2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Çok sevindim canım,Sağ salim kucağımıza alırız İnşAllah evlatlarımızı.

Bizim ufaklığında büyük ihtiyaçları yavaş yavaş tamamlanmaya başlandı. Halası ve babannesi beşiğini yatağını ikeadan aldı. Dolap içinde haftasonu biz baktık, normal 2 veya 3 kapaklı bir ikea dolabı almaya karar verdik. Çocuk dolapları pek bi küçük geldi gözümüze Arabasını da e-bebekten aldık. Travel sistem istediğimiz için tercihimizi Casual Cadillac Air'den yana kullandık. Ama bikaç parçası eksik onları bekliyoruz.

Güle güle kullanın eşya elbise görünce daha Bi sabırsızlanıyor insan çok güzeller

Canım ben 3 gece o kolum tArafıma yatamamıştım sonrA geçti. Çok kötü değil ama rahatsız ediyor tabiki. Bebekler sağlıklı olsun da 3/4 gün dişimizi sıkarız. Geçmiş olsun
teşekkür ederim canım
İlk kizimda da böyle olmuştu üç dört gün agrimisti yine aynısi oldu ama bu sefer birazcık kızarıp şişmiş

Bilmem ki ondan mı ilk çocuk olduğundan da olabilir diyen var. Cumartesi detaylı ultrason var o zamana kadar sabretcem mecbur
Benim de ilk cocuk erkekler genelde kizlar sonra hareketlernir diye bir inanis var ve doktorum 20. Hafta hissedersin demisti Sıkma canini insallah herşey guzel.çıkar sorun.yoktur iyi.dusun canim

Benim de ilk cocuk erkekler genelde kizlar sonra hareketlernir diye bir inanis var ve doktorum 20. Hafta hissedersin demisti Sıkma canini insallah herşey guzel.çıkar sorun.yoktur iyi.dusun canim
Aslında hissediyorsunuz da farkında degilsiniz. Ben hic kendimi dinlemedim, adam olsun gostersin banane dedim, benimki bile hissettirdi
Hissedince anliyorsunuz. Gaz değil.
Neydi o uzaylı korku filmi? Onun gibi işte, icerde hareket eden bir sey var (evet pisligim).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…