2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ben hep kız hissediyordum eşim de kız istiyordu Allah gönlümüze göre verdi canım.Karmaşık duygular içindeyiz ama mutluyuz.Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.

Kizlar ben anne yani besik.icin funnababy nin hasır sepet besik setine bayildim.onu alicam.muhtemelen n11 de indirimde bakmak.isteyenlere.baya tavsiye etmisler bloglarda
kesinlikle tavsiye ederim oğlumda kullandım birebir aynısı ama benimki tekerlekliydi eğer bulabilirseniz tekerlekli olanıda bakın derim gündüz uykularında yanıma kolaylıkla tasıyordum

çok aktif olduğum olduğumda söylenemz ama hergün takip ediyorum facebbok grubunda yoktum :)

kesinlikle tavsiye ederim oğlumda kullandım birebir aynısı ama benimki tekerlekliydi eğer bulabilirseniz tekerlekli olanıda bakın derim gündüz uykularında yanıma kolaylıkla tasıyordum
Yeni versiyonunda tekerler yok sanirim sevindim sizinde onermenize
I ikuayko o sapsigi yerim bennnn minnosu ne dicem yatagin markasi.ne

Yeni versiyonunda tekerler yok sanirim sevindim sizinde onermenize
I ikuayko o sapsigi yerim bennnn minnosu ne dicem yatagin markasi.ne
Chicco. Ama o yani acilanlardan falan degil. Katlanip tasinabiliyor, cok hafif ve ergonomik olmasa da bir yere kalmaya giderken de goturulebilir.

Onu kimseye yedirmem, kiymetlim o .

Merhabalar;
bugün detaylı usg mizi olduk. çok şükür bir sıkıntı görmedi doktor. 370 gr olmuşuz ama boyunu söylemedi bende sormayı unuttum :) yalnız benim ufaklık inat bugün yine sırtını döndü kalbini göremedi çıktım birşeyler yedim gezdim geldim öyle görebildi. her muayenede böyle yapıyor oyun mu oynuyor anlamadım :) ikili testte de gir çık gez ye iç tekrar muayene :)

ikisini birden kullanmayı düşünüyorsunuz o zaman fiyat aldınız mı acaba mobilyacılardan ölçülerini verip yaptırmak mı mantıklı acaba
ikisini birden kullanmayı düşünüyorsunuz o zaman fiyat aldınız mı acaba mobilyacılardan ölçülerini verip yaptırmak mı mantıklı acaba
Bunun çekmecesiz halıne 1000₺ olur dedi marangoz

FL ölçümü vardır canım onu 7 ile çarp işte o boyu oluyor sağlıkla doğsun minik

Günaydın anneler tetanoz aşısı oldum yalnız kolum fena iki gündür ağrıyor sizler nasılsınız
Canım ben 3 gece o kolum tArafıma yatamamıştım sonrA geçti. Çok kötü değil ama rahatsız ediyor tabiki. Bebekler sağlıklı olsun da 3/4 gün dişimizi sıkarız. Geçmiş olsun

Hayurlinolsun canim fl degerin kac yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…