Kızlar hayırlı geceler. Hamileliğim çok güzel geçiyo bin şükür. Ama 2 saattir çok zor nefes alıyorum nefesim daralıyo içim daralıyo sebebini bilmiyorum
Sevnus
çok geçmiş olsun inşallah çabucak geçer. Diş ağrısı çok zor.
RRzg14Iikuayko
çok geçmiş olsun. Tansiyon ve şeker benim de hep düşük çıkıyor. İnsan fenalaşacağım diye korkuyor gerçekten. Bir atlatsaydık şu ayları mis gibi güneşlerin bile tadını çıkaramıyoruz. Çok dikkat edin kendinize.
@greyfurt_ çok güzel ciciler güle güle kullansın bebiş.
Ben de ya ilk gebeliğim de çok rahattım hatırlıyorum da doğum günü bile iş güç yapıyordum arada da dakikaya bakıyordum 5 dk da bir gelince kaçırmiyim diye sancı zamanını bunda çok tembelim dördüncüye gücüm olur mu acep
Sevnus
çok geçmiş olsun inşallah çabucak geçer. Diş ağrısı çok zor.
RRzg14Iikuayko
çok geçmiş olsun. Tansiyon ve şeker benim de hep düşük çıkıyor. İnsan fenalaşacağım diye korkuyor gerçekten. Bir atlatsaydık şu ayları mis gibi güneşlerin bile tadını çıkaramıyoruz. Çok dikkat edin kendinize.
@greyfurt_ çok güzel ciciler güle güle kullansın bebiş.
Ben de ya ilk gebeliğim de çok rahattım hatırlıyorum da doğum günü bile iş güç yapıyordum arada da dakikaya bakıyordum 5 dk da bir gelince kaçırmiyim diye sancı zamanını bunda çok tembelim dördüncüye gücüm olur mu acep
ben soule. bisey deyim canim accik kaynana çekiştirelim
benim çocukluk hayalim 4 çocuk bunu kaynanaya demistim
oda bütün sülalesine demiş
bana da geçen diyorki sen 4 tane yapasıya kocarsin kendisi son çocuğu 24 yasinda yapmis
bende aşırı sinirlendim Allah nasip ederse inşallah 5 tane yapmayı düşünüyorum insallah
ben soule. bisey deyim canim accik kaynana çekiştirelim
benim çocukluk hayalim 4 çocuk bunu kaynanaya demistim
oda bütün sülalesine demiş
bana da geçen diyorki sen 4 tane yapasıya kocarsin kendisi son çocuğu 24 yasinda yapmis
bende aşırı sinirlendim Allah nasip ederse inşallah 5 tane yapmayı düşünüyorum insallah
Arkadaşlar çok fena dis ağrıları çekiyorum her türlü önerinize talibim. Dişci geçici bisey yaptı bugün ama ise yaramıyor kanal tedavisi olmalı korkuyor yapmadı Yarın perinatalog randevum var izin verir inşallahta kurtulurum .Günler zehir oldu yok böyle bi ağrı