gecmis olsun, insallah hamileliginden sonra hepsi gecer canim. agrisi cok yogun degilse ve riski dusukse hic dokunmamak daha mantikli sanki. vucudumuzda az sey normal su anda, dogumdan sonra normale donunce gecer insallah!günaydın kızlar..
doktora gitmiştim detaylı ultrasyona girdim bebeğin kafasında görünen kisler geçmiş çok şükür fakat bikaçgündür sağ böbrek ağrıyordu doktora onuda söyledim çünkü ilk gebelikte safra kesesi taşı problemi yaşadım ikincide tetikler diye ameliyat olmuştum
baktı ultrasyon doktoru sağ böbrekte büyüme var dedi 34 mm olmuş 30 mm geçince stend takıyorlarmış korktum idrar yollarından takıyorlarmış herkes bişey söylüyor taktırmayanda var bebek daha sonra sola dönünce normale dönende olmuş bebek sağ tarafa böbreğe baskı yapmış böbrekte ondan idrarı atamayıp büyümüş
ayrıca plt değerlerim 150 den 108 bine düştü git gide azalıyo korkuyorum
varmı benim gibi problem yaşayan yazılanları düzenli takip edemiyorum
Dimi dimi. Nikah zamanı da olsaydi böyle bir sey de izleseydim. Öyle koyun gibi ne dedilerse yaptıkları simdi ne yapicaz diye agizlarina baktik gorevlilerin. Elveda kontrol duygusu :)Banu Çiftçi’nin o animasyonla anlatımını ben de izlemiştim, çok güzel açıklamış vallahi aydınlandım
12de hatta 1de kalkan ben kontrol var bugun diye zabanin korunde uyandim. Tabi kalkmadim o ayriBi detaylida bugun bendennormalde horul horul uyurdum bugun kastik herhalde kendimi birkac saat uyudum kalktim ikili taramada da gerilmistim ne diyelim hayirlisi olsun insallah bi skinti soylemez doktor
Cok gecmis olsun. Bir kac uzmandan bilgi almakta fayda var.günaydın kızlar..
doktora gitmiştim detaylı ultrasyona girdim bebeğin kafasında görünen kisler geçmiş çok şükür fakat bikaçgündür sağ böbrek ağrıyordu doktora onuda söyledim çünkü ilk gebelikte safra kesesi taşı problemi yaşadım ikincide tetikler diye ameliyat olmuştum
baktı ultrasyon doktoru sağ böbrekte büyüme var dedi 34 mm olmuş 30 mm geçince stend takıyorlarmış korktum idrar yollarından takıyorlarmış herkes bişey söylüyor taktırmayanda var bebek daha sonra sola dönünce normale dönende olmuş bebek sağ tarafa böbreğe baskı yapmış böbrekte ondan idrarı atamayıp büyümüş
günaydın kızlar..
[/QUgünaydın öncelikle geçmiş olsun. bence bu konuda uzaman bir doktordan görüş al ve ona göre hareket et. sana böbreğine ciddi zarar veren bir durumsa gerekli olanı yaptır bence ama uzman bir doktordan daha görüş al mutlaka.
canım ya hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah insan şaşırır tabi :) Amin canım hepimiz sağlıkla alalım:)Kızlar herkese hayırlı geceler.Uzun zamandır giremiyordum baya yoğundum.Evimizi taşıdık.Bugün detaylı ultrasona girdik şükür herşey ýolunda.420gr 23 cm olmuş bebişim. Yalnız şok olacağım bir haber aldım 12+5de doktorumuz erkek demişti bugün detaylıda öğrendik ki kızımız olacakmış.Çok garip duygular içindeyim.Allah ım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah evlatlarımızı.
