2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gecmis olsun, insallah hamileliginden sonra hepsi gecer canim. agrisi cok yogun degilse ve riski dusukse hic dokunmamak daha mantikli sanki. vucudumuzda az sey normal su anda, dogumdan sonra normale donunce gecer insallah!

Banu Çiftçi’nin o animasyonla anlatımını ben de izlemiştim, çok güzel açıklamış vallahi aydınlandım
Dimi dimi. Nikah zamanı da olsaydi böyle bir sey de izleseydim. Öyle koyun gibi ne dedilerse yaptıkları simdi ne yapicaz diye agizlarina baktik gorevlilerin. Elveda kontrol duygusu :)
Bi detaylida bugun benden normalde horul horul uyurdum bugun kastik herhalde kendimi birkac saat uyudum kalktim ikili taramada da gerilmistim ne diyelim hayirlisi olsun insallah bi skinti soylemez doktor
12de hatta 1de kalkan ben kontrol var bugun diye zabanin korunde uyandim. Tabi kalkmadim o ayri
Cok gecmis olsun. Bir kac uzmandan bilgi almakta fayda var.

[
canım ya hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah insan şaşırır tabi :) Amin canım hepimiz sağlıkla alalım:)

Canım çok geçmiş olsun bence bir taksiyle filan yakındaki bir hastaneye git için rahat etsin bebeğini görür rahatlarsın hem Allah büyüğünden korusun

Korktum bana erkek dediler pipisini zumladilar oda bile belirlediydik yiginla kiyafeti falan derleese kiz diye duser bayilirim walla

Çok tatlı olmuş buu eline sağlık hem kullanışlı hem güzel ben böyle bişey daha uygun bence iyi seçim..

Evet ya yoktun zor olmuştur ev taşımak bu halde.. Hayırlı Salih sağlıklı evlat olsunlar inşallah baya şaşırmışsındır şimdi hazırlık yapmış mıydın bebişe

Çok geçmiş olsun Allah korumuş bence şok yaşamışsın korkmuşsun doğal olarak inşallah bişey yoktur merak etme

Çok geçmiş olsun umarım geçici Bi şeydir doktora danış kontrol altında ol yani doktorun daha iyi bilir ama dayanabileceğin bişeyse elinden geldiğince oynama bedeninle inşallah düzelir

Çok tatlı olmuş buu eline sağlık hem kullanışlı hem güzel ben böyle bişey daha uygun bence iyi seçim..
tesekkur ederim canim. oglumda magnet yapip dagitmistim. simdi degisik olsun dedim.
ankaradaki arkadaslar. suluhandan aldim malzemeyi. 50 tane. tum malzemesi 150tl tuttu. bilginiz olsun. tanesi 3tl olacak. netten baktagimda ya da magazaya sordugumda tanesine 5-6tl diyorlar

Ateacherlady canım bende sinirlenince bağarınca yani aşırı tepki verdiğimde karnım sertleşiyor. Yavrum sanki kendini korumak istiyor geriliyor oda. Muhtemelen seninde öyledir ama taksiyle gidebilirsin hastaneye kalp atışını duyar rahatlarsın. Çok geçmiş olsun

Bu sefer gününde haftasinda, 305gr, hamallik basladi.
Tetanozu sordum, yaptir dedi, kac doz 3 doz dedi.
Ayrıntılıya girip sonuclari goturecegim. Medivia disardan perintolog (bu muydu adi?) Getiriyor, 400 lira. Anadolu yakasinda yaptiran, birini tavsiye edecek olan var mi? Yada avrupa yakasinda memnun kaldık diyen?

Fikir icin dogum ücretleri de
Sezeryan 2 normal 1 gece konaklama
Vajinal doğum 1.750
Zorunlu sezeryan 2.250
İstege bağlı sezeryan 3.500
Suit oda gecelik 300tl
Serpil hanim zaten dogum tarihimde yok, gece nobetciler var. Gündüz doktorlarini gece cagirirsak 500liraymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…