Evet eşimde öyle yapacak bir şey yok. Sen zaten yağ sürüyorsun diyorda işte. İnşallah bu kadarla kalır yaBoşa moralini bozma cnm malesef kaçınılmaz nokta burası iste..Bende takintiliyimdir o konuda biraz selülit yok ama malesef çatlak hamileligim de oldu biraz ama allahtan çok yoğun değilde göze batmiyor..
Moral bozmayım ama son aylarda daha da okuyor..benim son 2 hafta olmuştu.. bileydim sezerya olacağını 2 hafta önce doğururdum diyordumEvet eşimde öyle yapacak bir şey yok. Sen zaten yağ sürüyorsun diyorda işte. İnşallah bu kadarla kalır ya
Hic sevmem, eskiden sek icerdim bir fazla kacirmanin neticesinde senelerdid agzima koymadim.Birileri bira mı dedidoğumu bekliyorum rakı partisi yapmak icin
Uyku tulumlarinda tog değerleri varmis, odanın sıcaklığına gore giydiriyorsun. Ben de alacağım. Dun annemlerde eşim ve annem cocugun üstüne bir sey ortmeyecegimi duyunca çok sasirdi, bogarmis yuzune gelince diyorum ama ortulmeyen insanın üstüne kar yagar diyorlartemizlik, camasir ve beni bekleyen bi yigin ütünün arasindan merabaaa kizlar ♥ bitane de kek mi yapsam, annemlere ugriicaz sonra. bu arada kayinvalidem üsüttü yazik. gelini havasiz ev sevmediginden ben isten gelmeye yakin kadincagiz kapilari pencereleri acip havalandiricam diye herhalde ceyranda falan kaldigezecegimiz yerleride tam gezemedik maalesef. neyse kismet. sabah kalktim güzel bi corba yaptim, dün portakal mi sikmadim, balli süt mü vermedim, naneli balli caymi icirmedim. kadina atip tutuyorum beni boguyo diye, yinede insan kiyamiyo be. neyse yinede ne demisler, en iyi kaynana uzakta olandir
uyku tulumu aldik bizim ufakliga, acaba daha kalin bisey mi alsaydim diye tereddüt ediyorum su an ama neyse. ayrica bi havlu bide tulum. kismet olur Allahin izniyle saglikla sihhatle giydirmeyeesimde bana ‘cok aldik artik almasak mi biraz’ deme gafletinde bulundu ahaha. iyi bundan sonra sensiz almaya devam edicez demek ki dedi icsesim.
Eki Görüntüle 2263275
Buarada;
hakkaten nekadar hayvan dostusunuz! masallah valla. evimde bir hayvan besleyecegimi hic sanmiyorum. siz o kedileri koydukca koltugun dolaplarin basinda falan, benim aklimdan gecen tek sey onun tüyleri, kokusu. ne kötüyüm.ama hepsi birbirinden güzel ve sirin masallah!
Evimde tek kiymetli seyler halilarim, 7 senede Pamuskom agzina etti halilarin, Kül pisligi de devamini getirdi. 6 ayda bir yikatiyordum ama o zaman yikamaci arkadasimdi. Üsküdar da cok pahali, 250 lira mi ne aldilar gecen sene, makina halisi almayi düşünüyorum en azindan yikatmasi ucuz.Canım insan bişey olsa kıyamıyor ama kaynanayla da 3 günden fazlası çekilmiyor yahuu Allah sabır versin :) bebişin cicileri çok tatlı Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah
Valla hayvan konusunda hiiiiç öyle düşünme sana bir hafta veriyorum bir haftanı bir hayvanla geçir asla vazgeçemezsin parça pinçik olan perdeler tiftik tiftik olan halılar etrafa saçtığı tüyler hiiiiiiç umrunda olmuyor inan bana :)
Karnima ve diz arkama, ust baldir iclerime mustela catlak oncesi, diz altim cok kasinir (egzama riski) bebege aldigim nurse harvey's losyon ve yağı deniyorum ama yetmiyor. Gogsume surmuyorum bir sey.Kızlar hepinize merhaba. Dün göğsümün üstünde ince mor gibi çizgiler fark ettim. Bunlar çatlak belirtisi değil dimi Yaaa. Göbeğimde yok şuanlık. Her akşam bebek yağı sürüyorum ( zeytinyağlı, avokado ve badem yağlı olandan). Ama göğüslerime sadece duştan sonra sürüyordum. Şimdi her akşam süreceğim. Siz neler sürüyorsunuz?
oyle cnm ne yazik ki ;(Canım ya çok üzücü. İnsanın ailesinden bir parça gibi oluyor. Sonra boşluğu dolmaz çok iyi anlıyorum.
