2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Boşa moralini bozma cnm malesef kaçınılmaz nokta burası iste..Bende takintiliyimdir o konuda biraz selülit yok ama malesef çatlak hamileligim de oldu biraz ama allahtan çok yoğun değilde göze batmiyor..
Evet eşimde öyle yapacak bir şey yok. Sen zaten yağ sürüyorsun diyorda işte. İnşallah bu kadarla kalır ya

Birileri bira mı dedi doğumu bekliyorum rakı partisi yapmak icin
Hic sevmem, eskiden sek icerdim bir fazla kacirmanin neticesinde senelerdid agzima koymadim.
Simdi emzirirken de mi icemiycez? Yasak ya insani cekiyor, serbest olsa aklıma gelmeyecek. Bilinçaltı ne garip.
Uyku tulumlarinda tog değerleri varmis, odanın sıcaklığına gore giydiriyorsun. Ben de alacağım. Dun annemlerde eşim ve annem cocugun üstüne bir sey ortmeyecegimi duyunca çok sasirdi, bogarmis yuzune gelince diyorum ama ortulmeyen insanın üstüne kar yagar diyorlar dedim tulum alicam ben ona alissin simdiden kampa
Evimde tek kiymetli seyler halilarim, 7 senede Pamuskom agzina etti halilarin, Kül pisligi de devamini getirdi. 6 ayda bir yikatiyordum ama o zaman yikamaci arkadasimdi. Üsküdar da cok pahali, 250 lira mi ne aldilar gecen sene, makina halisi almayi düşünüyorum en azindan yikatmasi ucuz.
Karnima ve diz arkama, ust baldir iclerime mustela catlak oncesi, diz altim cok kasinir (egzama riski) bebege aldigim nurse harvey's losyon ve yağı deniyorum ama yetmiyor. Gogsume surmuyorum bir sey.
Nereler catlayabilir sizce? Abi sür sür sıkıldım her gun ugrasamam ben onunla.

Canım ya çok üzücü. İnsanın ailesinden bir parça gibi oluyor. Sonra boşluğu dolmaz çok iyi anlıyorum.
oyle cnm ne yazik ki ;(

Gunaydinlarrrr diş ağrısı başlayan var mii doktor demisti bu haftalarda kalsiyumu bebek alir agrin olabilir demişti ama ben bu kadar olacağını düşünmemiştim mahvoldum
2 gündür dişetlerimi penseyle çekiyolar sanki ölüyom
gecmjs olsun kizlar. 1 haftadir sizliyor benim disler de

Ve evde hayvan konusu;
Evde uzun zaman hayvanla yasayinca hayvansiz eve girmek cok garip geliyor. Evlenme surecinde diger evi erken kapadim, kizlar 2 hafta falan önden bu eve geldi, ay ne garipti annemlerin evi. Boşluk.
Tüy evet, ordan kaçış çok zor. Protein orani yüksek mama, duzenli tarama ve bakim azaltir ama bitirmez. Kedide koku sadece tuvaletinde olur, kendileri kokmaz. Hatta Pamuskomun gobegi bebek gibi kokar bir canliyi ondan fazla sevecek olmak ne garip, oglumu daha fazla sevecekmisim öyle diyorlar. Dunyayi yakarim lan onun için. Lanet anne modu yükleniyor korkun benden

Şarabı hamilelikte bi kadeh izin veriyorlar emzirirkende içilir o yüzden.. emzirme döneminde oğlumda bir iki kere içmiştim birer kadeh şarap..rakıyı bilmiyorum ama kırk yılda bir iki kadeh den bisey olmaz sanırım.. sonuçta oturup heraksam icmeyeceksin.toplasan emzirme döneminde 2 yada 3 kere oda bir iki kadeh..olsun o kadar ama demi..rakı bir midye iki bekliyorum

Kız yeni doğmuş bebek yüzüne nasıl çeksin örtüyü de boğsun kendini deli..o ilerleyen zamanlar için geçerli dönmeye falan başladığı zamanlar..O zamanlar da uyku tulumu giyer zaten

Ya midyeyi yeni ogrendim, sanki her gun yiyorum ona da bozuldum. Yasak demesinler orda işler karışıyor

Göğüslerle sür bence..ozellikle gogus ve gobegin yan taraflarii catliyor

Ooo ikizler mi Allah kolaylik versinnevet agriyi devamli hissediyosan 3 gundur gercekten zormus benim 1 gundu o bile yetti doktoruna dedin mi.. Keske bi agri bana da yemekten soguma olarak tesir etse de survivor adasindan yeni ayrilmis gbi yemek yemeye devam etmesem

Gunaydinlarrrr diş ağrısı başlayan var mii doktor demisti bu haftalarda kalsiyumu bebek alir agrin olabilir demişti ama ben bu kadar olacağını düşünmemiştim mahvoldum
Diş ağrısını dibine kadar yaşıyorum. Zaten 2 20lik dişim sıkıntılıydı hamilelikle birlikte iyice azdı ağrılar. Özellikle diş etlerim feci ağrıyor. Ağrı başladığı zaman hemen fırçalıyorum masaj yapar gibi uzun uzun ağrımı hafifletiyor iyi geliyor canım tavsiye ederim.

İsteklerim bilincaltindan ciktiysa demekki alk hamilelikte sigara birKmak zaten en buyuk challenge bira hic aklimq gelmedi hamilelikte ama sigara isi benim beynimi cok yordu bi kere bile icmedim
Ben bırakamadım ilk 4 ay bulantıdan içemedim tiksindim ama son 1 buçuk 2 aydır içiyorum taşlayabilirsiniz beni

Ben bırakamadım ilk 4 ay bulantıdan içemedim tiksindim ama son 1 buçuk 2 aydır içiyorum taşlayabilirsiniz beni
Taslanacak bi durum yok cnm..Ama keşke içmesen ya'da bırakabilsen güzel olur tabi..nasil herseyi bizden alarak besleniyorsa o dumandan da etkileniyor malesef..bi yerde okumustum hamilelikte icilen sigara dogdugu an bi belirti vermese bile ilerleyen yillarda astim hastasi olacagini duymustum..insallah tiksinti gelir tekrardan..

O pembe takıntısı yıllar önce bende vardı.esya yi geçtim üzerimi giyinir ken bile tepeden tırnağa pembe olurdumallahtan geçti o takıntı şimdi pastel tonlar hoşuma gider hep.
O takinti bende de var ozellikle mutfakta icimdeki kezbana kulak verip corba kepcesini bile pembe almistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…