ya kızlar bişey sorcam günde ortalama kaç porsiyon meyve yiyorsunuz ben biraz abartıyor muyum ki tartıda sabah 1 kg fazla çıktım da. meyveden mi oldu acaba?
Olabılır canıl 2-3 porsıyon yanı 1-2 elma yerım bu ara muz yemedım nırmalde 2 elma 1 muz yerdım. Meyvede seker fazla aldırabılır. Odemdır o bır kılo oynamaz su tuket dınlen ıkı gune 300 gr ıner
Herkes de cikan bir sey degil gobek cizgisi yapisal bir sey yani vucut ile alakalı gebelikten ziyade ilk çocuğumda olmadi bunda da oluşmadı. Kiz kardesimde oldu ama :)
Günaydın.guzel anneler minnos bebeklerr.mutlu sağlıklı.günleriniz olsunnnn
Yahuuu meyve kilo yapıyormus.yiyin ben geçen 1 kutu yedim malum meyveden bosverin ya kasmayin o.kadar meyve yani alti.üstü doktor bol meyve yogurt dedi
tatlim kasmaktan degil. bana da dr 1 porsiyondan fazla yeme dedi. diyetisyen de. sadece kilo olarak dusunmemek lazim. icindeki seker, cok tuketildiginde gebelikte fazla gelebilir.
tatlim kasmaktan degil. bana da dr 1 porsiyondan fazla yeme dedi. diyetisyen de. sadece kilo olarak dusunmemek lazim. icindeki seker, cok tuketildiginde gebelikte fazla gelebilir.
bence gec olur cnm. haziran ortasi ya da basi ideal gibi. havalnmasi vs icin. temmuza cok iş birakmamak lazim diye dusunuyorum. ne olur ne olmaz
Günaydın arkadaşlar ben dün detaylı organ taramasını yaptırdım. Bebeğimin hiç bir organında sıkıntı olmadığını söyledi perinatolog. Sadece beyinde Ventrikül genişliği 9.2mm olctum takip edelim yüzde 99 düşer dedi . Ama tabi dünden beri benim aklımdan çıkmıyor. Başına böyle bir şey gelen varmı ? Doktorum bir sorun olsa başka sıkıntı da çıkması gerekirdi dedi ama ben korkuyorum
Canım benim de 16.haftada beyninin iki tarafında da kist var demişti bunlar yüzde 80 90 geçiyor dedi ve Allah a şükür detaylı da herşeyi normaldi kistlerde kaybolmuştu.Doktorun geçer dediyse sakın üzülme.Allah in izniyle düzelir.
Olabılır canıl 2-3 porsıyon yanı 1-2 elma yerım bu ara muz yemedım nırmalde 2 elma 1 muz yerdım. Meyvede seker fazla aldırabılır. Odemdır o bır kılo oynamaz su tuket dınlen ıkı gune 300 gr ıner
Canım benim de 16.haftada beyninin iki tarafında da kist var demişti bunlar yüzde 80 90 geçiyor dedi ve Allah a şükür detaylı da herşeyi normaldi kistlerde kaybolmuştu.Doktorun geçer dediyse sakın üzülme.Allah in izniyle düzelir.
cANIM 34.haftadan sonra acayip ağırlaşacağız. Ben ilk kızımda 30. haftada doğum ve hastane çantamızı hazırlamıştım. Havalar düzeldiğinde ilk iş hastane çantasını hazırlamak olacak bunun içinde bayram tatilini düşünüyorum. Malum çalıştığım için. dolayısıyla da ablasından kalan yatak vs hepsini 9 günlük bayram tatilinde yapmayı planlıyoruz eşimle. Ona göre sende bence çok geç kalma.
bizimde daha eksiğimiz çok hastane çıkışı, park yatak, biberon, pijama takımları, bana lohusa geceliği,emzirme ürünleri vs.....benimde hazirana kadar halletmem lazım tez yazmaktan sıra gelmiyor ki kızlar sürekli dua istiyorum ama aklınıza geldikçe bana dua edin olur mu bitireyim şu doktorayı doğumdan önce. okumaya devam eden tüm annelere Allah kolaylıklar nasip etsin.
bizimde daha eksiğimiz çok hastane çıkışı, park yatak, biberon, pijama takımları, bana lohusa geceliği,emzirme ürünleri vs.....benimde hazirana kadar halletmem lazım tez yazmaktan sıra gelmiyor ki kızlar sürekli dua istiyorum ama aklınıza geldikçe bana dua edin olur mu bitireyim şu doktorayı doğumdan önce. okumaya devam eden tüm annelere Allah kolaylıklar nasip etsin.
Canım kendini kötü hissetme bende daha almadım çoğu şeyi :) hepsi hallolur Allahın izniyle.. Rabbim kolaylıklar versin inşallah. Okuyan, çalışan tüm annelerin yardımcısı olsun
Canım kendini kötü hissetme bende daha almadım çoğu şeyi :) hepsi hallolur Allahın izniyle.. Rabbim kolaylıklar versin inşallah. Okuyan, çalışan tüm annelerin yardımcısı olsun
canım sen doktrayı bitir bende ekim de doöetliğe başvurabileyim yayınalrımı gönderdim inşallah yetişir. Kesinlikle bitir ama bebek doğmadan tezini yoksa acayip stresli oluyor insan. Ben ilk kızımda doktorayı bitirmiştim ama yayınlarımı tamamlamak 8 yılımı aldı. Biraz da alanla ilgili benim. kolay gelsin ikimize de
Bende henuz cogu seyini almadım, Depoda ablasından kalan kıyafetler ve oyuncakalr var bu hafta sonu gidip almayı düşünüyoruz, işe yarayanları tabiki kullanacağım. Daha cok kendime aldım açıkcası gecelikler, emzirme ürünleri (silverette ve avent gögüs kapağı gibi)....
Teslim süresine bağlı aslında. Ben 32. haftadan sonra almıştım özel yapım olmasına rağmen 2 haftada teslim etmişti.
Diğer taraftan odada doğar doğmaz yatırmayacaksan geç de kalsan çok önemli olmuyor gibi, biz ilk 6 ay odasında yatırmadık zaten, sadece eşyalarını falan yerleştirmek için kokunun çıkmasını beklemen gerekiyor, o da her mobilyada olmuyor :)
Bir de öyle son haftalarımda çok ağırlaşırım falan diye de çok korkmamak lazım, herkesin bünyesi farklı tabi ama ben 37. haftaya kadar çalıştım, iş ev arası yolum her gün 3 saat sürdü, işte araziye de çıktım, eve geldiğimde işimi yaptım, haftasonu alışverişimi yaptım. Tabi ki daha çabuk yoruluyorsun ama aktif olmak, hareket etmek avantaj sağlıyor.
İnsan üzülmez mi canım ya ben günlerce nette araştrıp durmuştum geceleri uyku girmedi gözüme ama Allah a şükür geçti.Senin de düzelir Allah ın izniyle.Bolbol dua et.