Gunaydinlarrrr diş ağrısı başlayan var mii doktor demisti bu haftalarda kalsiyumu bebek alir agrin olabilir demişti ama ben bu kadar olacağını düşünmemiştim mahvoldum
gecmjs olsun kizlar. 1 haftadir sizliyor benim disler de2 gündür dişetlerimi penseyle çekiyolar sanki ölüyom
Şarabı hamilelikte bi kadeh izin veriyorlar emzirirkende içilir o yüzden.. emzirme döneminde oğlumda bir iki kere içmiştim birer kadeh şarap..rakıyı bilmiyorum ama kırk yılda bir iki kadeh den bisey olmaz sanırım.. sonuçta oturup heraksam icmeyeceksin.toplasan emzirme döneminde 2 yada 3 kere oda bir iki kadeh..olsun o kadar ama demi..rakı bir midye iki bekliyorumHic sevmem, eskiden sek icerdim bir fazla kacirmanin neticesinde senelerdid agzima koymadim.
Simdi emzirirken de mi icemiycez? Yasak ya insani cekiyor, serbest olsa aklıma gelmeyecek. Bilinçaltı ne garip.
Uyku tulumlarinda tog değerleri varmis, odanın sıcaklığına gore giydiriyorsun. Ben de alacağım. Dun annemlerde eşim ve annem cocugun üstüne bir sey ortmeyecegimi duyunca çok sasirdi, bogarmis yuzune gelince diyorum ama ortulmeyen insanın üstüne kar yagar diyorlardedim tulum alicam ben ona alissin simdiden kampa
Evimde tek kiymetli seyler halilarim, 7 senede Pamuskom agzina etti halilarin, Kül pisligi de devamini getirdi. 6 ayda bir yikatiyordum ama o zaman yikamaci arkadasimdi. Üsküdar da cok pahali, 250 lira mi ne aldilar gecen sene, makina halisi almayi düşünüyorum en azindan yikatmasi ucuz.
Karnima ve diz arkama, ust baldir iclerime mustela catlak oncesi, diz altim cok kasinir (egzama riski) bebege aldigim nurse harvey's losyon ve yağı deniyorum ama yetmiyor. Gogsume surmuyorum bir sey.
Nereler catlayabilir sizce? Abi sür sür sıkıldım her gun ugrasamam ben onunla.
Kız yeni doğmuş bebek yüzüne nasıl çeksin örtüyü de boğsun kendini deli..Hic sevmem, eskiden sek icerdim bir fazla kacirmanin neticesinde senelerdid agzima koymadim.
Simdi emzirirken de mi icemiycez? Yasak ya insani cekiyor, serbest olsa aklıma gelmeyecek. Bilinçaltı ne garip.
Uyku tulumlarinda tog değerleri varmis, odanın sıcaklığına gore giydiriyorsun. Ben de alacağım. Dun annemlerde eşim ve annem cocugun üstüne bir sey ortmeyecegimi duyunca çok sasirdi, bogarmis yuzune gelince diyorum ama ortulmeyen insanın üstüne kar yagar diyorlardedim tulum alicam ben ona alissin simdiden kampa
Evimde tek kiymetli seyler halilarim, 7 senede Pamuskom agzina etti halilarin, Kül pisligi de devamini getirdi. 6 ayda bir yikatiyordum ama o zaman yikamaci arkadasimdi. Üsküdar da cok pahali, 250 lira mi ne aldilar gecen sene, makina halisi almayi düşünüyorum en azindan yikatmasi ucuz.
Karnima ve diz arkama, ust baldir iclerime mustela catlak oncesi, diz altim cok kasinir (egzama riski) bebege aldigim nurse harvey's losyon ve yağı deniyorum ama yetmiyor. Gogsume surmuyorum bir sey.
