- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Sagolason canim24 canim o zamn Allah kabul etsin insallah
Yavuz çok hoş bence bir de yanına ali gelince güzel oluyo yavuz aliBen Yavuz düşünüyordum ancak tepkiler çok hoş değil, haşin sert kötü diye. Bence dirayetli sağlam erkek adı.
Eşim Mutlu dedi. Yanina isim ariyorum. Benim iki adım var, çocuğun da seçeneği olsun.
4 kilo nedir kardeşim? Bir yerden çıkacak bu çocuk. Vay bana vahlar bana
Hepsi agir, ilk cocugum olacagi icin kaliteli bir model istiyorum. asansor var neden tasiyim ki merdivende anlamadim? arabaya koy arabadan cikar olayi var sadece. Elbette kullanisli olmali, elbette hantal olmamali, ama Mima ya baktiysan kalitesi ve kullanisliligi zaten guzel. Bende Mima siparisi verecegim insallah rengine karar veremedim biturlu:)Kızlar bugun bebek arabalarına bakalım dedik eşimle. Quinny veya Mima alacaktım model olarak. Bu arabaların bütçesi yüksek olduğu için, gittiğim mağazada neredeyse tüm markaların arabalarını denedik. Katladık yer kaplamasına baktık, taşınabilirliğine manevra haraketlerine baktık. Öncelikle birkaç araba hariç arabalar aşırı ağır. 10merdiven inene kadar ite kaka inersiniz ancak, öyle tek çocuk kolunda taşıyamazsınızboyum 1.80 80kiloyum çocukluğumdan beri profesyonel lisanslı spor yaptım. Birçok kulüpte oynadım kollarım oldukça güçlüdür. İnanın ben kaldırmakta zorlandım. Çok hantallar. Kesinlikle travel bebek arabası almayacağım. Bir model beğendim ismi kraft neon, okadar ekstra özelliği varki isteyen olursa baksedebilirim. Başka araba almayı düşünmüyorum. Size tavsiyem dış görünüşlere orada anlatılanlara kanmayın. Açın kapatın taşıyın mutlaka inceleyin kızlar
Aman herşeyden korkar oldum cnm herşey çok güzel olsun insAniden bıçak saplanması gibi giriyor bazen onun dışında özellikle uçları çok hassas canım herzamanki gibi, yüz üstü yatarken acıyor. 85-C den 100-D ye dükseldi. Ara ara süt geliyorbağımsızlıklarını ilan ettiler iyice. Öyle kabul ettim normal karşılıyorum ağrı sızıyı
Yarin istersen bi doktora gorun canim enfeksiyon oluyo yesilBugün köyü yeşil akıntı vardı silerken sorun mu ki bu
enfeksiyondan oluyor canim. doktora ugramalisin.Bugün köyü yeşil akıntı vardı silerken sorun mu ki bu
simdi cnm. ulkemiz de olay su. 1 cocugunu travel system alip buyutmeye calisan tecrubeli anne olarak yazayim. hic almasaydim daha iyiydi. bosa para verdik. cunku....Hepsi agir, ilk cocugum olacagi icin kaliteli bir model istiyorum. asansor var neden tasiyim ki merdivende anlamadim? arabaya koy arabadan cikar olayi var sadece. Elbette kullanisli olmali, elbette hantal olmamali, ama Mima ya baktiysan kalitesi ve kullanisliligi zaten guzel. Bende Mima siparisi verecegim insallah rengine karar veremedim biturlu:)
İyce vazgecifem ben bu travel sistemden o zaman sadece goruntu arabasi o zaman bu anladihim... Londra sokaklari gbi duz tek katli evlerin oldugu duzenli sehir arabasi anladigim buraya daha dayanikli bisey lazimsimdi cnm. ulkemiz de olay su. 1 cocugunu travel system alip buyutmeye calisan tecrubeli anne olarak yazayim. hic almasaydim daha iyiydi. bosa para verdik. cunku....
sokakta yuruyorsun. kaldirima cikman lazim ama aaaaa o da ne, cikacak rampa yok. hadiii ey bük arabayi cikar yukari...
yoldan karsiya gececeksin, arada kucuk kaldirim var, ama aaaa rampa yok, arabalar vizir vizir cik cikabilirsen.
sonra diyelim avmdesin... tummmmm saglikli millet asansorun sirasinda, ne gebeye ne bebek arabaliya izin vermez, o asansor bir turlu bos gelmez, mecbur cikarsin yuruyen merdivenle. arabayi da dayarsin gogsune eziyet yani...
metroya bineceksin ya da metrodan disari cikacaksin diyelim. o da ne; asansor karsi tarafta, oraya da ulasman icin merdivenden arabayi kendin indirmek zorundasin cunku yuruyen merdivem vs yok...
