Hay maşallah ne kadınlar var bea!Teslim süresine bağlı aslında. Ben 32. haftadan sonra almıştım özel yapım olmasına rağmen 2 haftada teslim etmişti.
Diğer taraftan odada doğar doğmaz yatırmayacaksan geç de kalsan çok önemli olmuyor gibi, biz ilk 6 ay odasında yatırmadık zaten, sadece eşyalarını falan yerleştirmek için kokunun çıkmasını beklemen gerekiyor, o da her mobilyada olmuyor :)
Bir de öyle son haftalarımda çok ağırlaşırım falan diye de çok korkmamak lazım, herkesin bünyesi farklı tabi ama ben 37. haftaya kadar çalıştım, iş ev arası yolum her gün 3 saat sürdü, işte araziye de çıktım, eve geldiğimde işimi yaptım, haftasonu alışverişimi yaptım. Tabi ki daha çabuk yoruluyorsun ama aktif olmak, hareket etmek avantaj sağlıyor.
Sanada kolay gelsin canım inşallah alırsın doçentliğini. ben elimden geleni bitmesi için yapıyorum da hoca ağırdan alıyor 6 yıldır öldürdü beni. inşallah Rabbim gönlümüze göre verir.canım sen doktrayı bitir bende ekim de doöetliğe başvurabileyim yayınalrımı gönderdim inşallah yetişir. Kesinlikle bitir ama bebek doğmadan tezini yoksa acayip stresli oluyor insan. Ben ilk kızımda doktorayı bitirmiştim ama yayınlarımı tamamlamak 8 yılımı aldı. Biraz da alanla ilgili benim. kolay gelsin ikimize de
ahahah kendimi övmüşüm gibi olmuş sanki ama vallahi öyle birşey aklımdan geçmediHay maşallah ne kadınlar var bea!
merhaba canım .18.haftada benim oğlumdada gördü ama o kistlerin tek başına hiçbir anlam ifade etmedğini söyledi .bikaç bulgu daha olsa önemsiyoruz ama tek başına önemsiz dedi 24.haftada ayrıntılıya girdim kaybolmuştu hiç merak edip stres olma 25.haftada tamamen yok olacak göreceksin .neredeyse 5hamileden birinde duydum ben hatta doktorum dediki şuana kadar bu kistlerden hiçbişey cıktıgını görmedim dedi benim 16 yıllık bir doktorGünaydın arkadaşlar ben dün detaylı organ taramasını yaptırdım. Bebeğimin hiç bir organında sıkıntı olmadığını söyledi perinatolog. Sadece beyinde Ventrikül genişliği 9.2mm olctum takip edelim yüzde 99 düşer dedi . Ama tabi dünden beri benim aklımdan çıkmıyor. Başına böyle bir şey gelen varmı ? Doktorum bir sorun olsa başka sıkıntı da çıkması gerekirdi dedi ama ben korkuyorum
kalmaz kalmaz bazen bebek mağazalarında görüyorum poşet poşet eşyalar alıyorlar taşıyorlar. toplu almak da güzel bir seçenek kesinlikle. ben bilgisayar insanıyım. kasada beklerken çok sinirleniyorum o yüzden bilgisayar başında hallediyorum.Bizimkinin herseyi duruyor kiyafet anlaminda mobilyası sadece battaniye emzik biberon aldim bakalım haziranda baslicaz zuhahaha ciplak kalmaz umarim
Benimki kist değil de sıvı birikmesi gibi biseymis açıklık varmış ona kapanır kaybolur dedi inşallah dediğin gibi bu da hemen geçer çok kafama takıyorum ,başka hiç bir sıkıntı çıkmadı hatta herseye çok iyi dedimerhaba canım .18.haftada benim oğlumdada gördü ama o kistlerin tek başına hiçbir anlam ifade etmedğini söyledi .bikaç bulgu daha olsa önemsiyoruz ama tek başına önemsiz dedi 24.haftada ayrıntılıya girdim kaybolmuştu hiç merak edip stres olma 25.haftada tamamen yok olacak göreceksin .neredeyse 5hamileden birinde duydum ben hatta doktorum dediki şuana kadar bu kistlerden hiçbişey cıktıgını görmedim dedi benim 16 yıllık bir doktor
Kalmaz kalmaz benimki kalmazsa seninki de kalmaz:) bizim kız sürpriz olunca abilerden hiç birsey yok. hepsini verdim ben nasıl olsa düşünmüyorum diye Allah işte al sana dedi:)Bizimkinin herseyi duruyor kiyafet anlaminda mobilyası sadece battaniye emzik biberon aldim bakalım haziranda baslicaz zuhahaha ciplak kalmaz umarim
geçmiş olsun Allah korktuklarınızdan emin umduklarınıza nail eylesin inşallah.Benimki kist değil de sıvı birikmesi gibi biseymis açıklık varmış ona kapanır kaybolur dedi inşallah dediğin gibi bu da hemen geçer çok kafama takıyorum ,başka hiç bir sıkıntı çıkmadı hatta herseye çok iyi dedi
Bak bugün kedi tuvaletini bosalttim yikadim, sabah kahvalti vs fasli, ocak ve mutfak batmış temizledim, kedi tuvaletinin paspaslari, salondaki diz ortuleri, 1 makina çamaşır, simdi 3 yemek koydum ocağa, makinada terlikler var.ahahah kendimi övmüşüm gibi olmuş sanki ama vallahi öyle birşey aklımdan geçmedi
8. aydan sonra yatıp kalmıyoruz, hayat devam ediyor sadece normalden daha yavaş, o yüzden de çok korkmamak panik olmamak lazım aslında onu demek istemiştim
ay ya aynı ben. bir daha 5 yıl sonra bebek yapcam kız mı olcak erkek mi belli değil body mi saklayacam dedim. hamile kaldığım ay bile verdiğim oldu haberim yokken. bir çorap bile yok oğlumdan kalan. sadece büyük parçalar var yataktır ana kucağıdır.Kalmaz kalmaz benimki kalmazsa seninki de kalmaz:) bizim kız sürpriz olunca abilerden hiç birsey yok. hepsini verdim ben nasıl olsa düşünmüyorum diye Allah işte al sana dedi:)
Bende bayramdan sonra sipariş vercem önce temizlik yapılacak sonra kurulsun üstten temizlik hep yapılıyor zaten hayırlısı artikKızlar odayı Temmuz başı gibi alsam çok mu geç kalmış olurum?
