2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cnm benim. Sağlıkla kucağına alacaksın ve unutacağız tüm başından geçen olumsuzlukları. Her zaman iyi düşünmek lazım. Kötü düşünmek kötüyü çeker. Darlandıkca gel, hepimiz yanındayız

Çok çok geçmiş olsun. Biliyorum ne desek ne yazsak içini rahatlatmaz belki ama, başından beri yaşadığın her sıkıntın feraha çıktı. Ben Eminim yine öyle olacak, ve sonra kendini bu kadar yıprattığını için kızacaksın..Evlatların var, hep iyiye odaklan, güzel düşün evlat sahibi olamayan binlerce insan var. Rabbim sana anneliği nasip etmiş hayırlısıyla kucağına alıp uykusuz kaldığın geceleri bile gösterir. sorunları düşünmeyip yokmuş gibi davranmak insanı daha çok rahatlatıyor ve hatta gözünde büyümüyor, ama sen düşündükçe onu dev haline getiriyorsun. Her Doğum risk taşıyor, normal sezeryan... evrene her zaman olumlu şeyler gönder, yok yere bile olsa gülümse. Bu tanı ile ilgili forum sitelerinde, internette araştırma yapıp yıpratma kendini. Buralara girip sohbet etmek aklını dağıtmak daha iyi gelebilir. Ara da yaz sende. Farklı şeyler yaz endişelerini değil, umutlarını yaz, hayallerini yaz, aldıklarını yaz. Eminim kendini çok daha iyi hissedeceksin. Dua ederiz senin için, sen de çok dua et..

Ay bugun icimde bi uhunet var simdi yangin war diye bagiricam zaten sabahta zor uyandim kafami kaldiramadim walla burunlar tikali otrivine alip burnuna tamamen cekesim var o da gebelik c yaziyo kategori... Bir iki kullandim fazla abanmamak lazim ayrica arka odalardaki camlarimdan disariyingoremiyorum koca gobegimle bakalimki nasil silicem

Ben de Türkiye'deki bazı doktorların aşırı derece pimpirikli ve hatta evhamlı olduklarını düşünüyorum. Neden bu kadar kötüye odaklılar, hep tedirgin ve panik halindeler anlayamıyorum. Bu halleri bizi daha da paniğe sokuyor. Hastalarına ne kadar zarar verdiklerinin ya farkında değiller ya da bunu hiç umursamıyorlar.

Canım ben de çok merak etmiştim seni. Hemen en kötüsünü düşünmüşsün. Aklına öyle kötü sonuçlar getirme lütfen. Sağlıkla doğacak bebişin ve sen de onu sağlıkla büyüteceksin bak Doğumdan sonra da burada yazışıyor olacağız. Gebelik öyle bir dönem ki hangimizin ne zaman ne risklerle karşılaşabileceğimiz hiç belli olmuyor. Ancak tıp öyle ilerledi ki anneler ve bebişler için bir çok risk faktörü olumlu sağlıklı sonuçlarla bertaraf edilebiliyor. Çokça dua ediyorum canım inşallah hepsi geçecek sen merak etme

Bu dönemde şeytan çok uğraşır ama sen ona uyma. Dualarımızla birbirimize destek olalım. İnşallah Rabbim gönlünü ferahlatsın

Geçmiş olsun canım, Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah. Lütfen kötüyü anma. Allahın izniyle sağlıkla kavuşacaksın evladına.. Dualarımız tüm iyi dileklerimiz seninle. Aylardır birbirimizi görmesekte aile gibi olduk burada.. Yanındayız, seni seviyoruz.

Ben de aynini dusunuyorum zaten B bilgevisne nin doktoru hatirliyorum amniyosentezde yapalim demisti cok dusuk ihtimal olmasina ragmen ayni orani zaten herkese soyluyolardi ben doktorlarin da abarttigini dusunuyorum o yuzden zaten kendi doktorumu degistirmistim bana da dedi sende myom var falan filan bebegi etkiler simdiki doktora geldim e zaten rahmin disinda ben olsam sana soylemezdim bile dedi... Tamam ciddi durumlari soylesinler ama ustune cok katarak soyluyo bazi doktorlar

aynen canım malesef yurt dışında yaşamış biri olarak şaşırıyorum burda fazla abartı tepkiler ve bir panik havası elbette cok cok iyi doktorlarımızda var ama geneli böyle malesef örneğin 40 derece ateşle burda hastaneye götür doktor senden cok evhamlanıyo isviçrede götür neden getirdin diyolar :)

ben
ben ilk.doguma 97 girmiştim
yine o kadar olsam raziyim
o zamn 77 ile başlamıştım
şimdi 83
Doktorum hiç alma demsti biliyor msn diyetsyn 8 10 en fazla dedi.
85 86 ile başladım ben k.maktan 80e dusmstm şimdi 84 oldum 3 haftada havalar ısındı düzenli yuruyse baslycgm. Sen yurys yapablyr msn

Allah yardimcin olsun canim. Insallah saglik sihhatle kavusursun bebegine!!

57.5kg hamile mi olur ya. Dukkan camlarinda kendimi gördüm damacana gibiyim çok canım sıkıldı.
Silmiycen

57.5kg hamile mi olur ya. Dukkan camlarinda kendimi gördüm damacana gibiyim çok canım sıkıldı.

Silmiycen
ay bide çok şişmişsin yorumları artmaya başladı mı sizde!! elimden bir kaza çıkacaktı hafta sonu. her gören aynı şeyi söyledi. ben aynanaya bakmıyorum zaten sen sölemesen farkında değilim

Doktorum hiç alma demsti biliyor msn diyetsyn 8 10 en fazla dedi.
85 86 ile başladım ben k.maktan 80e dusmstm şimdi 84 oldum 3 haftada havalar ısındı düzenli yuruyse baslycgm. Sen yurys yapablyr msn
ne yaziki canim yapmak için evde yürüyüş bandı beni bekliyo ama ders çalışıyorum o yüzden hiç vakit olmuyo

ay bide çok şişmişsin yorumları artmaya başladı mı sizde!! elimden bir kaza çıkacaktı hafta sonu. her gören aynı şeyi söyledi. ben ayanaya bakmıyorum zaten sen sölemesen farkında değilim
Şişicez tabi Allah Allah gaz mı sanki bebiş var bebiş yiyip içip Şişicez sağlıklı olsunlar yeter kii şişmeyen hamile mi olur yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…