2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Süt mü geliyooooo ciddi mi??

Minnos anneler herkesin bebislerinin ismi hazir mi yoksa son aylara mi biraktiniz
Ben Yavuz düşünüyordum ancak tepkiler çok hoş değil, haşin sert kötü diye. Bence dirayetli sağlam erkek adı.
Eşim Mutlu dedi. Yanina isim ariyorum. Benim iki adım var, çocuğun da seçeneği olsun.
Benim bildiğim duyduğum suan 4 ve üzeri bebekleri sanırım normal doğumla değil sezeryanla aliyorlar
4 kilo nedir kardeşim? Bir yerden çıkacak bu çocuk. Vay bana vahlar bana

Devlete mi gidiyosun canim onlar pek soylemiyo detaylidannonce riske girmemek icin
Normalde özele gidiyorum 4 aylıkken en sin gittiğimde göstermemişti kendini..şimdi 8 nisan da ayrıntılı yi devlette yaptiricam yatırabilirsem.olmadi özelde de randevum var hangisi olursa artik..devlette yaptırır ve cinsiyeti söylemezlerse kendi dr muayenem de öğrenirim artik..

Muhtemelen kizdir kizlar cok zor gosteriyor

Anlami evet biraz sert... Ama isim olarak aslimda cok guzel bakalim bizde fikir birligi edinelim insallah bu hafta icinde

kozalakk İphone kullanıyorsan uygulaması yok galiba ben de bulamadım normal siteden girince de geçmişi silince tekrar giriş yapmamızı istiyor. Sekmede açık durduğunda da gireceğim zaman yeniliyorum ben direkt açılıyor.
Minnos anneler herkesin bebislerinin ismi hazir mi yoksa son aylara mi biraktiniz
Sanırım biz doğsun, büyüsün kendi seçsin diye bekliycez bu gidişle isim bulamıycaz çünkü

Valla bizde de hala bi fikir birlihi saglanamadi

Aha benim kocam. Kayinvalidem sag olsun 5 altında çocuk dogurmamis. Ama kendisi de hep soyler 3-3.5 kilo iyidir, anneye yazık diye.
İnşallah normal olculerde olur, bir bu düşündürüyor beni. O çocuk nasıl dogacak?!

Evet o konuda kendisine büyük saygı duyuyorum görümcem hep der annem yüzünden sezeryan oldum diye, kadın normal doğumdan nasıl soğuduysa kızını direk sezeryana ikna etmiş

Biz daha cinsiyeti öğrenmeden Nil ve Demir diye isimleri belirlemiştik. Son aylara kalmasın hem severken öyle severiz, bir de kuranda okunan anlamı güzel bi isim yanına ekleriz demiştik. Kız olduğunu öğrenince babası Ahsen ismini buldu. Kızımıza Nil Ahsen ismini koyacağız inşallah Ama kimliğe tek isim yazdırabiliriz o konuda henüz son kararı veremedik

Cok guzel canim adiyla yasasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…