2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende bu cumartesi gidicem yazdıklarını görünce içim rahatladı valla :)

Ne zaman nerde istersen yeterki kavuşak bebegimmm

Benim oyle maharetlerim yok ama uyku seti almak niyetindeyim ordan bide lohusa sabahlik muhabbeti malum internette boru gbi
Oğlum da gitmiştim oraya bana çok karışık gelmişti.. ama evet herşey bir arada o güzel.. o zaman fiyat olarak dışarıyla çok farklı değildi şuan nasıl bilmiyorum ama yinede bi gitmeyi düşünüyorum en azından mevlut hastane süslerine bakarım

Ben kullanıyorum canım kusma yada isal yapmadı ama sabahları içince fena bi bulantı karın ağrısı yapıyordu gece alıyorum artık yatmadan sabah az bi karın agrısı oluyor sadece
Evet cnm sabah berbat yaptı bide günde 1 mi kullaniyorsun

Elfesya35 kanaman.ne.durumda canim umarim iyisindir
Cok şükür dün doktor gittim plesnta yukarda rahim tamamen kapalı rahim ağzında yaramı var acaba dedi ona da baktı oda temiz dedi doktor bende merak ettim şimdi dedi hatta en ufak bi sorun bile yok dedi cok şükür allah kimseye yaşatmasın o an ki korku bile cok kötüydü
teşekkür ederim hepinizee

Günaydın kızlarr
Uykusuz her gece modundayım artık belim sırtım kopuyo ağrıdan ah nerde o eski deliksiz uykularım
Bu sağlık ocağından da sürekli arıyorlar tetanoz muhabbeti için imza atmam gerekiyormuş olmıcağımı söylemiştim aradığında ebe.
İnat ettim gitmicem valla zamanında elimde serumlarla hasta halimle geri göndermişlerdi beni hala geçmedi sinirim onlara biraz da onlar uğraşsın banane!

Sabah sabah çok fena kuruldum yine
Bu arada bende doktorumu değiştiriyorum inşallah pişman olmam evime daha yakın bi yer seçtim arkadaşımda gidiyor çok memnunmuş hayırlısı bakalım.. benden böyle haberler herkese iyi günler

Gunaydin kizlar

Pazar gununden beri pert durumdayim.. Yazamasam da zirt pirt buraya girip yazilanlari okumaktan da geri duramiyorum cok alistim buraya sizlere :)

Pazar gunu evin seklini degistirdk esimle yeni gelecek minnosumuza yer actik kucuk odada kitaplik ve kanepe vardi salona tasidik bazalarin alti da acilinca ben kendimi tutamadm iclerini sildm supurdum duzenledm butun gun ayaktaydim gece sirt agrisindan uyuyamadm 2 gundur de hem sirt hem bel agrilarim geçmedi..tovbeler olsuunn Artik bu isler bana fazla iyice agirlastigimi hissediyorum.. Iyi ki alisverislerin buyuk kismini halletmisim kendimi 1 ay sonra dusunemiyorum..
o erken erken diyenler bana ceyiz alisverislerimde de ay cok aldin evlenince alirsin diyolardi ki ben gereksiz hicbisey bir sus esyasi bile almamis biriyim aldiklarim yorgan carsaf yani kimseyi takmayin heves kiriyolar anca bi ise yardimi yok kimsenin bi tek akil versinler amaaan

ikeadan aldigimiz dolap geldi badanadan sonra monte ediceZ bakalm. Allahmm daha badana var esim ben yaparim diyo hakkimizda hayirlisi artikk cinnet gecirmeden su isler bi bitse

Günaydın arkadaşlar ben dün detaylı organ taramasını yaptırdım. Bebeğimin hiç bir organında sıkıntı olmadığını söyledi perinatolog. Sadece beyinde Ventrikül genişliği 9.2mm olctum takip edelim yüzde 99 düşer dedi . Ama tabi dünden beri benim aklımdan çıkmıyor. Başına böyle bir şey gelen varmı ? Doktorum bir sorun olsa başka sıkıntı da çıkması gerekirdi dedi ama ben korkuyorum

selam kızlar english home iyice canımı sıkmaya başladı. resmen dalga geçiyor benimle. aldığım ürünün sadece tekini yollamış. aradım şikayet açtım. dönen cevap ikiside gönderilmiş görünüyor. biliyorum öyle göründüğünü ondan arıyorum zaten. resmen yollamadıklarını ürünün parasını alıyorlar. gönderdiğiniz koliye ikinci ürünü nasıl sığdırdınız peki diyorum cevap yok. resmen dolandırıldım.

ya kızlar bişey sorcam günde ortalama kaç porsiyon meyve yiyorsunuz ben biraz abartıyor muyum ki tartıda sabah 1 kg fazla çıktım da. meyveden mi oldu acaba?

Meyvede seker oldugu icin cok fazla yememek lazim. Ben ilk aylarda ozellkle aksamlari cok meyve yiyordum icim yandigi icin ve cok hizli kilo aldm doktor meyveyi kesmemi soyledi hatta. Gunde 1 adet muz ya da bir kac cilek yiyorum ya da hangi meyve varsa sadece 1 adet.

Günaydın.guzel anneler minnos bebeklerr.mutlu sağlıklı.günleriniz olsunnnn
Yahuuu meyve kilo yapıyormus.yiyin ben geçen 1 kutu yedim malum meyveden bosverin ya kasmayin o.kadar meyve yani alti.üstü doktor bol meyve yogurt dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…