İlk aylar iki saatte bir kalkıp emzirmek gerekiyor çok sık uyanıp gidip geleceksin sen de bebişin yanında yatşaka Bi yana tabi eğer odanda olmicaksa ekstra beşik tarzı almaya gerek yok bence zaten yatak olacaksa bebek odasında orda da uyur küçük beşik ler kendi odanda tutmak için iyi şahsi fikrim
Canım monttsori yatakları yere yakın ve emzirme yerine koyma derken en az 1 yıla yakın malsf kullanlmyr diye düşünüyrm Önce yan yatagi şeklinde yani inen yatak alacgm sonra montssri gececgm
kızlar teşekkürler cevaplarınız için, bende biriyle konuştum size yazdıktan sonra 4 aydan sonra yatırdım daha önce alsam yine yatırırdın hiç yanımda yatak odamda yatırmadım, o yatakların sayesinde kendi başına hareket etmeyi öğrendi dedi, açıkcası mantıklı geldi söyledikleri tabi bebeğin durumuna göre değişir ama oluyor demek ki :) inşallah sakin bir bebek olursa bende öyle yapmayı düşünüyorum olmazsa da küçük dediğiniz gibi bir beşik bir şekilde odanın bir yerine koyup idare ederim herhalde ya insan ne kadar zor karar veriyor yada ben mi öyleyim bilemedimBen anne yani alicam canim onu daha uygun gordum normal besigi zaten odasinda kurulu olucak buyuyebilen besik
Abow korkutunuz beni bnmkilere kız dediler detaylida erkek derseler sil baştan pembe pembe aldim herseyi esimde diyo sen al al pembeleri biri erkek cikarsa görürsün sonrada diyo neyse bnm oğlum pembede giyer bisi olmaz okuyunca mesajını dedim eyvah şimdi adamın dediği çıkarsa görürüm günümü acele edip aldım birşeyler amaBize de yüzde doksan erkek demişti doktorumuz Allah tan çok hazırlık yapmamıştık.16 haftalıkken gittiğimiz de göstermemişti ama dün detaylıda da başka bir perinatalog a gittik cinsiyetini öğrendiniz mi dedi bizde evet erkek dedik.Doktor da yok kesin kız bu dedi eşimle çok olduk kahkaha atmaya başladık
Anladim canim uzmanlar iki yasa kadar yaninizda uatirin diyolar onsure bana da cok abartili geliyo ama zaten 2 saate bir kalkmamiz gerekiyo emzirmeye vs suydu buydu derken yine en azindan bir yasini doldurmus oluruz diye dusunuuorum... Bi arkadasim 6 aylikken odasinda uyutuyodu cocuk aglama nobetleri geciriyodu 1 yasa kadar neyse aldilar pedagoga goturduler cocuk kaybetme korkusundan dolayi yalnizliga tepki vriyomus yani bi nevi protesto ediyomus aileyi... Benim bildiklerim bunlari velhasili bakalim ne olacak dogsunlarda insallah hayirlisiylakızlar teşekkürler cevaplarınız için, bende biriyle konuştum size yazdıktan sonra 4 aydan sonra yatırdım daha önce alsam yine yatırırdın hiç yanımda yatak odamda yatırmadım, o yatakların sayesinde kendi başına hareket etmeyi öğrendi dedi, açıkcası mantıklı geldi söyledikleri tabi bebeğin durumuna göre değişir ama oluyor demek ki :) inşallah sakin bir bebek olursa bende öyle yapmayı düşünüyorum olmazsa da küçük dediğiniz gibi bir beşik bir şekilde odanın bir yerine koyup idare ederim herhalde ya insan ne kadar zor karar veriyor yada ben mi öyleyim bilemedim
