2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dün de sevgilim aynısını söyledi, ben zaten kız istiyordum erkek haberine çok sasirmistim. Yarin muaynemiz var, bir de kizmis meger dedi. Yok dedim gorduk minigi nasıl kiz?!
Bende başından beri kız hissediyordum doktor erkek deyince şaşırmıştım,demek ki doğru hissetmişim.Eşim de kız istiyordu Allah gönlümüze göre verdi.Dün eşim bana hala kız olabilir gibi geliyor demişti,resmen hissetmiş içine doğdu sanki.

Kizlar selamlar bugün küçük bir kaza geçirdim arabayla cok hafifti ama benim kaza fobim yüksek aglama krizi geçirdim panik atak gibi nefessiz kaldim o andan beridir karnim cok sert gerildi bu saatte doktora gitmeyim dedim biraz bekleyeyim dedim normal mi bu gerilmeler tecrübeli anneler eşimde hali saha macinda ayağını sakatlamış suan yürüyemiyor hastaneye gidiyim desemde götüremez suanki durumu duzeltmek icin tavsiyeniz varmi

Hahah sahanesin. Korkuyorum yaa izlemeyi dusunmuyorum acikcasi basak hamilesi olarak haha..
Cesaretimi toplarsam izlerim belki..

Kiz o izlenir mi gercekten basak burcunun hakkini wermisin

Fikri olan yok galiba hakkimizda hayırlısı inşallah bu geceyi sag salim atlatayım herkese iyi geceler

Canim hic hissetmemen dahi bu hafta normal oyle diim sana sakin ocin skilmasin doktor say deyince saymaya baslicaz

Mysonismysun elaide
Animasyonla gosteriyor, aslında cok gerçek degil ama insan hamile olunca empati yapmasi hiç de zor olmuyor
Hamileliğin ilk basindan dogum dahil bir belgesel izlemistim uzun zaman önce ama o zaman cocuk yapmayi zaten istemiyor ve dusunmuyordum, rahatsiz etmemisti. Nasılsa başıma gelmeyecek ya Şimdi işler değişti, maymun gözünü açtı, aklinizda acaba rahatsiz olur muyum bile varsa izlemeyin.

Ben iki dogumda da hastanede sirasiyla neler yapilacak, mal gibi bunu niye yapiyoruz demeyeyim diye de izledim. Merak kediyi öldürür derler ama hadi inşallah bir şey olmadı ahaha

Vajinal dogum videosundan sonra sezeryana sicak bakiyordum ama bugün izledikten sonra digerine bir gonlum kaymadi da degil. Avare gonlum kararsiz.

Geçmiş olsun cnm..ama stresten gerilmiş olabilir..Bisey olacağını sanmıyorum çok kastıgin için gerilmiştir kesin..belki de pozisyonuyla alakalıdır..mesela benimde olur bazen karnım taş gibi muhtemelen o esnada sırtını dayıyor sipa..ama için rahat değilse bi görün istersen..

Aman yok canim ben vallahi bu yonden mal olmak istiuorum mumkunse bisey bilmim basima gelecekleri cesaret edemem izleyemem
Ben bu konuda mumkunse mal gbi olmak istiyorum bisey bilmim arrik Allah ne verdiyse huyumu biliuorum cunku demekki izleyebiliyosun o zaman iyi yapmissin paniklemediysen sorun yok

gecmis olsun. fikrim yok cnm.
balik burcuyum ama yukselenim basak. burclari cok bilemiyorum cnm. ama okuynca yukselenimin ozelliklerini daha fazla tasiyrm.
ben oglumda vajinali izlemistim. o rahatsiz etmedi. ama sezeryan ameliyat oldugu icin izlemedim. o da zaten basima geldi . ikisinden de korkum yok acikcasi. epiduralin ignesinden cekiniyordum sadece ama sifir aci hiccccc hissetmedim. gerisini dr dusunsun dimi

Gecmis olsun o asiri sinirlenme ya da gerilme sonrasi karin sertligi bende de oluuo kendimi sakinlestiriyorum yavas yavas sonradan geciyo ama sizinkini tabii bilemicem bu sabahta halandevam ediyosa bingorunun doktora ama bence gecmistir bisey kalmamistir suan

Banu Çiftçi’nin o animasyonla anlatımını ben de izlemiştim, çok güzel açıklamış vallahi aydınlandım

günaydın kızlar..
doktora gitmiştim detaylı ultrasyona girdim bebeğin kafasında görünen kisler geçmiş çok şükür fakat bikaçgündür sağ böbrek ağrıyordu doktora onuda söyledim çünkü ilk gebelikte safra kesesi taşı problemi yaşadım ikincide tetikler diye ameliyat olmuştum
baktı ultrasyon doktoru sağ böbrekte büyüme var dedi 34 mm olmuş 30 mm geçince stend takıyorlarmış korktum idrar yollarından takıyorlarmış herkes bişey söylüyor taktırmayanda var bebek daha sonra sola dönünce normale dönende olmuş bebek sağ tarafa böbreğe baskı yapmış böbrekte ondan idrarı atamayıp büyümüş
ayrıca plt değerlerim 150 den 108 bine düştü git gide azalıyo korkuyorum
varmı benim gibi problem yaşayan yazılanları düzenli takip edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…