Haha tipe bak ya sizi döverim diye bakmış zaten..Ona de ki hastaneden çıkınca seni dovucem. Ama bebegimiz olacak der kesin onu da dovucem dedün aksam arkadaslar vardi, o bölümün komik yerlerini onlara da izlettik. Kız dogumdan iyice korktu, çocuk bir ara aglayacakti. Ya dedim karin dogururken sen kesin aglarsin biz iki ruhsuz tukurukler sacarak guluyorduk o ara
Ya bi git bira dedin ben okudum, yemezler. Alkolsüz bira almıştı beyim benim için, zaten arada alıyordu hamileler emzirenler geldiğinde icebilsin diye.
Mesajin sol altinda sikayet et in yanindaki 3 noktada duzelt olması lazım.
Bana kendi kopegimiz evde saldırmıştı, salak çöpü karistiriyordu ben de almaya kalktim, izi hala durur bileğimdecok hayvanla zaman gecirdim, kucuklerden korkun, onlar asıl canavarlar. Hev hev sevimliler ama çok hızlı pislikler (yine gecen son derece hayvan severim)
Sabah parka gittik kahvaltiya, bir kedi geldi, hayatimda bu kadar yüzsüz haraç kesen bir canli daha koymadim. Kocam kedilerden pek hoslanmaz (iki kedim var) hayvan pislik yaptikca bunu doverim bak diyo bana. Ama hayvan da itiyosun pati atiyo, üstümüze çıktı masaya çıktı bacaklarimi tirnakladi, baya bildiğin psikopat
Eki Görüntüle 2263263
Eve gidince kızları opelim dedim şükür diye
Bana da sıcaklar basıyor valla yorganı filan attım pike aldım gece onu da atmışımKızlar merhaba. Bu gün hava çok güzel yaz geliyor artık bana sıcaklar gelmeye başladıtek gün iznim var onda ile 7 de kalkıyorum ya kahvaltı yaptık eşim kursa gitti ben temizliğe giriştim battaniyeler vardı onları yıka balkonlar süpürge tut yeni bitti. Şimdide arlçkadaşın kızının 1 yaş doğum gününe gidicem puağaça yordum bekliyorum o arada Bi yazayım dedim. Benim kızda yoruldu sanırım oynayıp duruyor
İsteklerim bilincaltindan ciktiysa demekkiOna de ki hastaneden çıkınca seni dovucem. Ama bebegimiz olacak der kesin onu da dovucem dedün aksam arkadaslar vardi, o bölümün komik yerlerini onlara da izlettik. Kız dogumdan iyice korktu, çocuk bir ara aglayacakti. Ya dedim karin dogururken sen kesin aglarsin biz iki ruhsuz tukurukler sacarak guluyorduk o ara
Ya bi git bira dedin ben okudum, yemezler. Alkolsüz bira almıştı beyim benim için, zaten arada alıyordu hamileler emzirenler geldiğinde icebilsin diye.
