2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim oğlum 2 yaşını az geçkin. uyurken beraber yatıyoruz ama uyuyunca üzmüyor beni gece 21347576 kere uyanmıyor. bebekliğinden beri. ama bazı günler çok zor uyuyor. o tatlı uykudan uyanmak nasıl zor oluyor.

Aaa evet ayni ne guzel ben de yarin gidicem bakalim bu doktorun dedigine gore ben bi skinti gormedim her sey iyi gbi dedi insallah, kendindoktorum bakinca da icim rahatlar zaten ona soracagim sorular var vucudum asiri kasiniyo nemlendirmeme ragmen parcalarcasina bakalim ne dicek bide kurbanda falan burda mi olacak izne mi cikiuo napiyo bi yoklamak lazim

Herkesin kendi tercihi canım tabiki çocukla uyumak dünyanın en guzel duygusu, eşim sehir dışına gittiğinde hala birlikte uyuruz kızımla. Ama çocugun ruhsal, psikolojik ve hırmonal gelişimi için birkikte uyumak bir süre sonra gercekten çok zor oluyor. eşinle basbasa kalamıyorsun. çocuuk buyudugu için sen uyumadan uyumuyor. Ben ikincide çok zorlanmamak için bunu denemeyi düşünüyorum .Çalısıyorum çünkü ve akşam kaliteli zaman geçirip artık uyuması gereken saatte uyuması gerekiyor ki bende ertesi gune yemek , ütü çamaşır vs işlerini halledeyim .
Ben naçizane tecrubelerimi paylaşıyorum. Uygulamak sizlere kalmış.zor tabi uykudan uyanmak ah ah bilmemm mi 27 ay emzirdim ilk kızımı :)

yok o anlamda demedim yani benim yardımımla uyuyor. benimle uyur derken beraber yatmıyoruz. arada yatayım diyorum dit diyor bana. sadece uyurken hafif sallamam şarkı söylemem falan gerekiyor.

ben bir iki kere denemiştim kucakta ama köpükleyince çok kayıyordu elimden korktum bir daha yapmadım. ama bazı arkadaşlarım hep öyle yıkadılar. çok zevkli olduğunu söylüyorlar ama ben korkmuştum.

ay evet kurbana denk gelmesi kötü oldu birde onu düşünüyorsun ister istemez :)

ay evet kurbana denk gelmesi kötü oldu birde onu düşünüyorsun ister istemez :)
o tahmini doğum tarihinde doğan az bebek var. bazıları erkenci olup 38'den sonra her an gelebiliyorlar bazıları da 41 de geliyor. hele o günler gelsin. belki kurban bayramında aman nerde kaldı bu bebek diyeceksiniz yada bebeğinize ilk bayramlığını giydirirsiniz.

ben bir iki kere denemiştim kucakta ama köpükleyince çok kayıyordu elimden korktum bir daha yapmadım. ama bazı arkadaşlarım hep öyle yıkadılar. çok zevkli olduğunu söylüyorlar ama ben korkmuştum.

Yeni doğanda ilk kez deneyeceğim açıkçası :)) Çok dikkatli olmak lazım ...

ben o fileyi hiç kullanmadım. bebek o file ile üşüyor. suyun dışında kaldığı için ayrıca her file uyuyor bende oğlumda o yeşil küveti almıştım.
Kullanılmıyor yani düşünemedim tabi o kadar kolaylık sağlıyor gibime gelmişti ben yeşil almadım bu daha güzel geldi gözüme

Kullanılmıyor yani düşünemedim tabi o kadar kolaylık sağlıyor gibime gelmişti ben yeşil almadım bu daha güzel geldi gözüme ☺Eki Görüntüle 2254283
bende zaten başka rengi kalmamıştı ondan yeşil almıştım birde saydam bir akvaryum kovam vardı balıklarımın suyunu değiştiğim rengi faklı olsun demiştim kovamıda yeşil almıştım.

Ben oğluma uyku arkadaşı olarak bunu aldım banada oğluma beklerken arkadaşlık etmek

bende zaten başka rengi kalmamıştı ondan yeşil almıştım birde saydam bir akvaryum kovam vardı balıklarımın suyunu değiştiğim rengi faklı olsun demiştim kovamıda yeşil almıştım.
Yeşildere güzel geçen sormuştum ben bı mağazada 100₺ demişti bu 40ı bile bulmadı baya uygun hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…