hem insan magaza magaza gezip kiyaslamak istiyor biseyleri biliyomusun. basla canim ha o parayi simdi harcamissiniz azar azar, ha hepsi birden. hem azar azar daha az gorunur goze:)Ben de muhtemelen baslarim.esimle mayis haziran diye anlastik ama.kafasinin etini yiyerek one cekerim.zuhahahakarni burnunda gezemem o kesin simdiden hantal agir vasita oldum bile
Az iş yapmamışsın ki, ikindi bile olmadı daha, bu kadar işe yorulmak normal ya.Bak bugün kedi tuvaletini bosalttim yikadim, sabah kahvalti vs fasli, ocak ve mutfak batmış temizledim, kedi tuvaletinin paspaslari, salondaki diz ortuleri, 1 makina çamaşır, simdi 3 yemek koydum ocağa, makinada terlikler var.
Agzimdan nefes almiyorum arada o kadar diyim baska yerden aliyorum
Ben zaten usengec ve hareketsiz insanim, sanmam ki 8 ayda aktif kalabileyimAncak ev ışını idare ederim, temizlik bile yapamam gibi görünüyor (he dik supurgeyle salonu vs de supurdum çünkü cok kedi tuyu cok kedi kumu annecim)
Ben o mantiktayim ama cok mantikli dusunen mantik abidesihem insan magaza magaza gezip kiyaslamak istiyor biseyleri biliyomusun. basla canim ha o parayi simdi harcamissiniz azar azar, ha hepsi birden. hem azar azar daha az gorunur goze:)
vallahi bende calisiyorum, ustelik tum gun ofis ortaminda bir isim var. yani ayakta mayakta degilim. gun boyu harcadigim enerjinin uzerine aksamlari yemekti caydi derken dun aksam 9da uyudum. enerji harcamamiz cok daha fazla, buda dogal olarak yoruyor.o kadar olmuyor endişe etmeyin. 37. haftaya kadar çalıştım. sonrada evdede oturmadım. şimdi bakınca ooo 38.. hafta diyoruz ya oyle olmuyor. sadece son hafta grip oldum nefes alamadığım için içim daralıyordu onun dışında iyi oluyor genelde
Şahsen istanbulda ağustos 15 den sonra abartı bir sıcak olmuyor..yeni doğmuş bir bebek içinde bence sadece badi az gelir diye düşünüyorum.tulum daha iyi olur sankiBenim kafamdaki soru hala agustosta doğan bebeğin ne giyeceği... Uzun kollu mu kısa kollu mu yoksa asırı sıcakta sadece badi ile mi duracak ... Büyük kızım ne güzel nisan doğumluydu ve havalar serindi uzun kollu giydiriyorduk.
Ne yapacağız a dostlar?
Tecrübeli annelerden yardım istiyoruz
o konu bendede kafa karistiriyor. kadife kiyafette aldim, penyede. bide avrupada hava hic tahmin edilmiyoki anasini satiim. sansimiza artik:))Benim kafamdaki soru hala agustosta doğan bebeğin ne giyeceği... Uzun kollu mu kısa kollu mu yoksa asırı sıcakta sadece badi ile mi duracak ... Büyük kızım ne güzel nisan doğumluydu ve havalar serindi uzun kollu giydiriyorduk.
Ne yapacağız a dostlar?