Allah seni napsin yorma kendini yazik bebeye birak biraz kendi.baslarinin çaresine baksinlarBak bugün kedi tuvaletini bosalttim yikadim, sabah kahvalti vs fasli, ocak ve mutfak batmış temizledim, kedi tuvaletinin paspaslari, salondaki diz ortuleri, 1 makina çamaşır, simdi 3 yemek koydum ocağa, makinada terlikler var.
Agzimdan nefes almiyorum arada o kadar diyim baska yerden aliyorum
Ben zaten usengec ve hareketsiz insanim, sanmam ki 8 ayda aktif kalabileyimAncak ev ışını idare ederim, temizlik bile yapamam gibi görünüyor (he dik supurgeyle salonu vs de supurdum çünkü cok kedi tuyu cok kedi kumu annecim)
sıvı birikmesi ile ilgili bilgim yok ama inan doktorun geçeçek diyorsa mutlaka gececektir.farklı birşey olsa seni o şekilde yönlendirmez zaten içini ferah tut dua et bol bol inşallah birşey cıkmayacaktır.Benimki kist değil de sıvı birikmesi gibi biseymis açıklık varmış ona kapanır kaybolur dedi inşallah dediğin gibi bu da hemen geçer çok kafama takıyorum ,başka hiç bir sıkıntı çıkmadı hatta herseye çok iyi dedi
Ohh ohhh sizi hamaratlar sizi..bende baya iş yaptım bugün..sabah kalktım arkadaşıma kahvaltıya gittim. Şimdide anneme geçtim..2.80 uzanıyorumBak bugün kedi tuvaletini bosalttim yikadim, sabah kahvalti vs fasli, ocak ve mutfak batmış temizledim, kedi tuvaletinin paspaslari, salondaki diz ortuleri, 1 makina çamaşır, simdi 3 yemek koydum ocağa, makinada terlikler var.
Agzimdan nefes almiyorum arada o kadar diyim baska yerden aliyorum
Ben zaten usengec ve hareketsiz insanim, sanmam ki 8 ayda aktif kalabileyimAncak ev ışını idare ederim, temizlik bile yapamam gibi görünüyor (he dik supurgeyle salonu vs de supurdum çünkü cok kedi tuyu cok kedi kumu annecim)
yani tatlim benim herkesin kendisinin bilecegi is ama temmuz bana samimiyetle gec geliyor. su anda kiyafet konusunda 80% hazirim sanirim. kafam oyle rahat ki. ve inanki magaza magaza gezecek halimin temmuzda kalacagina ASLA inanmiyorum. simdiden 2 saat nonstop gezmek maximumum. olayim temmuzda #NetflixAndBabyKicks olacak eminim.Bizimkinin herseyi duruyor kiyafet anlaminda mobilyası sadece battaniye emzik biberon aldim bakalım haziranda baslicaz zuhahaha ciplak kalmaz umarim
Ben de muhtemelen baslarim.esimle mayis haziran diye anlastik ama.kafasinin etini yiyerek one cekerim.zuhahahayani tatlim benim herkesin kendisinin bilecegi is ama temmuz bana samimiyetle gec geliyor. su anda kiyafet konusunda 80% hazirim sanirim. kafam oyle rahat ki. ve inanki magaza magaza gezecek halimin temmuzda kalacagina ASLA inanmiyorum. simdiden 2 saat nonstop gezmek maximumum. olayim temmuzda #NetflixAndBabyKicks olacak eminim.
Sanada kolay gelsin canım inşallah alırsın doçentliğini. ben elimden geleni bitmesi için yapıyorum da hoca ağırdan alıyor 6 yıldır öldürdü beni. inşallah Rabbim gönlümüze göre verir.
o kadar olmuyor endişe etmeyin. 37. haftaya kadar çalıştım. sonrada evdede oturmadım. şimdi bakınca ooo 38.. hafta diyoruz ya oyle olmuyor. sadece son hafta grip oldum nefes alamadığım için içim daralıyordu onun dışında iyi oluyor geneldeyani tatlim benim herkesin kendisinin bilecegi is ama temmuz bana samimiyetle gec geliyor. su anda kiyafet konusunda 80% hazirim sanirim. kafam oyle rahat ki. ve inanki magaza magaza gezecek halimin temmuzda kalacagina ASLA inanmiyorum. simdiden 2 saat nonstop gezmek maximumum. olayim temmuzda #NetflixAndBabyKicks olacak eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?