2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Wallahi hic taslamam ben hic icmedim ama kendime yaptigim beyinsel eziyet belki daha cok zarar vermistir bebege 6 qyda insanin hic mi aklindan cikmaz ya
Her insan farklı oluyor iste...bende ilk hamileligimde test yaparken elimde sigara vardi cizgiyi gorunce o an attim bi daha icmedim..o hamilelik kurtajla sonuclandi..o gun yaktim.bi tane ama narkozdan heralde icemedim sonra dedim icme bosver sonucta tekrar hamile kalacaksin..sonuc 5 yil bitti..kimisi rahat birakiyor kimisi zor kimisi hic...icmiyorum icenide kinamiyorum asla ama tabi o donem keske icilmese iyi olur diyorum

Yani şimdi Ağustos sıcağında balkonda oturup şöyle buzdolabından çıkmış dışı puslanmış bir şişe birayı içmek yasak mı diyorsunuz?
O sıcakta şarap mı? amanın
Dogum sonrasının hayalini kuruyorduk biz bacım sen ağustos sıcağından bahsediyorsun..ne kaldı surda sabret az daha..acaba toplanıp lohusalikta sonra bi meyhane mi yapsak..çalgılı çengili..hiç de fena olmaz dimi ama gözüm de canlandı sIMDI hayaller

Gerçekten çok pahalı pendikte tüm halılarımı ve mutfakta kullandığım 2 adet zebrayı 120 liraya yıkatıyorum. Gerçi Pendikle Üsküdar arasında dağlar kadar fark var. Benimde özellikle perde ve fonlarım parça pinçik oldu. Kaynanam her gelmesinde perdelere bakıp nolacak böyle diyor özellikle kendi aldıklarına ahahah içi gidiyor. evde biblo süs eşyası kalmadı ne bulsalar yere atıyorlar. Canları sağolsun diyorum napalım iyi olsunlar da eşya alınır yapılır diyorum.

alkol konusmussunuz. ben kullanmiyorum ama kisaca size etraftan aldigim bilgileri ileteyim.
gebelikte alkol yasak her ne olursa olsun.
emzirme doneminde 1 kadeh saraba izin veriyorlar. eger miktari artirirsaniz bilmem kac saat emziremiyorsunuz. sutu sagip atmaniz gerekiyor...

kizacaksiniz belki ama ben ne yaparsaniz yapin vucudunuz musaitse catlarsiniz demistim basta. once kirmizi cizgiler halinde baslar sonra beyaza doner. yaglama kremleme vs vucudun kuruyup kasinmasina, egzama vs olmasina engel olur ama

Oohh vallahi çok güzel olur. Henüz tam İnmemiş göbeciklerimizi de ata ata hem oynar hem biraları yudumlarız. Lohusa stresi falan kalmaz güzel hayalmiş.

Evet Diğer alkollere gore şarap in etkisi vücuttan daha geç çıkıyor

Evet Diğer alkollere gore şarap in etkisi vücuttan daha geç çıkıyor
Benim vücudumdan çıkmıyor şarap bir yangın bir yangın allah sizi inandırsın buzluğa girsem içim yanar. Ocak’ta kombiyi kısıp içilesi bir şey benim için. Gerçi o zaman da midemi yakar. Her türlü yakar. Sonra yandım dedikçe evde ortam beni söndürme amacına yönelir filan. Tüm olasılıklar iyi olmadı Neme lazım.

Ben bırakamadım ilk 4 ay bulantıdan içemedim tiksindim ama son 1 buçuk 2 aydır içiyorum taşlayabilirsiniz beni
Ben hic tiksinmedim, o daha kötü. Hep hamile kalınca birakacagim diyip kuaforumun hanımı icerken garipseyen ben birakmadim.
Her halttan miden bulandi bundan bulanmadi diye söylenen bir koca. Adam haklı. Biz tanistigimizda o bırakmıştı. Demekki uyusturucuyu bir kere denesem ona da bağımlı olacakmisim
Yani şimdi Ağustos sıcağında balkonda oturup şöyle buzdolabından çıkmış dışı puslanmış bir şişe birayı içmek yasak mı diyorsunuz?
O sıcakta şarap mı? amanın
Böyle bilmem kac km motor sürmüş tatile gitmişsin, daha cadiri kurmadan motoru bosaltmadan dışında nemi olan bir bira.
Evet as ermede değişik bir boyuta ulasmak uzereyim. Hayır eskiden icerdim artık içkim de yoktu ne oluyorsa bana. Biz bununla idare edecegiz 3 sene kızlar

Hiç denemedim güzel mi? Aynı tadı veriyor mu? Hem malt süt yapar güzelse iyiymiş.
Bir arkadasimiz içki icmiyor, onlar getirmisti bir sürüşte, ben de fazla icmiyim diye 2den sonra bundan icmistim. Bira üstüne evet gideri var, bira yerine eh işte, fakir avuntusu gibi. Ama sicakta buzluktan çıkmış haliyle haydi haydi içeriz.

Evet keske lisede baslamasaydim ama basladim bi kere biraktim hamilelikte ama suanda cok zorlaniyorum insallah kendi cocugum icmez hic bu iskenceyi cekmesin

Allah iyiliğini versin :) 9 unda randevum arayıp sormadım gidince söylerim diye ama dayanılmaz olursa mecbur ararım

Wallahi hic taslamam ben hic icmedim ama kendime yaptigim beyinsel eziyet belki daha cok zarar vermistir bebege 6 qyda insanin hic mi aklindan cikmaz ya
Olsun canım iradeli olabilmişsin en azından ben başaramadım bir türlü :/

Ah ah keşke vicdan azabından ölüyorum yinede içiyorum bu zıkkımı :/ evet kesinlikle zararını mutlaka yaşayacak biliyorum. Umarım başarabilirim şu illetten kurtulmayı. Yapabildiğim tek şey azaltmış olmam.

sigara hamilelikte beni de zorladi ilk ogrendigim gun iki tane icmistim o gunden beri icmiyorum ama bazen eşime sinir olunca yada moralim bozuksa seytan dürtüyor ama yine de icmiyorum ama içim gidiyor, arada eşim icerken bi fırt versene diyorum tabi ki beni kovuyor git kizim manyakmisin diyor

Ben tiksindim başlarda ama bi faydası olmadı ki. Yine içmeye devam. Benimde en büyük dezavantajım hep severek içtim şu zıkkımı hayatım boyunca elalem gibi lanet ederek değil ondan sanırım bırakamıyorum arkadaş. Allah affetsin ne diyelim ahahah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…