Canım çok geçmiş olsun bence bir taksiyle filan yakındaki bir hastaneye git için rahat etsin bebeğini görür rahatlarsın hem Allah büyüğünden korusunKizlar selamlar bugün küçük bir kaza geçirdim arabayla cok hafifti ama benim kaza fobim yüksek aglama krizi geçirdim panik atak gibi nefessiz kaldim o andan beridir karnim cok sert gerildi bu saatte doktora gitmeyim dedim biraz bekleyeyim dedim normal mi bu gerilmeler tecrübeli anneler eşimde hali saha macinda ayağını sakatlamış suan yürüyemiyor hastaneye gidiyim desemde götüremez suanki durumu duzeltmek icin tavsiyeniz varmi
Korktum bana erkek dediler pipisini zumladilarKızlar herkese hayırlı geceler.Uzun zamandır giremiyordum baya yoğundum.Evimizi taşıdık.Bugün detaylı ultrasona girdik şükür herşey ýolunda.420gr 23 cm olmuş bebişim. Yalnız şok olacağım bir haber aldım 12+5de doktorumuz erkek demişti bugün detaylıda öğrendik ki kızımız olacakmış.Çok garip duygular içindeyim.Allah ım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah evlatlarımızı.
Çok da hoşmuş güle güle giy..Kizlar annem pembe olan takımı almış inşallah kullanışlı olur sizede fikir olsun diye atayim dedim begenen olursa nerden aldığını öğrenirim
Çok tatlı olmuş buu eline sağlık hem kullanışlı hem güzel ben böyle bişey daha uygun bence iyi seçim..guzeller canim.
ben de haftasonu kolonya siseleri, suslerini ve pembe kolonyasini aldim. kendim yapacagim onlari. dogumda eve gelenler icin. daha sonra da kullanilsin istedim.
hastane zaten aldigim dogum paketinin icinde kendi susleyecek odayi. saniyorum ikramlik ve magnette varmis onun icin de. ama emin degilim.Eki Görüntüle 2253596
Evet ya yoktun zor olmuştur ev taşımak bu halde.. Hayırlı Salih sağlıklı evlat olsunlar inşallah baya şaşırmışsındır şimdi hazırlık yapmış mıydın bebişeKızlar herkese hayırlı geceler.Uzun zamandır giremiyordum baya yoğundum.Evimizi taşıdık.Bugün detaylı ultrasona girdik şükür herşey ýolunda.420gr 23 cm olmuş bebişim. Yalnız şok olacağım bir haber aldım 12+5de doktorumuz erkek demişti bugün detaylıda öğrendik ki kızımız olacakmış.Çok garip duygular içindeyim.Allah ım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah evlatlarımızı.
Çok geçmiş olsun Allah korumuş bence şok yaşamışsın korkmuşsun doğal olarak inşallah bişey yoktur merak etmeKizlar selamlar bugün küçük bir kaza geçirdim arabayla cok hafifti ama benim kaza fobim yüksek aglama krizi geçirdim panik atak gibi nefessiz kaldim o andan beridir karnim cok sert gerildi bu saatte doktora gitmeyim dedim biraz bekleyeyim dedim normal mi bu gerilmeler tecrübeli anneler eşimde hali saha macinda ayağını sakatlamış suan yürüyemiyor hastaneye gidiyim desemde götüremez suanki durumu duzeltmek icin tavsiyeniz varmi
Çok geçmiş olsun umarım geçici Bi şeydir doktora danış kontrol altında ol yani doktorun daha iyi bilir ama dayanabileceğin bişeyse elinden geldiğince oynama bedeninle inşallah düzelirgünaydın kızlar..
Ben de ben de bugün üçüncü gün benim hala ağrı var yaGünaydın anneler tetanoz aşısı oldum yalnız kolum fena iki gündür ağrıyor sizler nasılsınız
tesekkur ederim canim. oglumda magnet yapip dagitmistim. simdi degisik olsun dedim.Çok tatlı olmuş buu eline sağlık hem kullanışlı hem güzel ben böyle bişey daha uygun bence iyi seçim..
Yok benimki aylık rutin kontrol. Daha detaylidan bahsetmedi doktorum, bugün soylemezse soracagim hayirdir sen ne ayak herkes yapıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?