2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Meyve ciddi kilo yapar...
1 porsiyon tuketiyorum ben cnm. Misal 1 elma
ben biraz abarttım sanırım 2-3 defa meyve yiyordum canım yemek yemek istemeyince .

ya kızlar bişey sorcam günde ortalama kaç porsiyon meyve yiyorsunuz ben biraz abartıyor muyum ki tartıda sabah 1 kg fazla çıktım da. meyveden mi oldu acaba?
vücudumuz hızlı kilo aliyo canim bu aralar ben pek meyve canim istemiyo bu aralar
herlade meyveden degildur

Kızlar odayı Temmuz başı gibi alsam çok mu geç kalmış olurum?
eğer seri üretim yapan yerlerden alırsanız kalmazsınız kesin. onlar 5 10 güne teslim ederler ama siteler gibi yerlerden alırsanız 45 gün süre vermişlerdi bana. yine muhtemelen doğumdan önce teslim edilmiş olur ama koku falan oluyor

Canım geçmiş olsun yaraya nasıl baktı alltan mı

ya kızlar bişey sorcam günde ortalama kaç porsiyon meyve yiyorsunuz ben biraz abartıyor muyum ki tartıda sabah 1 kg fazla çıktım da. meyveden mi oldu acaba?
Canım 20. Haftadan sonra bebgmzn büyümesi de etklyms ben de öyle farkednce korktm biraz ama normlms havalr iyi olunca duzenli yürüyüş ile desteklyblrz

Canım ben de biraz tedirgnm o konuda önce kendi şehrinde olan mağazalara gtcz bir fırsat bulursak sonra bulamzsm nternette gordklermdn bakcam. Internettn oda takimi alan varsa sorunsuz gelen tavsiye istyrz.
Bir de bekleme süreci varmış öyle aldn hemen gelmiyormuş onu da hesap et canim

Benim oyle maharetlerim yok ama uyku seti almak niyetindeyim ordan bide lohusa sabahlik muhabbeti malum internette boru gbi
Ben bütün makinalari kullanabiliyorum da terzi kendi sokugunu dikemez, hic yapmam öyle şeyler. Belki oglana ozenirim (inşallah dinimiz amin)
Tek bulgu sorun degil diyorsa doktorun canini sıkma, bir kacimizda kalpte parlama çıktı doktorlarimiz onemsemedi.
Normal dogum zamani 37-42 hafta sayiliyor. Sen 12 sinden geri 4 hafta sayinca zaten temmuz, ya zamaninda gelirse bebek? :) Bir de güç kuvvet meselesi, mali imkan varsa daha erken bitirmek bana daha mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…