2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gozun aydin cnm.
gunaydin kizlar. Simdiden bebek bezi almaya baslayan var mi? Erken mi acaba ? bu bezler en cok ihtiyaç duyulan malzeme oldugu için stok yapmak mantikli olur mu ? kafamda deli sorular
ben her ay 1 paket farkli no aliyorum. proma premium care dan memnundum oglumda. simdi bel oyuntulusu cikmis. 1 bo da 1 paket aldim yeterlj. cabuk buyuyrlar. 1 no cabuk kuculuyor. 2 no aldim. 3 no da da prima aktif bebeye gectim ondan aldim. oglumda memnundum. cok cok almiyrm cnm. bazen bebege alerji yapabiliyr bezler diye.

gunaydin kizlar. Simdiden bebek bezi almaya baslayan var mi? Erken mi acaba ? bu bezler en cok ihtiyaç duyulan malzeme oldugu için stok yapmak mantikli olur mu ? kafamda deli sorular
Canım ben 1 paket 1 beden prima premium care ve 1 paket slepy , 2 beden prima premium care aldım. paketler yaklaşık 80 adetlik. Ama daha fazla alma dediler her bebek için her bez iyi olmuyormuş. Pişik filan yapabiliyormuş. Fiyatları uygun oldukça almak bana da mantıklı geliyor sonra o zaman indirim araştıracak vaktimiz olmayacak çünkü ama bu pişik meselesi olunca durdum ben.

bende prima 1 beden aldım 1 paket sadece :) bezi yok demesinler heheh :) şaka maka her bebek farklı bezleri seviyor diyorlar ama primadan şikayet eden görmedim .

Canım bez meselesi biraz düşündürücü açıkçası, bazen aldığın pişik yapar taşma yapar memnun kalmazsın elinde birsürü paket kalır vs. Bir paket alınmalı bence hastane çantanada koyacaksın çünkü. Baktın iyi hoş bir sıkıntı yok aynı markadan almaya devam edersin. Normalde bende indirimlerde stok yapmak istedim annem uyardı bebeğe göre alırsın diye

merhaba arkadaşlar montessori yataklar konusunda ne düşünüyorsunuz, yatak odamda hıc yer yok ekstra bır besık alsam da bebek ıcın planladığım odaya koymak zorundayım o yüzden sızce yenı doğduğu zaman 1 2 ay sonra montessori yatakta yatırma fıkrı sızce nasıl

Yaştan ötürü yüksek çıkmıştır, detaylı ultrason kontrollerinde bir sorun gözükmüyorsa hiç kafana takma derim..yok kafama takıldı, içim rahat etmez doğana kadar dersen amniyosentez hiç korkulacak bir işlem değil, yas 39 ben de yaptırdım ve temiz çıktı, tek sıkıntısı sonucu bekleme süreci..naz yapıyor bizim bebeler, sağlıkla gelecekler eminim

Gerildiğimde, sinirlendiğimde bende de oluyor sertleşme, dinlenip rahatlamaya çalışıyorum o zaman..umarım sakinlesmissindir ve geçmiştir şimdiye kadar

İlk aylar iki saatte bir kalkıp emzirmek gerekiyor çok sık uyanıp gidip geleceksin sen de bebişin yanında yat şaka Bi yana tabi eğer odanda olmicaksa ekstra beşik tarzı almaya gerek yok bence zaten yatak olacaksa bebek odasında orda da uyur küçük beşik ler kendi odanda tutmak için iyi şahsi fikrim

B bilgevisne chicco liteway den bahsediyorsunuz galiba? Ben de onu düşünüyorum baston gibi katlanabildigi için ama plus mı, top 3 mü karar veremedim. Oğlumda da chicco nun başka bir modelini kullanmıştım, ilk aylar anakucagini üstüne takıyorduk plus daki gibi, şimdi elimde anakucağı var ama top 3 modeline takılmıyor :) plus i da sıfır anakucaksiz satmıyorlar galiba..henüz mağaza gezemedim ama netten bayağı kafam karıştı :)

Kızlar ben tüm mesajları takip ediyorum ama tek tek dönemiyorum telefondan çok zor :) kontrollerden güzel haberlerle dönen herkesin gözü aydın olsun, haber bekleyen arkadaslar da en kısa zamanda güzel haberlerle dönsünler inşallah ❤ hastalara acil şifalar, çalışanlara kolaylıklar dilerim

Güzel Anneler merhabaa, umarım herkes iyidir ♥ Dün kardiyoloji bugünde nöroloji de randevum vardı. Kalbimde aort yetersizliği var doğuştan doktorum kardiyolojiye yönlendirmişti çok şükür sorun yokmuş normal doğum yapmanda bir sakınca yok dedi. Nöroloji de uyuşmalarımın hamilelikten dolayı normal olduğunu ödemden kaynaklı olduğunu söyledi. Bol yürüyüş yap ve tuzu bırak dedi. Başka da çaresi yok el mahkum çekicem bu uyuşmaları. Bunada şükür diyelim..
Buarada bende bebeğimi hissetmeye başladım çok şükür

Evet ya yoktun zor olmuştur ev taşımak bu halde.. Hayırlı Salih sağlıklı evlat olsunlar inşallah baya şaşırmışsındır şimdi hazırlık yapmış mıydın bebişe

Zordu ama sağolsunlar kayınvalidemler geldi yardıma beni pek yormadılar.Bebişe bikaç mavili ayıcıklı yendoğan takımları ve biberon emzik almştık o kdr ama ismini koymuştuk Ömer Asaf diye seviyordum kuzumu. Hiç kız ismi de düşünmedik napcaz bakalm.

Canım monttsori yatakları yere yakın ve emzirme yerine koyma derken en az 1 yıla yakın malsf kullanlmyr diye düşünüyrm Önce yan yatagi şeklinde yani inen yatak alacgm sonra montssri gececgm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…