iste seker. bunun gibi bir suruuuu ornegim var benim.
buraya kaldirimlara cikmak icin rampalar sart. engelli insanlar cikamiyor sokaga sirf bu yuzden. sonucta hepimizin arabasi yok. otobuse bineyim desen arabayi kendin cikarmak zorundasin. nadiren yardim eden cikiyor. ben 2 yasindayken baston tipi aldim. o inanilmaz rahatmis dedim. 5 yasina geldi hala onu istiyor. chicco nun 2 kademeli olani. hafif sayilir. katlayinca kemeriyle omzuma atip otobuse vs binebiliyordum en azindanİyce vazgecifem ben bu travel sistemden o zaman sadece goruntu arabasi o zaman bu anladihim... Londra sokaklari gbi duz tek katli evlerin oldugu duzenli sehir arabasi anladigim buraya daha dayanikli bisey lazim
simdi cnm. ulkemiz de olay su. 1 cocugunu travel system alip buyutmeye calisan tecrubeli anne olarak yazayim. hic almasaydim daha iyiydi. bosa para verdik. cunku....
sokakta yuruyorsun. kaldirima cikman lazim ama aaaaa o da ne, cikacak rampa yok. hadiii ey bük arabayi cikar yukari...
yoldan karsiya gececeksin, arada kucuk kaldirim var, ama aaaa rampa yok, arabalar vizir vizir cik cikabilirsen.
sonra diyelim avmdesin... tummmmm saglikli millet asansorun sirasinda, ne gebeye ne bebek arabaliya izin vermez, o asansor bir turlu bos gelmez, mecbur cikarsin yuruyen merdivenle. arabayi da dayarsin gogsune eziyet yani...
metroya bineceksin ya da metrodan disari cikacaksin diyelim. o da ne; asansor karsi tarafta, oraya da ulasman icin merdivenden arabayi kendin indirmek zorundasin cunku yuruyen merdivem vs yok...
Haklisin canim tekrar gozden gecireyim ben bu araba konisunu bunun minibusu var otobusu var metrosu var avm si varburaya kaldirimlara cikmak icin rampalar sart. engelli insanlar cikamiyor sokaga sirf bu yuzden. sonucta hepimizin arabasi yok. otobuse bineyim desen arabayi kendin cikarmak zorundasin. nadiren yardim eden cikiyor. ben 2 yasindayken baston tipi aldim. o inanilmaz rahatmis dedim. 5 yasina geldi hala onu istiyor. chicco nun 2 kademeli olani. hafif sayilir. katlayinca kemeriyle omzuma atip otobuse vs binebiliyordum en azindan
o dediklerinde zor bu araclarHaklisin canim tekrar gozden gecireyim ben bu araba konisunu bunun minibusu var otobusu var metrosu var avm si var
Haklisim canim bunlar aklimda bulunsuno dediklerinde zor bu araclar...
bazi avm lerde bebek arabasi hizmeti oluyor ucretsiz. cok zorda kalirsak onu kullanuyoruz cunku 5 yasinda bizjmki. kucakta tasinmiyor artik.
Ben de öyle yapıyorum ucu haric
[/QUOTE
Ben de hakiki zeytinyağı suruyrm göbek popo ve goguslerime her duştan sonra ama öyle bolca değil bir sıkımlik. Göğüs uçları konsnda daha dikkatli olalm demek ki
Ben de gorns olarak begenyrdm travlleri ne onerirsnz siz? Fotogrfi var mısimdi cnm. ulkemiz de olay su. 1 cocugunu travel system alip buyutmeye calisan tecrubeli anne olarak yazayim. hic almasaydim daha iyiydi. bosa para verdik. cunku....
cnm benim onerim yok bu konuda. oglumdaki pierre cardin di. verdim coktan baskasina. kizima da almayacagim.Ben de gorns olarak begenyrdm travlleri ne onerirsnz siz? Fotogrfi var mı
Apartmam girislerinde genelde az da olsa merdiven oluyor. Ben de bu konudan cok cektim. Icerde asansor var ama oraya gidene kadar giristeki 10 basamak hayattan sogutuyor beni. Ayrica cogu dukkanin onunde de merdiven var.Hepsi agir, ilk cocugum olacagi icin kaliteli bir model istiyorum. asansor var neden tasiyim ki merdivende anlamadim? arabaya koy arabadan cikar olayi var sadece. Elbette kullanisli olmali, elbette hantal olmamali, ama Mima ya baktiysan kalitesi ve kullanisliligi zaten guzel. Bende Mima siparisi verecegim insallah rengine karar veremedim biturlu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?