2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hey maşallah sen kaçla kaldın kaç kilo aldın bu nedir bu zayıflık neden bacım yapma böyle şeyler şişmen ağırlaşman lazım olmaz böyle ama .
Oğlum da 46 ile hamile kaldım 66.67 doguma gittim.penguen gibi yürüyordum.boyda çok uzun olmayınca.. Şimdi de.49 ile.hamile.kaldim 56.yim cnm

Kızlar işten geldim ev dandini yemek yok çamaşır hemen birikmiş oy ben nerelere gidem diye ağıt yakacağım. Öyle de bir uyku akıyor gözümden. İşte böyle anlarda allahım nasıl geçecek bu hamilelik ve lohusalık diye bir korku düşüyor aklıma. Nasıl yapmıştım ki şu koca şirin oğlanı acep? Bu da doğup büyür mü? Uyusam ev böyle dursa biri gelir mi? Benim hayat sorumluluklarımdan hiç yıllık iznim yok mu? Kafamda deli sorular.

ay bide çok şişmişsin yorumları artmaya başladı mı sizde!! elimden bir kaza çıkacaktı hafta sonu. her gören aynı şeyi söyledi. ben aynanaya bakmıyorum zaten sen sölemesen farkında değilim
“Evet ya senin gibi oldum aynı” deyip geçsen mi acaba düşüncesiz insanlar, bi de bunu söyleyen kadındır kesin..

Şişicez tabi Allah Allah gaz mı sanki bebiş var bebiş yiyip içip Şişicez sağlıklı olsunlar yeter kii şişmeyen hamile mi olur yaw
“Çok şişmişsin” diyen grup bir yana, Doğumdan sonra “sütün var mı, yetiyo mu, bu çocuk aç” diyecek olan bi grup var. Ben asıl o grupla uğraşabilir miyim bilmiyorum

Benimde 23. Haftada detaylı ultrasonda plesenta çok aşağıda dendi ama tanı koymak için 28. Haftayı bekliyorlar. Sezeryan oluyormuş bu durumda kanaman olabilir ileri ki haftalarda dedi bende dikkat ediyorum ama inşallah düzelir. Bir tanıdığım bu tanıya sahipti 38. Haftaya kadar sorun yaşamadı kanamasi olunca gitti ve sezeryan yaptılar sadece 2 hafta erken doğum oldu merak etmeyin inşallah bir sonraki kontrolde yukarı çıkar ama çıkmazsa da yapacak bişey yok

kızlar merhaba. doğum iznine 32. hafta dolunca çıkılabiliyormuş hemen çıkçakmısınız yoksa biraz daha çalışabilmeyi düşünüyor musunuz :)
Ben çalışmak istiyorum canım çünkü kalan izinleri dogum sonrasi kullanırım ama plesenta pre via olma ihtimalim varmış inşallah kanama falan olmazsa çalışacağım zaten çok ayakta durmuyorum iste hep oturuyorum ama bakalım

ay bide çok şişmişsin yorumları artmaya başladı mı sizde!! elimden bir kaza çıkacaktı hafta sonu. her gören aynı şeyi söyledi. ben aynanaya bakmıyorum zaten sen sölemesen farkında değilim
Beni de her gören çok kilo almamissin iyi iyi diyor. Ulan zaten 16kilo aldım adamdan sonra, ne olayim istiyorsunuz?!?!

kızlar merhaba. doğum iznine 32. hafta dolunca çıkılabiliyormuş hemen çıkçakmısınız yoksa biraz daha çalışabilmeyi düşünüyor musunuz :)
Benim 32.hafta bitimi tam da Ramazan bayramına denk geliyor canım. Bayram bitimi çıkarım diyorum şimdilik ama o zamanki duruma da bağlı, eğer kendimi iyi hissedersem Haziran sonuna kadar çalışabilirim belki , bakalım kısmet. Sen ne düşünüyorsun ?

canım benimde 18 haziranda doluyor. çalışabildiğim kadar çalışıp bebiş doğunca kullanmak istiyorum ama durumum el verirse inşallah bakalım.

aynen canım bende masa başı tüm gün oturuyorum bakalım bir sorun olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…