2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Azıcık daha kilo alıp güçlenince bebişin öyle Bi hissedeceksin ki annesi inşallah
Inşallah canım şuan balon patlamasi gibi hissediyorum bugün 1 kere oldu sadece bunlari ilerde hatirlayip güleceğiz ınsallah sag salim kizlarrrr ben dogurdum acımadı kiiii diyeceğimiz günlere gelelim hizla gecsinde su günler

Acıdı kiii
Hayaller hayatlar

O günler de gelecek allahın izniyle ama insan hamileliği de çok özlüyor karınndaki tepikleri.. hamilelik hissi de çok hoşuma gidiyor benim şahsen.. Ama kucağa alınca zorlukları da unutuveriyor insan..

Bir de bunları dusunuyorum I ikuayko sen de yanina ekleme yap zuhahah

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-02-21-12-37.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2019-04-02-21-07-09.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 56
Bilemedim. Magneti kaç kişi kullanacak Mevlut olaylarını ise hic bilmiyorum.

Hastanede küçük paketlerde mama dagitmak istiyorum ben.
Canım bizim akrabalar buz dolabını böyle hediyelerle doldurmayı seviyor kime gittiysem hep vardı benimkini de asarlar herhalde

guzeller canim.
ben de haftasonu kolonya siseleri, suslerini ve pembe kolonyasini aldim. kendim yapacagim onlari. dogumda eve gelenler icin. daha sonra da kullanilsin istedim.
hastane zaten aldigim dogum paketinin icinde kendi susleyecek odayi. saniyorum ikramlik ve magnette varmis onun icin de. ama emin degilim.

Son düzenleme:
bir de bebeklerinize Nuk marka firca ve tarak tavsiye ederim. fircasi at kilindan yapiliyor. minnoslarin yumusak baslari icin en ideal dogal fircadir kendisi. taragida baslarinda olusan kabuklanmalar icin. uclari top top yani sivri degil.

Merak eden ilk defa anne olacaklar

Banu Çiftçi' nin vajinal doğum ve sezeryan videolarını izledim. İzlemeden önce düşünün, rahatsiz olacaksaniz hic açmayın öncelikle. Basima ne gelecegini bilmek bana daha mantıklı geldiginden izledim ve evet ikisi de rahatsız edici ama gerçek. Kusmadigimiz surece bu yollardan biriyle çıkacaktır o çocuk

Kanamasi olan anneler; plesanta vajina çıkışında oldugunda da kanamaya neden olabilirmis ve bu hamilelik ilerlemeden de gorulebiliyormus. Bu hamilelere vajinal ultrason yapılmaması gerekirmis. Bu da bir bilgi olsun.

Bir basak hamilesi gece haberlerini sundu. İyi geceler agustos anneleri.

Kızlar herkese hayırlı geceler.Uzun zamandır giremiyordum baya yoğundum.Evimizi taşıdık.Bugün detaylı ultrasona girdik şükür herşey ýolunda.420gr 23 cm olmuş bebişim. Yalnız şok olacağım bir haber aldım 12+5de doktorumuz erkek demişti bugün detaylıda öğrendik ki kızımız olacakmış.Çok garip duygular içindeyim.Allah ım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah evlatlarımızı.

Dün de sevgilim aynısını söyledi, ben zaten kız istiyordum erkek haberine çok sasirmistim. Yarin muaynemiz var, bir de kizmis meger dedi. Yok dedim gorduk minigi nasıl kiz?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…