2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim kafamdaki soru hala agustosta doğan bebeğin ne giyeceği... Uzun kollu mu kısa kollu mu yoksa asırı sıcakta sadece badi ile mi duracak ... Büyük kızım ne güzel nisan doğumluydu ve havalar serindi uzun kollu giydiriyorduk.
Ne yapacağız a dostlar?
Tecrübeli annelerden yardım istiyoruz

Ben de muhtemelen baslarim.esimle mayis haziran diye anlastik ama.kafasinin etini yiyerek one cekerim.zuhahaha karni burnunda gezemem o kesin simdiden hantal agir vasita oldum bile
hem insan magaza magaza gezip kiyaslamak istiyor biseyleri biliyomusun. basla canim ha o parayi simdi harcamissiniz azar azar, ha hepsi birden. hem azar azar daha az gorunur goze:)

Az iş yapmamışsın ki, ikindi bile olmadı daha, bu kadar işe yorulmak normal ya.
Mutfak ve ütü tuhaf bir şekilde yoruyor zaten insanı, sürekli aynı pozisyonda durmak beli ayrı bir ağrıtıyor.

hem insan magaza magaza gezip kiyaslamak istiyor biseyleri biliyomusun. basla canim ha o parayi simdi harcamissiniz azar azar, ha hepsi birden. hem azar azar daha az gorunur goze:)
Ben o mantiktayim ama cok mantikli dusunen mantik abidesi esim o mantikta degil sagolsun evlenirken de 3 ay once baslamistik

vallahi bende calisiyorum, ustelik tum gun ofis ortaminda bir isim var. yani ayakta mayakta degilim. gun boyu harcadigim enerjinin uzerine aksamlari yemekti caydi derken dun aksam 9da uyudum. enerji harcamamiz cok daha fazla, buda dogal olarak yoruyor.
yani bence okadar olacak, endise etmiyorum ama kendimi hazirliyorum diyelim:) umuyorum 36. haftada isi birakabilirim, arada bu gidisle 34te birakirim diye dusunmuyo degilim:)

Şahsen istanbulda ağustos 15 den sonra abartı bir sıcak olmuyor..yeni doğmuş bir bebek içinde bence sadece badi az gelir diye düşünüyorum.tulum daha iyi olur sanki

o konu bendede kafa karistiriyor. kadife kiyafette aldim, penyede. bide avrupada hava hic tahmin edilmiyoki anasini satiim. sansimiza artik:))

Canım ıkea dan aldığın dolabın fotosunu atar msn?Ben oda takımı yapmıcam Bir dolap ve park yatak alıcam.Onun için arayışlardayım.

ben bu tablodan yardim alacağım benimde ilk bebegim olcak cocugu üşütmek yada pişik yapmak istemem

Eklentiler

• 20190324_224208.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 133
Şahsen istanbulda ağustos 15 den sonra abartı bir sıcak olmuyor..yeni doğmuş bir bebek içinde bence sadece badi az gelir diye düşünüyorum.tulum daha iyi olur sanki

Geceleri serin oluyor evet ama bulunduğum coğrafya da iklimler cok değişti.. Mesela gecen sene eylülde denize girdik...Yaşayıp göreceğiz... Andy wawa markasının ince delikli yeni doğan kıyafetlerinden gördüm gerekirse onlardan alırım. Bakalım yaz gelsin de :))))

Allah seni napsin yorma kendini yazik bebeye birak biraz kendi.baslarinin çaresine baksinlar
Biz miskinlik yapiyoruz ana kizlar yatistayiz cikamadim yurucem.dedim hava soguk
Kız kopekleri gezdiricem ayağına ciksan her gun yarim saat baya kondisyon tutarsin aslında.
Kayinvalidem gorumcem dedi ki alta citcitli badi, altina tayt, ustune tulum. İsilik dokturmezsek iyi
Az iş yapmamışsın ki, ikindi bile olmadı daha, bu kadar işe yorulmak normal ya.
Mutfak ve ütü tuhaf bir şekilde yoruyor zaten insanı, sürekli aynı pozisyonda durmak beli ayrı bir ağrıtıyor.
Utuledigim tek sey havlularimin dantelleri. Manyagim dantelli havlu kullaniyorum. Onlar dışındaki hic bir sey utulenmez bende. Onceden sirkeler asardim, utulu gibi alir katlardim. Simdi kurutma makinasindan sicakken aliyorum, yine cok az kırışıklık.
Bir de 11de kalktim ben bugün
ben bu tablodan yardim alacağım benimde ilk bebegim olcak cocugu üşütmek yada pişik yapmak istemem
Usutmez de isilik olur diye korkuyorum.

Canım ıkea dan aldığın dolabın fotosunu atar msn?Ben oda takımı yapmıcam Bir dolap ve park yatak alıcam.Onun için arayışlardayım.

Ben de bir dolap ve park yatak aldim :) dolabi pax serisinden cizdirdik kafamiza göre cizim fotosunu atayim cunku daha kurmadik dolabi. 1 metre eninde iki kapakli

Eklentiler

• tmp-cam--2057926228.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…