benzediyse beni daha çok şişirir. Kendisi 5 kilo doğmuşta

Günaydın...
Kahverengi akıntı dün bende de oldu.3 hafta öncesinde de 2 damla kan görmüştüm çamaşırımda ve progestana başlamıştık. Rahim kasılması gördü ve düzelmeyince iğneye başladık. 1 hafta rapor verdi sadece tuvalet ve tuvalete kalkabilirsin demişti. 1 hafta sonra herşey normale döndü. Son iğnemi de çarşamba vurdurdum.bu arada alttan ultrason ile bakarak rahim ağzı uzunluğunu ölçtü ve daha kilometreler var süper sıkıntı yok dedi. Dün akıntı ile karşılaşınca doktora yazdım, aradı beni pazartesi gel dedi. Hoşuma gitmedi , ilaçlarına devam et şuan için başka bir tedavim yok durdurmak için ama en son çare dikiş atabilirim dedi. o yüzden akıntı rengi değişenler ve az da olsa kanama görenler ihmal etmesin. Sağlıkla alabilsek kucağımıza başka hiç birşey istemiyorum
[/QUOTE]
Günaydın lütfen üzmeyin kendinizi bebeğiniz de etkileniyor biliyorsunuz Bende sabah ve akşam olmak üzere bir 100 lük bir de 200 lük progestan kullanıyorum Allah ın izniyle bir şey olmaz inşallah her lavaboya acaba leke var mı diye korkarak giriyorum rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bol bol dinlenin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…