2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım monttsori yatakları yere yakın ve emzirme yerine koyma derken en az 1 yıla yakın malsf kullanlmyr diye düşünüyrm Önce yan yatagi şeklinde yani inen yatak alacgm sonra montssri gececgm
Ben anne yani alicam canim onu daha uygun gordum normal besigi zaten odasinda kurulu olucak buyuyebilen besik
kızlar teşekkürler cevaplarınız için, bende biriyle konuştum size yazdıktan sonra 4 aydan sonra yatırdım daha önce alsam yine yatırırdın hiç yanımda yatak odamda yatırmadım, o yatakların sayesinde kendi başına hareket etmeyi öğrendi dedi, açıkcası mantıklı geldi söyledikleri tabi bebeğin durumuna göre değişir ama oluyor demek ki :) inşallah sakin bir bebek olursa bende öyle yapmayı düşünüyorum olmazsa da küçük dediğiniz gibi bir beşik bir şekilde odanın bir yerine koyup idare ederim herhalde ya insan ne kadar zor karar veriyor yada ben mi öyleyim bilemedim

Abow korkutunuz beni bnmkilere kız dediler detaylida erkek derseler sil baştan pembe pembe aldim herseyi esimde diyo sen al al pembeleri biri erkek cikarsa görürsün sonrada diyo neyse bnm oğlum pembede giyer bisi olmaz okuyunca mesajını dedim eyvah şimdi adamın dediği çıkarsa görürüm günümü acele edip aldım birşeyler ama

Anladim canim uzmanlar iki yasa kadar yaninizda uatirin diyolar onsure bana da cok abartili geliyo ama zaten 2 saate bir kalkmamiz gerekiyo emzirmeye vs suydu buydu derken yine en azindan bir yasini doldurmus oluruz diye dusunuuorum... Bi arkadasim 6 aylikken odasinda uyutuyodu cocuk aglama nobetleri geciriyodu 1 yasa kadar neyse aldilar pedagoga goturduler cocuk kaybetme korkusundan dolayi yalnizliga tepki vriyomus yani bi nevi protesto ediyomus aileyi... Benim bildiklerim bunlari velhasili bakalim ne olacak dogsunlarda insallah hayirlisiyla

evet haklısın banada abartı geliyor o süre, çocuğu neye alıştırırsan öyle gidiyor sanırım. hayırlısıyla doğsunlar doğru söylüyorsun

1/200 çıktı ..iyi bir ayrıntılı ultrason doktoru bulup ona gidicem ondan fikir alıcam.. kaç gündür kendi kendimi yiyom kötü bir duygu. allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin

Tavsiyem usg doktorunada ve birde periataloga ( yüksek riskli gebelik uzmanı yani kadın doğumun bir üst versiyonu gibi birsey) da gitmen yönünden benim her iki gebeliğimde de 1/200 üğn altındaydı.
İlki 1/174 (33 yaş) bu gebeliğimde de 1/97 (41 yaş)
moralini bozma ama şunu da unutma amniyosentez derlerde de kesin sonuç. Çünkü usg de herşey net gözükmüyor malum.

Yasi buyuk olanlarin 35 yas istu olanlarin coguna hep amniyosentez yapiliyo bence sizinde o sekilde risk hep yuksek cikiuo testlerde ama Allah in izniyle kotu bisey yoktur

Canım yok o kadar da kesin değil ben ilk gebeliğim 33 yaşta yaptırdım amniyosentez. 4 lü testte çıkan risk yüksek olduğu için yaptırmak tan başka çarem yoktu.

Evet canım yumuşadı hareket yok ama sertlikte yok

bende yavaş yavaş alışverişe başladım arkadaşlar..
İkinci bebeğim ama hiçbir sey kalmamış herseyi vermişiz :)))
mama sandalyesi, kanguru, baston araba (1 yaş sonrası ) alacaklarımızın basında geliyor
tavsiyem etrafınızda ikinci el bebek giysisi, oyuncağı, arac gereç vs varsa kaçırmayın alın ilk çocıugmda kuzenim neler verdi ama ben ikiciyi düşünmediğim için nedense dağıttım oda bende şimdi ikiciye hamileyiz
kendime logusa sepetinden 2 tane gecelik -elbise karısımı birsey aldım omuzdan acılıyor askılı, bu gebeliğimde pijamalarla gezmeyi düşünmüyorum çünkü, ilk gebelikte yara olmuştu gögsümde onun olamaması için silverette gümüş kapaklardan aldım. bebeğe de ufak tefek seyler aldım ablasından kalan bebeklik bir kac sey var onlarıda değerlendireceğim.

Canım yok o kadar da kesin değil ben ilk gebeliğim 33 yaşta yaptırdım amniyosentez. 4 lü testte çıkan risk yüksek olduğu için yaptırmak tan başka çarem yoktu.
Anladim ben 41 diye gordum sanki ondannyazdim insallah kotu bisey cikmaz dualarim senin ve bebisinle

Anladim ben 41 diye gordum sanki ondannyazdim insallah kotu bisey cikmaz dualarim senin ve bebisinle
doğru cnm ilki 33yaş, bu gebelik 41 yaş, ikisine de yaptırdım, hızlı fish testi ile sorun olmadıgını öğrendik çok şükür. asıl sonucu bekliyoruz. çok tesekkür ederim :)))

bende prima 1 beden aldım 1 paket sadece :) bezi yok demesinler heheh :) şaka maka her bebek farklı bezleri seviyor diyorlar ama primadan şikayet eden görmedim .
Ben primadan 1 yaş ve sonrasında memnun kalmadim sızdırdı herseferin de..tesadüfen bir kere canbaba aldım.indirimdeydi oda hoşuma gitti hemde yumuşaktı..

Kizlar ben anne yani besik.icin funnababy nin hasır sepet besik setine bayildim.onu alicam.muhtemelen n11 de indirimde bakmak.isteyenlere.baya tavsiye etmisler bloglarda

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-03-15-03-11.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2019-04-03-15-03-04.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 40
Besik konusunu halleden var mi ? Gonlum park yataktan yana sanki daha dayanikli oluyorlar gibi geliyor :)

gunaydin kizlar. Simdiden bebek bezi almaya baslayan var mi? Erken mi acaba ? bu bezler en cok ihtiyaç duyulan malzeme oldugu için stok yapmak mantikli olur mu ? kafamda deli sorular
Canım yeni doğan çok stoklama çünkü hemen bedenleri büyüyo. Stok yapicaksan her numaradan 1er paket al bence

Ben bir ay sonra falan yaptircam montessori yatağı. beşikte yatamicak olduğu zaman yatağa gecircem hazır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…