2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Klasik bir cvp olacak ama ikisininde ayrı ayrı zorlukları olup ayrı ayrı güzellikleri var cnm...her anın tadını çıkarmak gerek o yuzden

Çok güzel ve politik bir cevap olmuş tebrik ediyorum ben ilk oğlumda hamilelik derdim herhalde ama şu an hamilelik çok zor geçiyor lohusalık diyorum. Bu gün okulda arkadaşlara sordum bu soruyu seçemeyip öyle kalanlar oldu

Iyi cesaret valla bu devirde hem manevi hem maddi...sırf bir kardeş olsun yalnız kalmasın diye 2 dedim..3 düşünmem ama nasip bilmeden kalırsam o zaman başka tabi
Madden de manen de güveniyorum kendime inşallah rabbim utandırmasın çok kardeşlilik iyidir ya

Aslında evet politik gibi bir cvp oldu ama aslında bana gore öyle...hamilelikte icinde hissettiğin hareketler harika sonrasında öyle bisey yaşamıyorsun ozluyorsun..lohusalikta yeni anne olmak yada aileye yeni bir can daha gelmesi evin havasını tamamen değiştiriyor..oyuzden ikisi de farklı ve güzel şeyler...doğduktan sonra bile zaman o kadar hızlı geçiyor ki siz bile anlamayacaksınız ne zaman kirki çıkmış ne zaman dış çıkarmış ne zaman yurumuss...Oğlum da doguma gittiğim gün dün gibi ama aradan geçmiş 4 yil

Deseydin benim gibi doğuran gelin bulmuşun öp de başına koy kaynana senin devrinle benimkisi bir mi ayooll

Madden de manen de güveniyorum kendime inşallah rabbim utandırmasın çok kardeşlilik iyidir ya
Çok kardeş ıyidir tabi..severim kalabalık aileyi...ancak bu sefer hamilelik süreci bana zor geçti ilk dönemler stres sikinti sorun...daha önceden de kaybim olduğundan cesaretim yok açıkçası...9 ayı geçiriyorum ama gel bide bana sor nasıl geçiriyorum psikolojik olarak

Kızlar hayırlı geceler. Hamileliğim çok güzel geçiyo bin şükür. Ama 2 saattir çok zor nefes alıyorum nefesim daralıyo içim daralıyo sebebini bilmiyorum
Bende de var canım aynı durum. Sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum ve ne gariptir derin nefes almakta çok zorlanıyorum. Hiçbir yere sığamıyorun resmen. Hayırlısı.

57.5kg hamile mi olur ya. Dukkan camlarinda kendimi gördüm damacana gibiyim çok canım sıkıldı.

Silmiycen

Canım kendimi bildim bileli zayıfım .İlk 3ay kusmaktan 54den 50 ye düşmüştüm ,iki ayda 8 kilo aldım.Kilo alma durumum gayet hızlı gibi ama hayırlısı bakalm

Amma insan bebiş özlüyor unutuluyor zorluklar akılda o güzel sevgi kalıyor benim ilkin nasip sonrasında da tercih işte..

Kizlar baby&me nin tum urunlerini deneme amacli almistim once.kendimde zuhahah bebe yagi losyonu ve sampuanini denedim cok guzel yağ hissi birakmiyor ve cok hos bir dokusu var fiyatı da oldukca makul bakalim alerjik olmazsa insallah bebek denicem

Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin İnşAllah.Allah yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…