Meyvede seker oldugu icin cok fazla yememek lazim. Ben ilk aylarda ozellkle aksamlari cok meyve yiyordum icim yandigi icin ve cok hizli kilo aldm doktor meyveyi kesmemi soyledi hatta. Gunde 1 adet muz ya da bir kac cilek yiyorum ya da hangi meyve varsa sadece 1 adet.
ya kızlar bişey sorcam günde ortalama kaç porsiyon meyve yiyorsunuz ben biraz abartıyor muyum ki tartıda sabah 1 kg fazla çıktım da. meyveden mi oldu acaba?
eğer seri üretim yapan yerlerden alırsanız kalmazsınız kesin. onlar 5 10 güne teslim ederler ama siteler gibi yerlerden alırsanız 45 gün süre vermişlerdi bana. yine muhtemelen doğumdan önce teslim edilmiş olur ama koku falan oluyor
Cok şükür dün doktor gittim plesnta yukarda rahim tamamen kapalı rahim ağzında yaramı var acaba dedi ona da baktı oda temiz dedi doktor bende merak ettim şimdi dedi hatta en ufak bi sorun bile yok dedi cok şükür allah kimseye yaşatmasın o an ki korku bile cok kötüydü
teşekkür ederim hepinizee
Valla meyve benim temel gıda maddem. Sabah kahvaltısında bile peynirin yanında domates falan değil meyve yiyorum ne varsa. Elimde değil, manavın önünden boş geçemiyorum yani. Hamilelikteki en büyük hassasiyetim. Kilo gelecekse de ondan gelsin artık napalım.
ya kızlar bişey sorcam günde ortalama kaç porsiyon meyve yiyorsunuz ben biraz abartıyor muyum ki tartıda sabah 1 kg fazla çıktım da. meyveden mi oldu acaba?
ben de a city nin en altinda baby mall un %100 outlet magazasina denk geldim. ciddi indirim var. insanlar cilgin gibi aliyr. 180tl olan hastane cikislari 80tl civarinda. bilginiz ola.
Canım ben de biraz tedirgnm o konuda önce kendi şehrinde olan mağazalara gtcz bir fırsat bulursak sonra bulamzsm nternette gordklermdn bakcam. Internettn oda takimi alan varsa sorunsuz gelen tavsiye istyrz.
Bir de bekleme süreci varmış öyle aldn hemen gelmiyormuş onu da hesap et canim
Günaydın arkadaşlar ben dün detaylı organ taramasını yaptırdım. Bebeğimin hiç bir organında sıkıntı olmadığını söyledi perinatolog. Sadece beyinde Ventrikül genişliği 9.2mm olctum takip edelim yüzde 99 düşer dedi . Ama tabi dünden beri benim aklımdan çıkmıyor. Başına böyle bir şey gelen varmı ? Doktorum bir sorun olsa başka sıkıntı da çıkması gerekirdi dedi ama ben korkuyorum
Normal dogum zamani 37-42 hafta sayiliyor. Sen 12 sinden geri 4 hafta sayinca zaten temmuz, ya zamaninda gelirse bebek? :) Bir de güç kuvvet meselesi, mali imkan varsa daha erken bitirmek bana daha mantıklı geliyor.