2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet iPhone.ben de sizin gibi hep sekmede bırakayım o zaman bir de öyle deneyeyim

Kızlar bugun bebek arabalarına bakalım dedik eşimle. Quinny veya Mima alacaktım model olarak. Bu arabaların bütçesi yüksek olduğu için, gittiğim mağazada neredeyse tüm markaların arabalarını denedik. Katladık yer kaplamasına baktık, taşınabilirliğine manevra haraketlerine baktık. Öncelikle birkaç araba hariç arabalar aşırı ağır. 10merdiven inene kadar ite kaka inersiniz ancak, öyle tek çocuk kolunda taşıyamazsınız boyum 1.80 80kiloyum çocukluğumdan beri profesyonel lisanslı spor yaptım. Birçok kulüpte oynadım kollarım oldukça güçlüdür. İnanın ben kaldırmakta zorlandım. Çok hantallar. Kesinlikle travel bebek arabası almayacağım. Bir model beğendim ismi kraft neon, okadar ekstra özelliği varki isteyen olursa baksedebilirim. Başka araba almayı düşünmüyorum. Size tavsiyem dış görünüşlere orada anlatılanlara kanmayın. Açın kapatın taşıyın mutlaka inceleyin kızlar

Ben hep travel sistem istiyodum acikcasi sirf goruntu icin onu da soylim kraft neon a o zaman bi bakim bari canim

Biliyorum canım dokunmuyorum, hatta 8.aya kadar krem bile sürmeyin diyorlar uçlarına çok sakıncalıymıs
Gerçekten mi? Sakıncası neymiş biliyor musun? Benim uçları çok acıyor ve arada süt geliyor diye lan... ile başlayan o kremden aldım. Haftada iki kez falan sürüyorum acısını alıyor. Ciddi bir sakıncası olabileceğini düşünmemiştim. Ben de bir araştıracağım ama konu hakkında daha detaylı bilgin varsa yazarsan sevinirim.

Canım doktorum kesinlikle sürülmemesi gerektiğini, düşüğe ve erken doğuma sebep olacağını söyledi. Rahim kaslarını uyarıyormuş dokunmak. Son bir hafta öneriyorlar hazırlık olması açısından. Tabiki herkes doktoruna danışarak haraket etmeli canım :) bende o kremden alacağım canım, benimde aynı acıyor süt geliyor

rahim kaslarini uyararak kasilmaya ve erken doguma sebep olabiliyor canim. o yuzden ben oglumda 8.ci aydan sonra surmeye baslamistim kremi. ama sur birak yapmistim, oyle kremi yedireyim vs diye bisi yapmamistim hususi.

Ay iyi ki yazmışsın o zaman ben de doktora sorana kadar bir daha sürmeyeceğim. Ama uyurken falan çok acıyordu iyi gelmişti. Krem başarılı. Dudak kremi vs olarak da kullanılabiliyormuş. Ben sütyeni değiştirmedim 80a idi zaten küçüktü 80b leri alıyordum cup kısmı boş kalıyordu. Şimdi 80b bedeni dolduruyor ve sanki biraz da sıkıyor herhalde o nedenle uçları acıyor. Doktora sorana kadar daha rahat çamaşır kullanıp denerim. Teşekkür ederim canım bilgi için

rahim kaslarini uyararak kasilmaya ve erken doguma sebep olabiliyor canim. o yuzden ben oglumda 8.ci aydan sonra surmeye baslamistim kremi. ama sur birak yapmistim, oyle kremi yedireyim vs diye bisi yapmamistim hususi.
Yok canım şöyle dağıtıyorum ama öyle yedirmeye falan çalışmıyorum zaten. Uçlar kabuk kabuk oluyor mu sizlerde de? Yumuşak bir kabuk gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…