Ya midyeyi yeni ogrendim, sanki her gun yiyorum ona da bozuldum. Yasak demesinler orda işler karışıyorŞarabı hamilelikte bi kadeh izin veriyorlar emzirirkende içilir o yüzden.. emzirme döneminde oğlumda bir iki kere içmiştim birer kadeh şarap..rakıyı bilmiyorum ama kırk yılda bir iki kadeh den bisey olmaz sanırım.. sonuçta oturup heraksam icmeyeceksin.toplasan emzirme döneminde 2 yada 3 kere oda bir iki kadeh..olsun o kadar ama demi..rakı bir midye iki bekliyorum
Ben riske giremem, 40 senede 1 tane yapmisim onu da olasılıklara sey edemicimKız yeni doğmuş bebek yüzüne nasıl çeksin örtüyü de boğsun kendini deli..o ilerleyen zamanlar için geçerli dönmeye falan başladığı zamanlar..O zamanlar da uyku tulumu giyer zaten
Göğüslerle sür bence..ozellikle gogus ve gobegin yan taraflarii catliyorHic sevmem, eskiden sek icerdim bir fazla kacirmanin neticesinde senelerdid agzima koymadim.
Ne diyim o zaman yeni dogan uyku tulumu bulursan habet et bizedeBen riske giremem, 40 senede 1 tane yapmisim onu da olasılıklara sey edemicim
Ooo ikizler mi Allah kolaylik versinnevet agriyi devamli hissediyosan 3 gundur gercekten zormus benim 1 gundu o bile yetti doktoruna dedin mi.. Keske bi agri bana da yemekten soguma olarak tesir etse de survivor adasindan yeni ayrilmis gbi yemek yemeye devam etmesemSu son 3 gundur sürekli var ağrı özellikle yemek yedikten sonra ve biraz oturursam artıyor sürekli de uzanilmiyor ki o yuzden bebek baski yapiyo diye dusundum mide de sisince artiyo agri yemek yemeyi ztn sevmem simdi hic yemek istemiyorum bebeklerin biri sol alt biri sağ üstte tekmelerini ztn tam kaburganın altında hissediyorum
Diş ağrısını dibine kadar yaşıyorum. Zaten 2 20lik dişim sıkıntılıydı hamilelikle birlikte iyice azdı ağrılar. Özellikle diş etlerim feci ağrıyor. Ağrı başladığı zaman hemen fırçalıyorum masaj yapar gibi uzun uzun ağrımı hafifletiyor iyi geliyor canım tavsiye ederim.Gunaydinlarrrr diş ağrısı başlayan var mii doktor demisti bu haftalarda kalsiyumu bebek alir agrin olabilir demişti ama ben bu kadar olacağını düşünmemiştim mahvoldum
Ben bırakamadım ilk 4 ay bulantıdan içemedim tiksindim ama son 1 buçuk 2 aydır içiyorumİsteklerim bilincaltindan ciktiysa demekkialk hamilelikte sigara birKmak zaten en buyuk challenge bira hic aklimq gelmedi hamilelikte ama sigara isi benim beynimi cok yordu bi kere bile icmedim
Çatlayacaksa çatlayacak artık Napalım dimi boşuna çatlak olmazdı :))Moral bozmayım ama son aylarda daha da okuyor..benim son 2 hafta olmuştu.. bileydim sezerya olacağını 2 hafta önce doğururdum diyordum
Wallahi hic taslamam ben hic icmedim ama kendime yaptigim beyinsel eziyet belki daha cok zarar vermistir bebege 6 qyda insanin hic mi aklindan cikmaz yaBen bırakamadım ilk 4 ay bulantıdan içemedim tiksindim ama son 1 buçuk 2 aydır içiyorumtaşlayabilirsiniz beni
Taslanacak bi durum yok cnm..Ama keşke içmesen ya'da bırakabilsen güzel olur tabi..nasil herseyi bizden alarak besleniyorsa o dumandan da etkileniyor malesef..bi yerde okumustum hamilelikte icilen sigara dogdugu an bi belirti vermese bile ilerleyen yillarda astim hastasi olacagini duymustum..insallah tiksinti gelir tekrardan..Ben bırakamadım ilk 4 ay bulantıdan içemedim tiksindim ama son 1 buçuk 2 aydır içiyorumtaşlayabilirsiniz beni
O takinti bende de var ozellikle mutfakta icimdeki kezbana kulak verip corba kepcesini bile pembe almistimO pembe takıntısı yıllar önce bende vardı.esya yi geçtim üzerimi giyinir ken bile tepeden tırnağa pembe olurdumallahtan geçti o takıntı şimdi pastel tonlar hoşuma gider hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?