2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Teşekkür ederim amin inşallah hepimizinki sağlıkla gelsin. Medicana'da Özlem Şengül'e gidiyorum. İlgi ve alakasından memnunum. Takibi iyi yapıyor. Asistanı da çok şeker. Bazen randevu almadan araya bile sıkıştırıyor. Kayıt bile açmadan ultrason ile bakıyor hemencecik. Benim elektriğim tuttu. Hamile kalmadan önce gitmeye başlamıştım. Bir de benim çok gülesim geliyor ultrasonla bakarken, eşim çok güldürüyor. Ben güldükçe doktor da gülüyor. Kahkahalar havada uçuşuyor. Çok mutlu bebek olacak bu diyor.Bugün ağlayınca aaaa ben senin kahkahalarını seviyorum böyle olmadı ama dedi. Detaycı, biraz da pimpirikli. Gece yazınca bile hemen arıyor, konuşuyor. Kötü birşey söylemeden önce düşünüyor. Emin olmadan bişey söylemiyor.

Kullanan birinden sorup mu aldnz ağırlığı merdiven indirme konusunda rahatlığı bagaja sigma nasıl
Kuzenimin çalıştığı yerden onun tavsiyesiyle aldik bizim bagaja cok rahat sığdı 2 parca oluyor travel oldugu için ağırlığına ben bakmadım eşim tutturmadi kendi denedi cok agir değil dedi anakucagi 1 yaşına kadar oto koltuğuda oluyormuş ayrica almamiza gerek kalmadi araba hem tam yatıyor portbebe oluyor yükseklik ayarıyla yükselip mama sandalyesi de oluyor dışarıda bir yerde yemek yerken ona oturup masadan yiyebilir bide arkadaşın arabasi travel ama tutma kismi dönmüyor çocuğun oturduğu kismi çevirmek gerekiyor o özellikle tutma yeri iki tarafada gidenden al demişti bu gidiyor inşallah kullanmak nasip olur saglikla biner

Çok sevindim. Doktorla aradaki bağ çok önemli. Kendi doktorum çok iyi fakat sigorta anlaşması yok ortada hastane yok rapor istiyorum çok uğraşıyorum. O yüzden arayışa geçtim. Özlem hanımı biliyorum önceki gebeliğimde ben de Neriman Çelik’e gittim ve sonra bebeği kaybedince kürtajı orada oldum. O yüzden o hastaneye karşı içim biraz buruk.

Canım o arabayı denedim çok ağır, tek elle kaldırmayı denedin mi
Valla tavsiyem gidin elleyin kurcaalayın kaldırın hafiflik çok önemli insan hep babalarla çıkmıyor dışarı kendin çıkıyorsun çoğunlukla imkan meselesi tabi ama merdiven giriş çıkış hesabı yapın benimki biraz ağırdı tek elle taşırken zorlanıyordm baya

Slm kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben pek iyi değilim bugün bikini bölgesine ağdaya gittim iki kaybim olunca cesaret edememiştim bu ay ilk defa gitrim ağda sırasında kanamam geldi hemen taksi cagirdim doktra gittim doktr kalp atışı biraz yavaş gbi dedi sonra düzeldi dedi ama kanamam olduğu için düşük riskin var dedi çok korkyrm progestan fitil ve iğne verdi inşallah bebeğime bisey olmaz :-(

Evet canım bende öyle düşünüyorum, babalar ve güçlü kolları herzaman yanımızda olmuyor

Çok geçmiş olsun

Güle güle kullan canım sağlıkla al bebişini kucağına kötü şeyler getirme aklına. Azıcık evham korku herkeste vardır eminim annelik bunu gerektirir çünkü ama daha çok tadını çıkaralım bence.. bebek arabası kullanışlı biseye benziyor. Baston bebek arabası candır

Çok geçmiş olsun ya inşallah bişey olmaz sağlıkla kucağına alırsın sen de hepimiz de.. İlaç falan verdimi doktor dinlen mutlaka dua ile..

Canım bir şey olmayacaktır sen içini ferah tut yat dinlen moralini yüksek tut. İlaçlar ile ve dinlenerek atlatacaksınız.

Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun ya inşallah bişey olmaz sağlıkla kucağına alırsın sen de hepimiz de.. İlaç falan verdimi doktor dinlen mutlaka dua ile..
He vermiş ya kaçırdım orayı inşallah herşey yolunda gider allahın izniyle..
Canım bir şey olmayacaktır sen içini ferah tut yat dinlen moralini yüksek tut. İlaçlar ile ve dinlenerek atlatacaksınız.
B bebegim-gel gecmis olsun canim Allah bagislasin insallah moralini yuksek.tut dinlen
Çok sağolun kızlar hepinizden Allah razı olsun ilaçlarımı alıp yatıyorum Rabbime emanet

Çok geçmiş olsun canım. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum şuanda. Progestan'ı aksatma. Bana da günde 3 defa fitil dedi. Proluton iğne verdi. Onu da bulmak zor. Protestan iğne muadiliymiş.3 günde 1 onu vurduracağım.Uzan ve dinlen tuvalet ve yemek haricinde kalkma yattığın yerden. Aynı korkuları yaşadığım için bende gidemiyorum ağdaya tüy dökücü krem İle geçiricez bu dönemi artık. Açıkçası doktorlar hiç takılmıyor , bakmıyor bile biz utandığımızla kalıyoruz.

Geçmiş olsun canım allah yardım etsin bişeycik olmaz inşallah. Ağdayla ilgili bi durum mu acaba yoksa öyle mi denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…