2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ypok cnm tabsiyem basit bir terlik almanız .Çümkü son hafta ayakalar davuk gibi şişyor hele ki yaza denk geldik inşallah çok şiş
bende 2011 nisan annesiydim şimdi ağustos annesi :)

canım o zaman da aktif miydin kk da , yoksa tanıdık mıyız? Facebook da grubumuz vardı

Ben anne yani alicam canim onu daha uygun gordum normal besigi zaten odasinda kurulu olucak buyuyebilen besik

Korktum bana erkek dediler pipisini zumladilar oda bile belirlediydik yiginla kiyafeti falan derleese kiz diye duser bayilirim walla

Bize de yüzde doksan erkek demişti doktorumuz Allah tan çok hazırlık yapmamıştık.16 haftalıkken gittiğimiz de göstermemişti ama dün detaylıda da başka bir perinatalog a gittik cinsiyetini öğrendiniz mi dedi bizde evet erkek dedik.Doktor da yok kesin kız bu dedi eşimle çok olduk kahkaha atmaya başladık

Sağlıkla gelsin inşallah ismi de bulunur daha vakit var..

Lohusa tacinin yaninda takim weriyolar diye terlikte gelicek ondan fotolarda falan guzel ciksin die almis olucam canim

Eywah eywah baya da esyasi var bakalim insallah degismez

Bu arada her ay 1 kilo olan düzenim bozulmus, 3 kilo almisim. Hoş değil
son nasil beslendigini gozden gecir canim.
ozellikle hamur isi tatli meyve cok tukettiysen almissindir 3kg yu. gec saatte yemek vs tuketip yattiysan da alirsin kilo canim. aklima da baska bisi gelmedi suab.

Sizin olay bizim hayal ettiğimiz durum sağlıkla gelsin inşallah bebişin. Okuduğum gibi eşime gönderdim paylaşımını :)
Benim de 12. Haftada %51 kız dedi, 14. Haftada kız dedi. 16. Haftada pipi fotoğrafı verdi oysaki annemde kayınvalidem de pembeleri almaya başlamıştı. Zeynep Zeynep diye seviyordum karnımı birden ne diyeceğimi bilemedim :) Ama içimize hep kız doğuyor ve eşim ve kayınvalidem hala kız çıkacağına inanıyor. Detaylıyı bekliyoruz sabırsızlıkla. Ben oğluş demeye başladım. Çok da severim erkek çocuklarını :) hayırlısı bakalım 2 hafta sonra detaylıda ne göreceğiz. Ben ne alıyorsam gri alıyorum artık pembe ya da maviyle kombinleriz napalım

son nasil beslendigini gozden gecir canim.
ozellikle hamur isi tatli meyve cok tukettiysen almissindir 3kg yu. gec saatte yemek vs tuketip yattiysan da alirsin kilo canim. aklima da baska bisi gelmedi suab.
Aha da aynısı. Et balik tavuk dedi doktor, tavuk zaten hamilelikle sogudugum bir gida oldu, et balikta neredeyse yemiyorum. Hamur işi kalp ben.

Çok yanlış. Siz yapmayın.

Aha da aynısı. Et balik tavuk dedi doktor, tavuk zaten hamilelikle sogudugum bir gida oldu, et balikta neredeyse yemiyorum. Hamur işi kalp ben.

Çok yanlış. Siz yapmayın.
.
ödeme de sebep olur canim. ye de az frenle kendini... meyveyi de yogurtla yersen daha saglikli oluyor.

1/200 çıktı ..iyi bir ayrıntılı ultrason doktoru bulup ona gidicem ondan fikir alıcam.. kaç gündür kendi kendimi yiyom kötü bir duygu. allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin

Geçmiş olsn cnm rahatlamaya çalış tatlı ye uzan ben kendimi kastigim zaman sertlesmisti karnım öyle yapmıştım cnm

1/200 çıktı ..iyi bir ayrıntılı ultrason doktoru bulup ona gidicem ondan fikir alıcam.. kaç gündür kendi kendimi yiyom kötü bir duygu. allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin
Amin cnm benm bi arkadsmda yüksek risk çıkmıştı oda ayrıntı ultrason yaptırdı doktr gayet sağlıklı olduğunu söylemişti inşallah sende öğrenirsin rahatlarsn cnm

Yasi buyuk olanlarin 35 yas istu olanlarin coguna hep amniyosentez yapiliyo bence sizinde o sekilde risk hep yuksek cikiuo testlerde ama Allah in izniyle kotu bisey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…