Inşallah canım şuan balon patlamasi gibi hissediyorum bugün 1 kere oldu sadece bunlari ilerde hatirlayip güleceğiz ınsallah sag salim kizlarrrr ben dogurdum acımadı kiiii diyeceğimiz günlere gelelim hizla gecsinde su günler
Inşallah canım şuan balon patlamasi gibi hissediyorum bugün 1 kere oldu sadece bunlari ilerde hatirlayip güleceğiz ınsallah sag salim kizlarrrr ben dogurdum acımadı kiiii diyeceğimiz günlere gelelim hizla gecsinde su günler
O günler de gelecek allahın izniyle ama insan hamileliği de çok özlüyor karınndaki tepikleri.. hamilelik hissi de çok hoşuma gidiyor benim şahsen.. Ama kucağa alınca zorlukları da unutuveriyor insan..
Kızlar hastane odasına koymak için ve Mevlütte dağıtmak için hediyelik buldum. Magnetlerden hastane odasına da koyacağım. Mevlüt olacağı zaman tül keselerin içinde yasin ve magnet koyarım diye düşünüyorum. Bulduğum site de çok uygun geldi fiyatları. Bir sürü seçenek var en beğendipim bunlar oldu. sizce nasıllar ayrıntılı ultrasondan sonra yaptırmayı düşünüyorum Eki Görüntüle 2253517
Eki Görüntüle 2253518
Gözünüzde canlansın diye koyuyorum böyle bir kesenin içinde yasin ve magnet olacak siz öyle hayal edin❤ Eki Görüntüle 2253519
guzeller canim.
ben de haftasonu kolonya siseleri, suslerini ve pembe kolonyasini aldim. kendim yapacagim onlari. dogumda eve gelenler icin. daha sonra da kullanilsin istedim.
hastane zaten aldigim dogum paketinin icinde kendi susleyecek odayi. saniyorum ikramlik ve magnette varmis onun icin de. ama emin degilim.
bir de bebeklerinize Nuk marka firca ve tarak tavsiye ederim. fircasi at kilindan yapiliyor. minnoslarin yumusak baslari icin en ideal dogal fircadir kendisi. taragida baslarinda olusan kabuklanmalar icin. uclari top top yani sivri degil.
Banu Çiftçi' nin vajinal doğum ve sezeryan videolarını izledim. İzlemeden önce düşünün, rahatsiz olacaksaniz hic açmayın öncelikle. Basima ne gelecegini bilmek bana daha mantıklı geldiginden izledim ve evet ikisi de rahatsız edici ama gerçek. Kusmadigimiz surece bu yollardan biriyle çıkacaktır o çocuk
Kanamasi olan anneler; plesanta vajina çıkışında oldugunda da kanamaya neden olabilirmis ve bu hamilelik ilerlemeden de gorulebiliyormus. Bu hamilelere vajinal ultrason yapılmaması gerekirmis. Bu da bir bilgi olsun.
Bir basak hamilesi gece haberlerini sundu. İyi geceler agustos anneleri.
Kızlar herkese hayırlı geceler.Uzun zamandır giremiyordum baya yoğundum.Evimizi taşıdık.Bugün detaylı ultrasona girdik şükür herşey ýolunda.420gr 23 cm olmuş bebişim. Yalnız şok olacağım bir haber aldım 12+5de doktorumuz erkek demişti bugün detaylıda öğrendik ki kızımız olacakmış.Çok garip duygular içindeyim.Allah ım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah evlatlarımızı.
Kızlar herkese hayırlı geceler.Uzun zamandır giremiyordum baya yoğundum.Evimizi taşıdık.Bugün detaylı ultrasona girdik şükür herşey ýolunda.420gr 23 cm olmuş bebişim. Yalnız şok olacağım bir haber aldım 12+5de doktorumuz erkek demişti bugün detaylıda öğrendik ki kızımız olacakmış.Çok garip duygular içindeyim.Allah ım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah evlatlarımızı.
Dün de sevgilim aynısını söyledi, ben zaten kız istiyordum erkek haberine çok sasirmistim. Yarin muaynemiz var, bir de kizmis meger dedi. Yok dedim gorduk minigi nasıl kiz?!