Iikuayko
ben.başladım bu hafta basi.hissetmeye sewil88 hissetmiyormus evet cok.garip suan.bile.ilerleyen.gunlerde black.mirror saatleri.baslicak turkey horror story
Sanada hayırlı olsun canım sanırım sende bugün oldun ve doğum tarihlerimiz aynı sanki :) fl:33 yazıyor doktorun verdiği raporda bir sorun yok dedi ama çokta açıklama yapmadı açıkcası kendi doktor muayenemi bekliyorum bakalım
Günaydın tatlı anneler. Çalışan ve evde olan herkese Harika bir gün dilerim. Bu gece rüyamda doğurmuştum. Erkek değil kız çıktı. Çok büyük şaşkınlık yaşadım. Sonra çok garip şeyler oldu. Bebeğimi doğurduğunu unutmuşum emzirmemişim aç kalmış. Evde odada duruyormuş ve ben onu görmemişim(sanki malikanede yaşıyorum) üzülüp duruyordum ben bebeği nasıl emzirmeyi unuturum diye. Hayırdır inşallah da bu yaratıcı ve stresli rüyalar herhalde Doğuma kadar devam edecek
günaydın hanımlar bu aralar sınav falan derken hiç giremedim buraya bugün son sınavımı verip uyuyacağım. haftasonu eşimin memleketine gidiyoruz. bakalım hamile bebek ve araba nasıl olacak.
evet amniyosentezin ilk sonucunu 3-4 gün gibi kısa sürede alıyorsunuz. Kesin sonuc 3 haftayı buldugu için... Ama bununda doğruluk payı % 95 ve üzeri yani olumlu çıkarsa asıl sonucunda olumlu çıkma olasığışı oldukca yüksek yada tam tersi
ilk kızımda bambu beşik almıştım bir arkadaşımdan 10 aya kadar kullandım ama kocamandı. Ayrıca odasında da park yatak vardı. Park yatağı 2 yaşına kadar kullandı. Şimdi ikinci bebeğimde de park yatağı kullanmayı düşünüyorum. Nasıl oldıuysa vermemişiz duruyor
Ayrıca tavsiyem uyku eğitimi için kitaplar okuyun, gerekirse eğitimler alın, ben ilk bebeğimde yapmadım, kıyamadım hala kızım 8 yasında beni uyku konusunda bunaltabiliyor.
Ağlatın demiyorum ama doğduğu andan itibaren nasıl öğretirseniz inanın öyle gidiyor. Büyük kızımın 5 yasına kadar uyku arkadaşı bendim. Hemen bebeğe bir uyku arkadası oyuncak ayarlayacağım mesela. ŞŞŞŞŞ-pat yöntemi ile başlamayı düşünüyorum. Birkaç kitap okudum bu konuda. Bakın uyku konusu herseyden çok daha öenmli beslenmeden sonra geliyor. Tecrübeli anne olarak bunu dikkate alın derim canlar :)
Birde ilk bebeğimde doğunca ağzına bir damala nar damlattık gazlı olasın diye. Gerçekten gazını kendi çıakrrıdı srıtına vurunca .Şimdi narı nerden bulacağım bilmiyorum ama bir tane buzluga atağım :))))
Zaten file değil de havlu olması lazım evet file üşütür. Ama ben kucagımda yıkayacağım bu defa bebeği küvet işi çok zahmetli oluyor. dök su haızrla vs .Yere oturup kucagımda üzerime de şort vs giyip kaymasın diye.Tecrübeli olunca herseyin kolayına kaçıyorsunuz :)