Hayırlı olsun bebeğin. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Hangi doktora gidiyorsun. Ben şuan doktor değişimi aşamasındayım aklımda medikabil var bakalım daha gitmedim. 9 Nisan da ayrıntılı sonucumu alıp gitmeyi planlıyorum
15 Kasım +1Yok kuzu benim 15 kasım ama hafta olaram aynı gün görünüyoruz
Kullanan birinden sorup mu aldnz ağırlığı merdiven indirme konusunda rahatlığı bagaja sigma nasılKizlar bebek arabasi olarak pierre cardin twist aldik biz görünüşü güzel tam yatıyor portbebe oluyor bakmak isteyen olursa fikir olsun
Kuzenimin çalıştığı yerden onun tavsiyesiyle aldik bizim bagaja cok rahat sığdı 2 parca oluyor travel oldugu için ağırlığına ben bakmadım eşim tutturmadi kendi denedi cok agir değil dedi anakucagi 1 yaşına kadar oto koltuğuda oluyormuş ayrica almamiza gerek kalmadi araba hem tam yatıyor portbebe oluyor yükseklik ayarıyla yükselip mama sandalyesi de oluyor dışarıda bir yerde yemek yerken ona oturup masadan yiyebilir bide arkadaşın arabasi travel ama tutma kismi dönmüyor çocuğun oturduğu kismi çevirmek gerekiyor o özellikle tutma yeri iki tarafada gidenden al demişti bu gidiyor inşallah kullanmak nasip olur saglikla binerKullanan birinden sorup mu aldnz ağırlığı merdiven indirme konusunda rahatlığı bagaja sigma nasıl
Çok sevindim. Doktorla aradaki bağ çok önemli. Kendi doktorum çok iyi fakat sigorta anlaşması yok ortada hastane yok rapor istiyorum çok uğraşıyorum. O yüzden arayışa geçtim. Özlem hanımı biliyorum önceki gebeliğimde ben de Neriman Çelik’e gittim ve sonra bebeği kaybedince kürtajı orada oldum. O yüzden o hastaneye karşı içim biraz buruk.Teşekkür ederimamin inşallah hepimizinki sağlıkla gelsin. Medicana'da Özlem Şengül'e gidiyorum. İlgi ve alakasından memnunum. Takibi iyi yapıyor. Asistanı da çok şeker. Bazen randevu almadan araya bile sıkıştırıyor. Kayıt bile açmadan ultrason ile bakıyor hemencecik. Benim elektriğim tuttu. Hamile kalmadan önce gitmeye başlamıştım. Bir de benim çok gülesim geliyor ultrasonla bakarken, eşim çok güldürüyor. Ben güldükçe doktor da gülüyor. Kahkahalar havada uçuşuyor. Çok mutlu bebek olacak bu diyor.Bugün ağlayınca aaaa ben senin kahkahalarını seviyorum böyle olmadı ama dedi. Detaycı, biraz da pimpirikli. Gece yazınca bile hemen arıyor, konuşuyor. Kötü birşey söylemeden önce düşünüyor. Emin olmadan bişey söylemiyor.
Canım o arabayı denedim çok ağır, tek elle kaldırmayı denedin miKizlar bebek arabasi olarak pierre cardin twist aldik biz görünüşü güzel tam yatıyor portbebe oluyor bakmak isteyen olursa fikir olsun
Valla tavsiyem gidin elleyin kurcaalayın kaldırın hafiflik çok önemli insan hep babalarla çıkmıyor dışarı kendin çıkıyorsun çoğunlukla imkan meselesi tabi ama merdiven giriş çıkış hesabı yapın benimki biraz ağırdı tek elle taşırken zorlanıyordm bayaCanım o arabayı denedim çok ağır, tek elle kaldırmayı denedin mi
Evet canım bende öyle düşünüyorum, babalar ve güçlü kolları herzaman yanımızda olmuyorValla tavsiyem gidin elleyin kurcaalayın kaldırın hafiflik çok önemli insan hep babalarla çıkmıyor dışarı kendin çıkıyorsun çoğunlukla imkan meselesi tabi ama merdiven giriş çıkış hesabı yapın benimki biraz ağırdı tek elle taşırken zorlanıyordm baya
Çok geçmiş olsunSlm kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben pek iyi değilim bugün bikini bölgesine ağdaya gittim iki kaybim olunca cesaret edememiştim bu ay ilk defa gitrim ağda sırasında kanamam geldi hemen taksi cagirdim doktra gittim doktr kalp atışı biraz yavaş gbi dedi sonra düzeldi dedi ama kanamam olduğu için düşük riskin var dedi çok korkyrm progestan fitil ve iğne verdi inşallah bebeğime bisey olmaz :-(
Denemedim ben eşim denedi zaten binamizda merdiven sıkıntısı yok diğer yerlerde de artik arabamda kalir bebek arabasi kucakla devam ederiz kat çıkmayız :)Canım o arabayı denedim çok ağır, tek elle kaldırmayı denedin mi
Güle güle kullan canım sağlıkla al bebişini kucağına kötü şeyler getirme aklına. Azıcık evham korku herkeste vardır eminim annelik bunu gerektirir çünküMerhabalar,
Bir haftadir annem ve babanem bendeydi pek gazla bakamadim yazamadim buraya.. Insallah hepiniz iyisinizdir.
