2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende dün aksam fark ettim karnimi açıp izledim hatta bi ara videoya aldim mucize resmen Allahim herkese yasatsin bu guzel duygulari
Yaaa kıskandım ben neden daha bebişi izleyemiyorum oldukça hareketli ama dışarı pas vermiyor bizimki

Ahaha doğrudur Ama bebe babaya benzediyse beni daha çok şişirir. Kendisi 5 kilo doğmuşta
Daha öncede söyledim oğlumda 21.22 kilo aldım.sezeryan doğum yaptım.oglum 3850 dünyaya geldi..eve geldim doğumdan 1 hafta sonra tartıldım 5.6 kilo gitmis sadece...ama sonrasında herşeyi yediğim halde tam.4.5 aylıkken eski kiloma gelmiştim.. hicde bir çabam olmadı.. emzirme olayı zayıflatıyor zaten

Ahaha doğrudur Ama bebe babaya benzediyse beni daha çok şişirir. Kendisi 5 kilo doğmuşta
Aha benim kocam. Kayinvalidem sag olsun 5 altında çocuk dogurmamis. Ama kendisi de hep soyler 3-3.5 kilo iyidir, anneye yazık diye.
İnşallah normal olculerde olur, bir bu düşündürüyor beni. O çocuk nasıl dogacak?!

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın stres yapmamaya çalış dua ile.. Rabbim korusun minişlerimizi

Çok geçmiş olsun. Canınızı sıkmayın bir şey olmayacaksa da stresten her şey olabilir moralinizi yüksek tutmaya çalışın

Güvenilir mi o site ? Daha önce bişeyler aldınız mı? Bende bir çok şey beğendim ama cesaret edemedim
Sitedeki saticilarin guwnilirligi onemli canim cok satis yapan saticilar war vs biraz goz gezdirince bulunuyo yalniz bu ara dolar arttigi icin biraz pahalo olmus guya uyku tulumu alicaktim vazgectim.. carters bile daha ucuza geldi

Günaydın kızlar, bu arada hastane çıkışı seti almayan arkadaşlarımız varsa ebebek’e gitmelerini öneririm. Birçok mağaza gezdim en kaliteli ve güzel olanları ebebek te buldum.. internet sitesinde pek anlaşılmıyor dokusu deseni, gözünüzle görmenizde fayda var

Aha benim kocam. Kayinvalidem sag olsun 5 altında çocuk dogurmamis. Ama kendisi de hep soyler 3-3.5 kilo iyidir, anneye yazık diye.
İnşallah normal olculerde olur, bir bu düşündürüyor beni. O çocuk nasıl dogacak?!
Benim bildiğim duyduğum suan 4 ve üzeri bebekleri sanırım normal doğumla değil sezeryanla aliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…