2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağlıkla inşallah vakitlice gelsin bebiş..

Çok geçmiş olsun.. Valla hava çok dengesiz dikkat etmek lazım dinlen bol bol

@elaide ablam sporcu, normalde 40 giyer, hamileyken 41 giydi ve dogumdan sonra öyle kalmisti. Son durumu ne bilemiyorum tabi. O da plaza calisani, nine westte falan vardı büyük nolar
benim 38di ah ah bir zamanlar .. her modeli kolayca bulurdum. oglanda 40a cikti .... 39 da sabitlendi. umarim bu seferde kalici sekilde 1 numara daha buyumez.
Çok geçmiş olsun.. Valla hava çok dengesiz dikkat etmek lazım dinlen bol bol
saol cnm.

Evet canim ben de ramazanda gidicem bos olur diye haftaici bakalim guzelmiydi fiyat bakimindan ne dusunuyosun ozellikle onu merak ediyorum
gitmeyi dusunuyorsan zaten mutlaka git derim bende ilk defa gittim, fiyatları iyiydi cok uygun seyler de vardi magaza calisanlarida insanın pesinde dolasan tipler degildi rahat rahat karistirdik sanki pazar alisverisi gibiydi eglenceli gecti. Cok guzel hastane cikislari vardi envai cesit model marka ne ararsan. emzik biberon sampuan örtü, battaniye, mevlid kiyafeti, mevlid susleri,oda susleri vs vs kendime de biseyler alacagim doguma yakin tekrar gitmeyi dusunuyorum.

Bende severim topuklu ama zor oluyor
Geçen düğünde giydim oynadım bide gece perişan oldum.
Haziranda da kardeşim evleniyo. Bi topuklu bi düz ayakkabı idare edicem

Çok iyi. Tekrar güle güle kullan. Kemeraltı iyi fikir ben de Ankara’dayım kemeraltı gibi burada da samanpazarı var belki orada bulurum oraya bir bakacağım. İyi fikir oldu bana da teşekkür ederim ❤
Bak bak canım bende bakıyordum hep pahalı ve içime sinmeyen şeyler. Sonunda buldum :) rabbim giymek nasip etsin hepimize inşallah hayırlısı ile

Anneler deneyimli yada arastiran anneler losyon yag sampuan onerisi dogal olarak tabiki dogala yakin nedir ben de arastirmalara basliyim
I ikuayko muhendisinoglu sayfasindan kesin.vardır senin.listen zuhahaha
Benim kızım çok kuruydu ayy hatırlıyorum da karnı falan sızma zeytinyağı sürdüm o dönem hep hem karnına masaj yapıyordum onunla çok rahatlıyordu gaz sıkıntısı azalıyordu baya ama banyo sonrası için bebe yağı kullandım ikisine de Johnsons İn yeni güzel ürünler çıkmış artık daha doğal bakmak lazım biraz daha bizi de bilgilendirin please

Anneler deneyimli yada arastiran anneler losyon yag sampuan onerisi dogal olarak tabiki dogala yakin nedir ben de arastirmalara basliyim
I ikuayko muhendisinoglu sayfasindan kesin.vardır senin.listen zuhahaha

Defterde bebek yağı calismisim, losyon pc de vardir belki. Nurse harvey's 3lu set aldim ben, sampuani incelenmemisti ama ne yapalim. Yag ve losyonu kendimde denemeye de basladim.

Eki Görüntüle 2261775
Defterde bebek yağı calismisim, losyon pc de vardir belki. Nurse harvey's 3lu set aldim ben, sampuani incelenmemisti ama ne yapalim. Yag ve losyonu kendimde denemeye de basladim.
Bu arada marka degil markanin hangi cesidi olduğu da onemli. Yine de gorselleri bir kontrol etmek lazım.
Burt's bees cok iyiymis, iste eline suruyorsun elini emse de takmiyorsun vs vs diye. O parayi bana da versen ben de iyi olurum.

Anladim canim demekki fiaytlari makul ben de ugrayip alacaklarimi topluca almayi dusunuyorum
En azindan buyuk bi kismini

Anladim canim demekki fiaytlari makul ben de ugrayip alacaklarimi topluca almayi dusunuyorum
En azindan buyuk bi kismini
Şu oda bir bosalsin, boyansin, esyalarin duzenine karar vereyim. Gidip kumaş falan alırım belki kirlent vs yapip odanin havasini degistirmek için.

peridrol84 bak orda bulusabiliriz. Kırmızı karanfillerden değil gobeklerden birbirimizi tanımak suretiyle

Benim oyle maharetlerim yok ama uyku seti almak niyetindeyim ordan bide lohusa sabahlik muhabbeti malum internette boru gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…