2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hay maşallah ne kadınlar var bea!

Sanada kolay gelsin canım inşallah alırsın doçentliğini. ben elimden geleni bitmesi için yapıyorum da hoca ağırdan alıyor 6 yıldır öldürdü beni. inşallah Rabbim gönlümüze göre verir.

Hay maşallah ne kadınlar var bea!
ahahah kendimi övmüşüm gibi olmuş sanki ama vallahi öyle birşey aklımdan geçmedi
8. aydan sonra yatıp kalmıyoruz, hayat devam ediyor sadece normalden daha yavaş, o yüzden de çok korkmamak panik olmamak lazım aslında onu demek istemiştim

merhaba canım .18.haftada benim oğlumdada gördü ama o kistlerin tek başına hiçbir anlam ifade etmedğini söyledi .bikaç bulgu daha olsa önemsiyoruz ama tek başına önemsiz dedi 24.haftada ayrıntılıya girdim kaybolmuştu hiç merak edip stres olma 25.haftada tamamen yok olacak göreceksin .neredeyse 5hamileden birinde duydum ben hatta doktorum dediki şuana kadar bu kistlerden hiçbişey cıktıgını görmedim dedi benim 16 yıllık bir doktor

Bizimkinin herseyi duruyor kiyafet anlaminda mobilyası sadece battaniye emzik biberon aldim bakalım haziranda baslicaz zuhahaha ciplak kalmaz umarim
kalmaz kalmaz bazen bebek mağazalarında görüyorum poşet poşet eşyalar alıyorlar taşıyorlar. toplu almak da güzel bir seçenek kesinlikle. ben bilgisayar insanıyım. kasada beklerken çok sinirleniyorum o yüzden bilgisayar başında hallediyorum.

Benimki kist değil de sıvı birikmesi gibi biseymis açıklık varmış ona kapanır kaybolur dedi inşallah dediğin gibi bu da hemen geçer çok kafama takıyorum ,başka hiç bir sıkıntı çıkmadı hatta herseye çok iyi dedi

Bizimkinin herseyi duruyor kiyafet anlaminda mobilyası sadece battaniye emzik biberon aldim bakalım haziranda baslicaz zuhahaha ciplak kalmaz umarim
Kalmaz kalmaz benimki kalmazsa seninki de kalmaz:) bizim kız sürpriz olunca abilerden hiç birsey yok. hepsini verdim ben nasıl olsa düşünmüyorum diye Allah işte al sana dedi:)

geçmiş olsun Allah korktuklarınızdan emin umduklarınıza nail eylesin inşallah.

Bak bugün kedi tuvaletini bosalttim yikadim, sabah kahvalti vs fasli, ocak ve mutfak batmış temizledim, kedi tuvaletinin paspaslari, salondaki diz ortuleri, 1 makina çamaşır, simdi 3 yemek koydum ocağa, makinada terlikler var.
Agzimdan nefes almiyorum arada o kadar diyim baska yerden aliyorum
Ben zaten usengec ve hareketsiz insanim, sanmam ki 8 ayda aktif kalabileyim Ancak ev ışını idare ederim, temizlik bile yapamam gibi görünüyor (he dik supurgeyle salonu vs de supurdum çünkü cok kedi tuyu cok kedi kumu annecim)

Kalmaz kalmaz benimki kalmazsa seninki de kalmaz:) bizim kız sürpriz olunca abilerden hiç birsey yok. hepsini verdim ben nasıl olsa düşünmüyorum diye Allah işte al sana dedi:)
ay ya aynı ben. bir daha 5 yıl sonra bebek yapcam kız mı olcak erkek mi belli değil body mi saklayacam dedim. hamile kaldığım ay bile verdiğim oldu haberim yokken. bir çorap bile yok oğlumdan kalan. sadece büyük parçalar var yataktır ana kucağıdır.

Allah seni napsin yorma kendini yazik bebeye birak biraz kendi.baslarinin çaresine baksinlar
Biz miskinlik yapiyoruz ana kizlar yatistayiz cikamadim yurucem.dedim hava soguk

sıvı birikmesi ile ilgili bilgim yok ama inan doktorun geçeçek diyorsa mutlaka gececektir.farklı birşey olsa seni o şekilde yönlendirmez zaten içini ferah tut dua et bol bol inşallah birşey cıkmayacaktır.

Ohh ohhh sizi hamaratlar sizi..bende baya iş yaptım bugün..sabah kalktım arkadaşıma kahvaltıya gittim. Şimdide anneme geçtim..2.80 uzanıyorum

yani tatlim benim herkesin kendisinin bilecegi is ama temmuz bana samimiyetle gec geliyor. su anda kiyafet konusunda 80% hazirim sanirim. kafam oyle rahat ki. ve inanki magaza magaza gezecek halimin temmuzda kalacagina ASLA inanmiyorum. simdiden 2 saat nonstop gezmek maximumum. olayim temmuzda #NetflixAndBabyKicks olacak eminim.

Ben de muhtemelen baslarim.esimle mayis haziran diye anlastik ama.kafasinin etini yiyerek one cekerim.zuhahaha karni burnunda gezemem o kesin simdiden hantal agir vasita oldum bile

o kadar olmuyor endişe etmeyin. 37. haftaya kadar çalıştım. sonrada evdede oturmadım. şimdi bakınca ooo 38.. hafta diyoruz ya oyle olmuyor. sadece son hafta grip oldum nefes alamadığım için içim daralıyordu onun dışında iyi oluyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…