4 zaten hep düşünüyoruminatlaşıp 5 tane çocuk yapmak mı? Aman allah. Ben inatlaşsam hiç yapmam
Klasik bir cvp olacak ama ikisininde ayrı ayrı zorlukları olup ayrı ayrı güzellikleri var cnm...her anın tadını çıkarmak gerek o yuzdenKızlar tecrübeli annelere bir sorum olacak. Hamileliği mi lohusalığı mı tercih edersiniz? Hangisi daha kolay size göre?
Iyi cesaret valla bu devirde hem manevi hem maddi...sırf bir kardeş olsun yalnız kalmasın diye 2 dedim..3 düşünmem ama nasip bilmeden kalırsam o zaman başka tabiHaha he ya demi doğsun öyle düşüneyimbebeleri dizicem boy boy heheyttt
Tabloya baktım bulamadım. Bu kaçıncı bebiş olacak inşallah sağlıkla? İnşallah gönlünce olur tabi neden yapmayasın.4 zaten hep düşünüyorumniye yapmayim ki gıcığım zaten kadina
Klasik bir cvp olacak ama ikisininde ayrı ayrı zorlukları olup ayrı ayrı güzellikleri var cnm...her anın tadını çıkarmak gerek o yuzden
Madden de manen de güveniyorum kendime inşallah rabbim utandırmasın çok kardeşlilik iyidir yaIyi cesaret valla bu devirde hem manevi hem maddi...sırf bir kardeş olsun yalnız kalmasın diye 2 dedim..3 düşünmem ama nasip bilmeden kalırsam o zaman başka tabi
Aslında evet politik gibi bir cvp oldu ama aslında bana gore öyle...hamilelikte icinde hissettiğin hareketler harika sonrasında öyle bisey yaşamıyorsun ozluyorsun..lohusalikta yeni anne olmak yada aileye yeni bir can daha gelmesi evin havasını tamamen değiştiriyor..oyuzden ikisi de farklı ve güzel şeyler...doğduktan sonra bile zaman o kadar hızlı geçiyor ki siz bile anlamayacaksınız ne zaman kirki çıkmış ne zaman dış çıkarmış ne zaman yurumuss...Oğlum da doguma gittiğim gün dün gibi ama aradan geçmiş 4 yilÇok güzel ve politik bir cevap olmuş tebrik ediyorumben ilk oğlumda hamilelik derdim herhalde ama şu an hamilelik çok zor geçiyor lohusalık diyorum. Bu gün okulda arkadaşlara sordum bu soruyu seçemeyip öyle kalanlar oldu
Hepsi çok güzel sağlıkla giymeyi nasip etsin RabbimAnnem bugün torununa 1 senelik kıyafet almış kızlar ben şokhepsi de çok ciciş hiç birşey almaya gerek kalmadı valla çok mutlu oldum bunlar bir kısmı
ikinci olacak insallahTabloya baktım bulamadım. Bu kaçıncı bebiş olacak inşallah sağlıkla? İnşallah gönlünce olur tabi neden yapmayasın.
