2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eşiniz karismyr demek ki ben de oglusumu kandirirdm ama kayinvalidmn oglusunu kandiramdm. Sırf hevesi kırılmasın diye ama parayı vercek o dedim bu sefer bisey demiyim
Esım karısmaz bırde bız tayıncıyız canm az esya cok huzur ıkı uc yılda bır tayın goruyoruz. Esım daha cok bebek arabası ıle ılgılenıyor bu ara

amanin...
ben bugun bayiliyordum. gunes coktu bugun. oglumu okuluna almaya gidiyorum yuruyerek.... gidip geldim asansore binince fenalik geldi. gozlerimin önu kararinca oturdum mecbur. benim sinirim bozuluyor boyle olunca.
gecmis olsun cnm. insallah dr.dan izin cikar.

Gecmis olsun kalsiyum+d vitamini takviyesi bol bol ev yoğurdu ve peynir. Dis tedavisine hamilelikte de devam ediliyomus umarim doktorun izin verir.
Valla böyle yaşanmıyor Mutlaka dis tedavi olmalı yarın izin kağıdı alıp dişçiye vericem.Ogrenci gibi olduTeşekkür ederim.Agridan yemek yiyemiyorum ki

Geçmiş olsun canım. Kan şekerin mi düştü ki? Tatlı bir şeyler bulundur çantanda. Kuru kayısı olur, kuru üzüm olur, hurma olur... benim başıma çok geliyor kan şekerim düşünce gözlerim kararıyor baygınlık oluyor tatlı bişeyler yemem gerekiyor toparlamam icin.

Inşallah canım çıkmalı yani

Arkadaşlarım vardi yanimda, tansiyonun mu düşüyor ondan basın dönüyor dediler. Hala topugum parmaklarim ayaklarim aciyor ya. Gerçekten çıkmam daha sokağa ben.

Canım sarımsak sürüyorum ben ağrıyan diş etlerime bana iyi geliyor. Karanfil yağıda baya etkili. Ağrın olduğunda uzun uzun dişlerini fırçalamanda ağrıyı baya azaltıyor. Birde soğuk uygulayabilirsin buz koymakta fayda ediyor. Umarım çare olur. Çok geçmiş olsun.

Arkadaşlarım vardi yanimda, tansiyonun mu düşüyor ondan basın dönüyor dediler. Hala topugum parmaklarim ayaklarim aciyor ya. Gerçekten çıkmam daha sokağa ben.
Geçmiş olsun hanımlar valla o baygınlık hissi çok kötü ben de bir gün öyle olmuştum ayy yorulmuştum Bi de acıkmıştım ama hiç açlık hissetmedim o tuhaf yani o yüzden hep yanımızda yiyecek bişeyler olmalı..

saol cnm. tansiyon ya da seker. sekerde reaktif hipoglisemi var ben de. tansiyonum hep dusuk..oldu bisiler ama sinirim bozuldu. hemen etkisini atamiyorum.

ya tansiyon ya seker dusmesi canim. yanimda oglum olunca korkum artiyor ne yazik ki. 5 yasinda. bisi olursa o an onu koruyamam diye.

Geçmiş olsun ya ne iyi gelir ki diş çok fena

O seni korur annesi. Öğret ona bir sey olursa ne yapması gerektigini. Bunlar buyuycek de bizi koruycak ohooo neler neler

Sevnus canim nasıl bi rahatsızlık var bilmiyorum ama ben kizimda şiddetli ağrı çekiyordum sirkeli şu ile ağzımı calkaliyordum uyuşma yapıyordu biraz

bende çok cabuk.yiruluyirum canim valla sonraki gebelikler daah zor oluyormus
kizimda 36 hafta kadar calismitim
Ben de ya ilk gebeliğim de çok rahattım hatırlıyorum da doğum günü bile iş güç yapıyordum arada da dakikaya bakıyordum 5 dk da bir gelince kaçırmiyim diye sancı zamanını bunda çok tembelim dördüncüye gücüm olur mu acep

Annem bugün torununa 1 senelik kıyafet almış kızlar ben şok hepsi de çok ciciş hiç birşey almaya gerek kalmadı valla çok mutlu oldum bunlar bir kısmı

Eklentiler

• 357BF2A3-C646-434C-98CD-F3FBC96B0391.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 81
  • E1086DCC-7B02-4276-9D0E-D2BF2920EB86.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 82
  • F67F1BF5-AD4D-4B40-8863-97A184AB3611.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…