evet haklısın banada abartı geliyor o süre, çocuğu neye alıştırırsan öyle gidiyor sanırım. hayırlısıyla doğsunlar doğru söylüyorsunAnladim canim uzmanlar iki yasa kadar yaninizda uatirin diyolar onsure bana da cok abartili geliyo ama zaten 2 saate bir kalkmamiz gerekiyo emzirmeye vs suydu buydu derken yine en azindan bir yasini doldurmus oluruz diye dusunuuorum... Bi arkadasim 6 aylikken odasinda uyutuyodu cocuk aglama nobetleri geciriyodu 1 yasa kadar neyse aldilar pedagoga goturduler cocuk kaybetme korkusundan dolayi yalnizliga tepki vriyomus yani bi nevi protesto ediyomus aileyi... Benim bildiklerim bunlari velhasili bakalim ne olacak dogsunlarda insallah hayirlisiyla
1/200 çıktı ..iyi bir ayrıntılı ultrason doktoru bulup ona gidicem ondan fikir alıcam.. kaç gündür kendi kendimi yiyom kötü bir duygu. allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin
Yasi buyuk olanlarin 35 yas istu olanlarin coguna hep amniyosentez yapiliyo bence sizinde o sekilde risk hep yuksek cikiuo testlerde ama Allah in izniyle kotu bisey yoktur
Evet canım yumuşadı hareket yok ama sertlikte yokGecmis olsun o asiri sinirlenme ya da gerilme sonrasi karin sertligi bende de oluuo kendimi sakinlestiriyorum yavas yavas sonradan geciyo ama sizinkini tabii bilemicem bu sabahta halandevam ediyosa bingorunun doktora ama bence gecmistir bisey kalmamistir suan
Anladim ben 41 diye gordum sanki ondannyazdim insallah kotu bisey cikmaz dualarim senin ve bebisinleCanım yok o kadar da kesin değil ben ilk gebeliğim 33 yaşta yaptırdım amniyosentez. 4 lü testte çıkan risk yüksek olduğu için yaptırmak tan başka çarem yoktu.
İnsallah canim benimevet haklısın banada abartı geliyor o süre, çocuğu neye alıştırırsan öyle gidiyor sanırım. hayırlısıyla doğsunlar doğru söylüyorsun
doğru cnm ilki 33yaş, bu gebelik 41 yaş, ikisine de yaptırdım, hızlı fish testi ile sorun olmadıgını öğrendik çok şükür. asıl sonucu bekliyoruz. çok tesekkür ederim :)))Anladim ben 41 diye gordum sanki ondannyazdim insallah kotu bisey cikmaz dualarim senin ve bebisinle
bence o kadar yüksek bir risk değil ama doktorun daha iyi bilir tabi. çok canını sıkıp stres yapma kuzum:S1/200 cıktı. sınır 1/250 imiş
Ben primadan 1 yaş ve sonrasında memnun kalmadim sızdırdı herseferin de..tesadüfen bir kere canbaba aldım.indirimdeydi oda hoşuma gitti hemde yumuşaktı..bende prima 1 beden aldım 1 paket sadece :) bezi yok demesinler heheh :) şaka maka her bebek farklı bezleri seviyor diyorlar ama primadan şikayet eden görmedim .
Besik konusunu halleden var mi ? Gonlum park yataktan yana sanki daha dayanikli oluyorlar gibi geliyor :)
cok tatliiiii bayildim!Kizlar ben anne yani besik.icin funnababy nin hasır sepet besik setine bayildim.onu alicam.muhtemelen n11 de indirimde bakmak.isteyenlere.baya tavsiye etmisler bloglarda
Canım yeni doğan çok stoklama çünkü hemen bedenleri büyüyo. Stok yapicaksan her numaradan 1er paket al bencegunaydin kizlar. Simdiden bebek bezi almaya baslayan var mi? Erken mi acaba ? bu bezler en cok ihtiyaç duyulan malzeme oldugu için stok yapmak mantikli olur mu ? kafamda deli sorular
Ben bir ay sonra falan yaptircam montessori yatağı. beşikte yatamicak olduğu zaman yatağa gecircem hazır olsunmerhaba arkadaşlar montessori yataklar konusunda ne düşünüyorsunuz, yatak odamda hıc yer yok ekstra bır besık alsam da bebek ıcın planladığım odaya koymak zorundayım o yüzden sızce yenı doğduğu zaman 1 2 ay sonra montessori yatakta yatırma fıkrı sızce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?