bi cinnet mantigini senin mantigina saniyesinde uydurur valla:)))Ben o mantiktayim ama cok mantikli dusunen mantik abidesiesim o mantikta degil sagolsun evlenirken de 3 ay once baslamistik
Ben onu bogmasam az kaldi bogmama rahatligi beni öldürüyorbi cinnet mantigini senin mantigina saniyesinde uydurur valla:)))
o konu bendede kafa karistiriyor. kadife kiyafette aldim, penyede. bide avrupada hava hic tahmin edilmiyoki anasini satiim. sansimiza artik:))
Gunaydin kizlar
Pazar gununden beri pert durumdayim.. Yazamasam da zirt pirt buraya girip yazilanlari okumaktan da geri duramiyorum cok alistim buraya sizlere :)
Pazar gunu evin seklini degistirdk esimle yeni gelecek minnosumuza yer actikkucuk odada kitaplik ve kanepe vardi salona tasidik bazalarin alti da acilinca ben kendimi tutamadm iclerini sildm supurdum duzenledm butun gun ayaktaydim gece sirt agrisindan uyuyamadm 2 gundur de hem sirt hem bel agrilarim geçmedi..tovbeler olsuunn Artik bu isler bana fazla iyice agirlastigimi hissediyorum.. Iyi ki alisverislerin buyuk kismini halletmisim kendimi 1 ay sonra dusunemiyorum..
o erken erken diyenler bana ceyiz alisverislerimde de ay cok aldin evlenince alirsin diyolardi ki ben gereksiz hicbisey bir sus esyasi bile almamis biriyim aldiklarim yorgan carsaf yanikimseyi takmayin heves kiriyolar anca bi ise yardimi yok kimsenin bi tek akil versinler amaaan
ikeadan aldigimiz dolap geldi badanadan sonra monte ediceZ bakalm. Allahmm daha badana varesim ben yaparim diyo hakkimizda hayirlisi artikk cinnet gecirmeden su isler bi bitse
ben bu tablodan yardim alacağım benimde ilk bebegim olcak cocugu üşütmek yada pişik yapmak istememBenim kafamdaki soru hala agustosta doğan bebeğin ne giyeceği... Uzun kollu mu kısa kollu mu yoksa asırı sıcakta sadece badi ile mi duracak ... Büyük kızım ne güzel nisan doğumluydu ve havalar serindi uzun kollu giydiriyorduk.
Ne yapacağız a dostlar?
Şahsen istanbulda ağustos 15 den sonra abartı bir sıcak olmuyor..yeni doğmuş bir bebek içinde bence sadece badi az gelir diye düşünüyorum.tulum daha iyi olur sanki
ben bu tablodan yardim alacağım benimde ilk bebegim olcak cocugu üşütmek yada pişik yapmak istemem
Kız kopekleri gezdiricem ayağına ciksan her gun yarim saat baya kondisyon tutarsin aslında.Allah seni napsin yorma kendini yazik bebeye birak biraz kendi.baslarinin çaresine baksinlar
Biz miskinlik yapiyoruz ana kizlar yatistayiz cikamadim yurucem.dedim hava soguk
Kayinvalidem gorumcem dedi ki alta citcitli badi, altina tayt, ustune tulum. İsilik dokturmezsek iyiBenim kafamdaki soru hala agustosta doğan bebeğin ne giyeceği... Uzun kollu mu kısa kollu mu yoksa asırı sıcakta sadece badi ile mi duracak ... Büyük kızım ne güzel nisan doğumluydu ve havalar serindi uzun kollu giydiriyorduk.
Ne yapacağız a dostlar?
Utuledigim tek sey havlularimin dantelleri. Manyagim dantelli havlu kullaniyorum. Onlar dışındaki hic bir sey utulenmez bende. Onceden sirkeler asardim, utulu gibi alir katlardim. Simdi kurutma makinasindan sicakken aliyorum, yine cok az kırışıklık.Az iş yapmamışsın ki, ikindi bile olmadı daha, bu kadar işe yorulmak normal ya.
Mutfak ve ütü tuhaf bir şekilde yoruyor zaten insanı, sürekli aynı pozisyonda durmak beli ayrı bir ağrıtıyor.
Usutmez de isilik olur diye korkuyorum.ben bu tablodan yardim alacağım benimde ilk bebegim olcak cocugu üşütmek yada pişik yapmak istemem
Canım ıkea dan aldığın dolabın fotosunu atar msn?Ben oda takımı yapmıcam Bir dolap ve park yatak alıcam.Onun için arayışlardayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?