Bana kendi kopegimiz evde saldırmıştı, salak çöpü karistiriyordu ben de almaya kalktim, izi hala durur bileğimdecok hayvanla zaman gecirdim, kucuklerden korkun, onlar asıl canavarlar. Hev hev sevimliler ama çok hızlı pislikler (yine gecen son derece hayvan severim)
Sabah parka gittik kahvaltiya, bir kedi geldi, hayatimda bu kadar yüzsüz haraç kesen bir canli daha koymadim. Kocam kedilerden pek hoslanmaz (iki kedim var) hayvan pislik yaptikca bunu doverim bak diyo bana. Ama hayvan da itiyosun pati atiyo, üstümüze çıktı masaya çıktı bacaklarimi tirnakladi, baya bildiğin psikopat
Eki Görüntüle 2263263
Su son 3 gundur sürekli var ağrı özellikle yemek yedikten sonra ve biraz oturursam artıyor sürekli de uzanilmiyor ki o yuzden bebek baski yapiyo diye dusundum mide de sisince artiyo agri yemek yemeyi ztn sevmem simdi hic yemek istemiyorum bebeklerin biri sol alt biri sağ üstte tekmelerini ztn tam kaburganın altında hissediyorumBen o kaburga agrisini da dogru durust duz yatamamamiza bagliyorum o cok fena olmustur devamlimi oluyo bana bi kere olduda gozumden yas gelmisti... Ayyy ewet gercekten bu filler nasil 2 yil hamile geziyo helal olsun wallahi Allah saglik versin de su 3 aylik donemi atlatalim hayirlisiyla
Sorma ya klima açıp oturcaz artıkBana da sıcaklar basıyor valla yorganı filan attım pike aldım gece onu da atmışımhala ter basıyordu gece bakalım nasıl geçecek Doğuma kadar bu yaz
O pembe takıntısı yıllar önce bende vardı.esya yi geçtim üzerimi giyinir ken bile tepeden tırnağa pembe olurdumbende pembe hastasıyım farkında olmadan eşyalarımı pembe alıyorum. oturma takımım pembe perdeler halılar pembe. kızıma pembe zehirlenmesi yaşatmamak için yeşil aldım bende
Birileri bira mı dediOna de ki hastaneden çıkınca seni dovucem. Ama bebegimiz olacak der kesin onu da dovucem dedün aksam arkadaslar vardi, o bölümün komik yerlerini onlara da izlettik. Kız dogumdan iyice korktu, çocuk bir ara aglayacakti. Ya dedim karin dogururken sen kesin aglarsin biz iki ruhsuz tukurukler sacarak guluyorduk o ara
Eki Görüntüle 2263263
Amiin kocamann amiinnSağol canım. Allah korusun hepsini. Özellikle zalim insanlardan. Öyle saf öyle masumlar ki.
Bu günlerde ben de Agresifim. Dün yok yere kocama saydırdım içimden. Yok yere anasına kızmıştım üstelik adamın kabahati yoktu. Ama olsun erkek o bu yeterli bir kabahat
ahahahah ay kahkaha attirdin bana! sonuclansin neolcak sanki, atin ölümü arpadan olsun misali ahaha. saka biyana, dün cift masajina gitmek icin bizim thai’leri aradim, yer yoktu maalesef cumayi bekliicez. esime ‘iiinsallah orda travestiye benzeyen bi thai abla var sana o yapar’ diye simdiden alay etmeye basladim ahaah..ben cancaazim Bee’ye yaptiricam. oyle isim mi olur dimi, bencedeBanyo yapmak ne kadar zorlaştı değil mi?
Catlamasi muhtemel yerlere catlak kremi sür. Normalde kuru olan yerlerine egzama olmasın diye nemlendirici sür. Yüzüne bir şeyler sür. Bebeğe aldığın yağı kollarına sür dene.
Kocana sürdür demeyin bizde masaj farklı sonuclaniyo giremiyorum o topaelaide her yazdığında diycem diyemiyorum ayıp
Canım insan bişey olsa kıyamıyor ama kaynanayla da 3 günden fazlası çekilmiyor yahuu Allah sabır versin :) bebişin cicileri çok tatlı Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallahtemizlik, camasir ve beni bekleyen bi yigin ütünün arasindan merabaaa kizlar ♥ bitane de kek mi yapsam, annemlere ugriicaz sonra. bu arada kayinvalidem üsüttü yazik. gelini havasiz ev sevmediginden ben isten gelmeye yakin kadincagiz kapilari pencereleri acip havalandiricam diye herhalde ceyranda falan kaldigezecegimiz yerleride tam gezemedik maalesef. neyse kismet. sabah kalktim güzel bi corba yaptim, dün portakal mi sikmadim, balli süt mü vermedim, naneli balli caymi icirmedim. kadina atip tutuyorum beni boguyo diye, yinede insan kiyamiyo be. neyse yinede ne demisler, en iyi kaynana uzakta olandir
uyku tulumu aldik bizim ufakliga, acaba daha kalin bisey mi alsaydim diye tereddüt ediyorum su an ama neyse. ayrica bi havlu bide tulum. kismet olur Allahin izniyle saglikla sihhatle giydirmeyeesimde bana ‘cok aldik artik almasak mi biraz’ deme gafletinde bulundu ahaha. iyi bundan sonra sensiz almaya devam edicez demek ki dedi icsesim.