Haftaici ve haftasonu alisveris yaptik biraz. Lcwde gercekten cok guzl seyler var ve fiyatlar cok iyimis. Organik pamuk nevresim takimi vardi mesela 80tl. Baya birsey aldik.
Soobe de guzel indirim var onumuzdeki kis icin alisveris yapilabilir. Soobe'den 2 muslin,1 adet 6-9ay kazak, 1 adet 3-6ay uzun kollu ust (disarida giydirmelik), 2 adet uzun kollu alttan citcitli badi 80tlye aldim. Kisliklar bitmeden bi alisveris daha yapmayi dusunuyorum. Benm burdaki migrosta avent fln gelmemis alamadim. Ama ebebekte weebaby ve avent biberon emzik vslerde indirim vardi. Bir de reflu yastigi aldim arkadaslarim cok tavsiye etti. Bebek arabamiz da geldi hepsiburadadan aldik fotosunu ekliyorum size de fikir olsun ben cok arastirip aldim. Dogumdan 4 yasa kadar kullaniyomus. Baston seklinde kapaniyor. Easywalker mini buggy travel sistem.. Eki Görüntüle 2252995 Eki Görüntüle 2252996
Off boyle hevesle aliyorum bekliyorum sonra ya bisey olursa diye korkuyorum. Icimi bir endise kapliyor. Bu zamana kdr hayalkirikligindan korkuma hayal kurmamis biri olarak bebegimle ilgili hayal kurarken de korkuyorum istee gozlerim doluyor
Çok geçmiş olsun ya inşallah bişey olmaz sağlıkla kucağına alırsın sen de hepimiz de.. İlaç falan verdimi doktor dinlen mutlaka dua ile..Slm kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben pek iyi değilim bugün bikini bölgesine ağdaya gittim iki kaybim olunca cesaret edememiştim bu ay ilk defa gitrim ağda sırasında kanamam geldi hemen taksi cagirdim doktra gittim doktr kalp atışı biraz yavaş gbi dedi sonra düzeldi dedi ama kanamam olduğu için düşük riskin var dedi çok korkyrm progestan fitil ve iğne verdi inşallah bebeğime bisey olmaz :-(
He vermiş ya kaçırdım orayı inşallah herşey yolunda gider allahın izniyle..Çok geçmiş olsun ya inşallah bişey olmaz sağlıkla kucağına alırsın sen de hepimiz de.. İlaç falan verdimi doktor dinlen mutlaka dua ile..
Canım bir şey olmayacaktır sen içini ferah tut yat dinlen moralini yüksek tut. İlaçlar ile ve dinlenerek atlatacaksınız.Slm kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben pek iyi değilim bugün bikini bölgesine ağdaya gittim iki kaybim olunca cesaret edememiştim bu ay ilk defa gitrim ağda sırasında kanamam geldi hemen taksi cagirdim doktra gittim doktr kalp atışı biraz yavaş gbi dedi sonra düzeldi dedi ama kanamam olduğu için düşük riskin var dedi çok korkyrm progestan fitil ve iğne verdi inşallah bebeğime bisey olmaz :-(
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun ya inşallah bişey olmaz sağlıkla kucağına alırsın sen de hepimiz de.. İlaç falan verdimi doktor dinlen mutlaka dua ile..
He vermiş ya kaçırdım orayı inşallah herşey yolunda gider allahın izniyle..
Canım bir şey olmayacaktır sen içini ferah tut yat dinlen moralini yüksek tut. İlaçlar ile ve dinlenerek atlatacaksınız.
Çok sağolun kızlar hepinizden Allah razı olsun ilaçlarımı alıp yatıyorum Rabbime emanetB bebegim-gel gecmis olsun canim Allah bagislasin insallah moralini yuksek.tut dinlen
Çok geçmiş olsun canım. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum şuanda. Progestan'ı aksatma. Bana da günde 3 defa fitil dedi. Proluton iğne verdi. Onu da bulmak zor. Protestan iğne muadiliymiş.3 günde 1 onu vurduracağım.Uzan ve dinlen tuvalet ve yemek haricinde kalkma yattığın yerden. Aynı korkuları yaşadığım için bende gidemiyorum ağdayaSlm kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben pek iyi değilim bugün bikini bölgesine ağdaya gittim iki kaybim olunca cesaret edememiştim bu ay ilk defa gitrim ağda sırasında kanamam geldi hemen taksi cagirdim doktra gittim doktr kalp atışı biraz yavaş gbi dedi sonra düzeldi dedi ama kanamam olduğu için düşük riskin var dedi çok korkyrm progestan fitil ve iğne verdi inşallah bebeğime bisey olmaz :-(
Geçmiş olsun canım allah yardım etsin bişeycik olmaz inşallah. Ağdayla ilgili bi durum mu acaba yoksa öyle mi denk geldiSlm kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben pek iyi değilim bugün bikini bölgesine ağdaya gittim iki kaybim olunca cesaret edememiştim bu ay ilk defa gitrim ağda sırasında kanamam geldi hemen taksi cagirdim doktra gittim doktr kalp atışı biraz yavaş gbi dedi sonra düzeldi dedi ama kanamam olduğu için düşük riskin var dedi çok korkyrm progestan fitil ve iğne verdi inşallah bebeğime bisey olmaz :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?