OlamazzzzzzzzzzEvet hanımlar hazır mıyııızzzzz
Bende istiyorum o izinden varsa annemi aradim yalvarir ses tonuyla ne yaptınnn diye sordum yemegi oraya kitledim temizligi dün kocaya yaptirdim diger isleride birilerine kitlerim yarin gösterimiz var benim duş alıp saçımı yapmam lazim ama kolumu kaldıramıyorumm son 5 hafta kapanıyor okullar sonra duş almayida bırakırımKızlar işten geldim ev dandini yemek yok çamaşır hemen birikmiş oy ben nerelere gidem diye ağıt yakacağım. Öyle de bir uyku akıyor gözümden. İşte böyle anlarda allahım nasıl geçecek bu hamilelik ve lohusalık diye bir korku düşüyor aklıma. Nasıl yapmıştım ki şu koca şirin oğlanı acep? Bu da doğup büyür mü? Uyusam ev böyle dursa biri gelir mi? Benim hayat sorumluluklarımdan hiç yıllık iznim yok mu? Kafamda deli sorular.
Benim 32. Haftada haziranın son haftasi oluyor zaten seminer oluyor okulda oturup oturup geliyoruz o yüzden devam edeceğim yani okullar açılınca sadece 1 haftasını doğum sonrasina aktarabileceğimkızlar merhaba. doğum iznine 32. hafta dolunca çıkılabiliyormuş hemen çıkçakmısınız yoksa biraz daha çalışabilmeyi düşünüyor musunuz :)
Ahanda korkunclu menapoz teyzeEvet hanımlar hazır mıyııızzzzz
Ben de ben de zaten şimdi bile zor duş alıyorum biri beni yıkasa kurutsa falan diyeBende istiyorum o izinden varsa annemi aradim yalvarir ses tonuyla ne yaptınnn diye sordum yemegi oraya kitledim temizligi dün kocaya yaptirdim diger isleride birilerine kitlerim yarin gösterimiz var benim duş alıp saçımı yapmam lazim ama kolumu kaldıramıyorumm son 5 hafta kapanıyor okullar sonra duş almayida bırakırım
Bence.kisa bir tatil.programi yapin ben.amasraya iki gecelik bir kacamak yapmıştım oneririm grand kirazlar bungalow evleri var ufaklik.icin.uygun cim heryer cam.agaclari deniz.manzarasi huzurlu bence tatilAmann bırakın su kilolariii...bana akıl verin bakem.simdi..haziran da evlilik yıl dönümü şimdi diceksiniz ne bu acele ama ben böyle aylar öncesi başlarım dusunmeyehediye konusunda takıntılıyım biraz sıradan şey olsun istemiyorum kazak gömlek parfüm vs vs...fikir verin bakem bana
Canım izinlerini sonra kullanmayacaksan önce yıllık iznini alıp 32. Haftandan sonra niye ayrılmıyorsun işe geri dönmeyeceksin anladığım kadarıyla böylelikle 21 Mayıs gibi yıllık izin alır 21 Haziran civarı 32. Haftanı doldurup çıkabilirsin Doğum izninebende şafak sayanlardanim,
21 haziranda 33. haftam bitiyor 4 hafta da icerde birikmis yillik iznim var 37. haftayi doldurup bir daha geri donmemeyi düşünüyorum.
Anne olmakne yaziki canim yapmak için evde yürüyüş bandı beni bekliyo ama ders çalışıyorum o yüzden hiç vakit olmuyo
Ben de doktora yapıyorum izne çıkmadan işlerimi toparlamak, tezimi yoluna koymak istiyorum, ama sadece istiyorum, icraat yokAnne olmakben doktora tezimi bile unuttum ne makale bildiri yazma tamamen tembellgn dibine vurdum hayatımda ilk kez böyle ama değeck inşallah
Cimri değilsin ki bu devirde cimri olunur merak etme Abartmış 3 yıl önce üstelik ben geçen sene çilekten oğluma korsan cocuk odası aldım daha az odedimGüzel anneler ben de bugün annemle bebeğe yatak odası takimi bakmaya gittim.
Fiyatlar 7 8 bn tldn başlıyordu 1 yıl sonra montessori yatağı alacgmdn ötürü acabalar aklımda uçuştu.
3yasinda kızı olan arkdsma sordum o da park yatak almış 3 yaşına kadar yannda yatırms ve 3 yıl önce 15 bintlye genç odası takimi almış. Markası diyess mobilya sasirdm. Ben mi cimriyim dedim 15 bin tl ve 2side asgari ücretle calsyrlar.
Park besık cok mantıklı gelıyor bana ıstedıgın zaman ıstedıgın yere goturebılıyorsun. Bende dırek 3 4 yasında genc odası dusunuyorum. Park besıgı odama kayacagım sıfonyerımı ve dıger aynalı olan kücük dolabı bebıse verıyorumGüzel anneler ben de bugün annemle bebeğe yatak odası takimi bakmaya gittim.
Fiyatlar 7 8 bn tldn başlıyordu 1 yıl sonra montessori yatağı alacgmdn ötürü acabalar aklımda uçuştu.
3yasinda kızı olan arkdsma sordum o da park yatak almış 3 yaşına kadar yannda yatırms ve 3 yıl önce 15 bintlye genç odası takimi almış. Markası diyess mobilya sasirdm. Ben mi cimriyim dedim 15 bin tl ve 2side asgari ücretle calsyrlar.
Ben once aşırı isteyip program yaptm sonra baktm gözümü acamyrm ama üzerimde baskısı bunaltyrdu sonra ondan da vazgecnce bu hale geldimBen de doktora yapıyorum izne çıkmadan işlerimi toparlamak, tezimi yoluna koymak istiyorum, ama sadece istiyorum, icraat yok
Kuzum gecmis olsun Allah şifa versinArkadaşlar çok fena dis ağrıları çekiyorum her türlü önerinize talibim. Dişci geçici bisey yaptı bugün ama ise yaramıyor kanal tedavisi olmalı korkuyor yapmadı Yarın perinatalog randevum var izin verir inşallahta kurtulurum .Günler zehir oldu yok böyle bi ağrı
Eşiniz karismyr demek ki ben de oglusumu kandirirdm ama kayinvalidmn oglusunu kandiramdm. Sırf hevesi kırılmasın diye ama parayı vercek o dedim bu sefer bisey demiyimPark besık cok mantıklı gelıyor bana ıstedıgın zaman ıstedıgın yere goturebılıyorsun. Bende dırek 3 4 yasında genc odası dusunuyorum. Park besıgı odama kayacagım sıfonyerımı ve dıger aynalı olan kücük dolabı bebıse verıyorumoyla anlastık olusum onayladı.
Arkadaşlar çok fena dis ağrıları çekiyorum her türlü önerinize talibim. Dişci geçici bisey yaptı bugün ama ise yaramıyor kanal tedavisi olmalı korkuyor yapmadı Yarın perinatalog randevum var izin verir inşallahta kurtulurum .Günler zehir oldu yok böyle bi ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?