Eki Görüntüle 2263275
Buarada;
hakkaten nekadar hayvan dostusunuz! masallah valla. evimde bir hayvan besleyecegimi hic sanmiyorum. siz o kedileri koydukca koltugun dolaplarin basinda falan, benim aklimdan gecen tek sey onun tüyleri, kokusu. ne kötüyüm.ama hepsi birbirinden güzel ve sirin masallah!
Bu tarz uyku tulumu oğlumda kullandım gayet de sıcak tutuyordu.kollar açık olduğundan üstüne bisey giydiriyordum ama alt kısım kapalı olduğundan çıplak yatırıyordum ve sıcacık oluyordu ona rağmen.. ev ile de alakalı tabi biraz bizim ev sıcak oluyor çünkü.. heycan konusunda bende hayvanları çok severim ama evde bakabilirmiyim emin değilim açıkçası tüyden dolayı.. Ama oğlum çok istiyor...babamızda istiyor..ilerleyen zaman ne gösterir bilmiyorumtemizlik, camasir ve beni bekleyen bi yigin ütünün arasindan merabaaa kizlar ♥ bitane de kek mi yapsam, annemlere ugriicaz sonra. bu arada kayinvalidem üsüttü yazik. gelini havasiz ev sevmediginden ben isten gelmeye yakin kadincagiz kapilari pencereleri acip havalandiricam diye herhalde ceyranda falan kaldigezecegimiz yerleride tam gezemedik maalesef. neyse kismet. sabah kalktim güzel bi corba yaptim, dün portakal mi sikmadim, balli süt mü vermedim, naneli balli caymi icirmedim. kadina atip tutuyorum beni boguyo diye, yinede insan kiyamiyo be. neyse yinede ne demisler, en iyi kaynana uzakta olandir
uyku tulumu aldik bizim ufakliga, acaba daha kalin bisey mi alsaydim diye tereddüt ediyorum su an ama neyse. ayrica bi havlu bide tulum. kismet olur Allahin izniyle saglikla sihhatle giydirmeyeesimde bana ‘cok aldik artik almasak mi biraz’ deme gafletinde bulundu ahaha. iyi bundan sonra sensiz almaya devam edicez demek ki dedi icsesim.
Eki Görüntüle 2263275
Buarada;
hakkaten nekadar hayvan dostusunuz! masallah valla. evimde bir hayvan besleyecegimi hic sanmiyorum. siz o kedileri koydukca koltugun dolaplarin basinda falan, benim aklimdan gecen tek sey onun tüyleri, kokusu. ne kötüyüm.ama hepsi birbirinden güzel ve sirin masallah!
Çatlak belirtisi önce ince kırmızı damar şeklinde olup sonrasında beyazliyor cnmKızlar hepinize merhaba. Dün göğsümün üstünde ince mor gibi çizgiler fark ettim. Bunlar çatlak belirtisi değil dimi Yaaa. Göbeğimde yok şuanlık. Her akşam bebek yağı sürüyorum ( zeytinyağlı, avokado ve badem yağlı olandan). Ama göğüslerime sadece duştan sonra sürüyordum. Şimdi her akşam süreceğim. Siz neler sürüyorsunuz?
Deme ya moralim bozuldu şimdi. Ayy ben nerelere gideyim :)Çatlak belirtisi önce ince kırmızı damar şeklinde olup sonrasında beyazliyor cnm
Boşa moralini bozma cnm malesef kaçınılmaz nokta burası iste..Bende takintiliyimdir o konuda biraz selülit yok ama malesef çatlak hamileligim de oldu biraz ama allahtan çok yoğun değilde göze batmiyor..Deme ya moralim bozuldu şimdi. Ayy ben nerelere gideyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?