Deseydin benim gibi doğuran gelin bulmuşun öp de başına koy kaynana senin devrinle benimkisi bir mi ayoollben soule. bisey deyim canim accik kaynana çekiştirelim
benim çocukluk hayalim 4 çocuk bunu kaynanaya demistim
oda bütün sülalesine demiş
bana da geçen diyorki sen 4 tane yapasıya kocarsin kendisi son çocuğu 24 yasinda yapmis
bende aşırı sinirlendim Allah nasip ederse inşallah 5 tane yapmayı düşünüyorum insallah
Çok kardeş ıyidir tabi..severim kalabalık aileyi...ancak bu sefer hamilelik süreci bana zor geçti ilk dönemler stres sikinti sorun...daha önceden de kaybim olduğundan cesaretim yok açıkçası...9 ayı geçiriyorum ama gel bide bana sor nasıl geçiriyorum psikolojik olarakMadden de manen de güveniyorum kendime inşallah rabbim utandırmasın çok kardeşlilik iyidir ya
Bende de var canım aynı durum. Sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum ve ne gariptir derin nefes almakta çok zorlanıyorum. Hiçbir yere sığamıyorun resmen. Hayırlısı.Kızlar hayırlı geceler. Hamileliğim çok güzel geçiyo bin şükür. Ama 2 saattir çok zor nefes alıyorum nefesim daralıyo içim daralıyo sebebini bilmiyorum
aman bizimkine göre para gider ne yapcan o kadr çocuğu der yikanabilir bez kullanacağımı bile demeuecem yani düşün öyle biriDeseydin benim gibi doğuran gelin bulmuşun öp de başına koy kaynana senin devrinle benimkisi bir mi ayooll
Ama ızdırap geçmiyor agrısı bitmez böyle hamilelik geçmiş olsun sanadaBende oyleyimm cok agriyor cok dayanamıyorum artık(
Bnm de 91 Geldi herkesin bünyesi yapısı farklı cnm bide günden güne bile fark ediyor büyümesi o yuzden kıyaslamamak gerek
57.5kg hamile mi olur ya. Dukkan camlarinda kendimi gördüm damacana gibiyim çok canım sıkıldı.
Silmiycen
Amma insan bebiş özlüyor unutuluyor zorluklar akılda o güzel sevgi kalıyor benimÇok kardeş ıyidir tabi..severim kalabalık aileyi...ancak bu sefer hamilelik süreci bana zor geçti ilk dönemler stres sikinti sorun...daha önceden de kaybim olduğundan cesaretim yok açıkçası...9 ayı geçiriyorum ama gel bide bana sor nasıl geçiriyorum psikolojik olarak
arkadaslar merhaba,
ben biraz sıkıntılı bir donem geciriyorum, boyle olunca cocukken kulaklarımı tıkar hayal kuraradım kazık kadar kadın oldum hala aynı tepkiyle kacmaya calısıyorum sorunumdan. yani soyle; yokmus gibi davranıp hic bu konuyu dusunmemek icin kosar adım uzaklasıyorum. yani simdi geldim yazdım ya, gozlerim doldu bak yine
''plesanta previa total'' diye bir tanı aldım ayrıntılı usg'de. zaten gebe kaldıgımdan bu yana yok nift testi yok kromozom bozuklugu yok amniyosentez derken iyice sinirlerim harap olmustu. bebegimin down senrdomlu mu yoksa saglıklı mı oldugu ruyaları bitti simdi erken dogum yaparken ve olurken goruyorum kendimi ruyalarımda
dogum yaparken olmekten cok korkuyorum. evdeki kuzularımı annesiz, escegizimi hanımsızyazdıkca yazıyorum su an, en iyisi uzaklasmak. cenemi de tutatamam kendimi biliyorum; durduk yere kimseyi uzmenin etkilemenin bir manası yok. ara ara gelir yazarım gelismeleri.
cok aglamalı; birde sacma salak bir sekilde duygularımı nasıl yogun yasıyorum tarif edemem, gergin bir donemdeyim. kabullenip hazmedip yoluma bakmayı ogrenince donecegim. bana ferahlık duası ederseniz cok memnun olurum,
oyle iste kuslar cicekler bocekler.
hayat bir garip.
beni sadece dort kez muayene eden dr soyle dedi: cagırdıgın her sey basına geliyor. senin kadar kaygılı gebeleri unutmak mumkun degil. ah yuregim, aklımı bir dinlese. bu arada dogumum artık ozelde olmayacagı kesinlesti. tam tesekkul hastene, yogun bakım, kan nakilleri vs. vs...
ne dua ettiginize aman dikkat.
selamlar,
sevgiler,
anlama dagınıklıgı icin uzgunum.
soranlara mesaj atanlara cok cok kalp. sizi seviyorum agustos anneleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?