2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
BÜTÜN DUYGULARIMA TERCÜMAN OLMUŞ BİRİ VAR BURDA:)

Seninkiler gene iyi bizimkilerden hiç ses yok annem yorganlarını yazdıklarını nevresimlerini hep hazır etti 4 er yelek hirka ördü battaniyelerini ördü havlusu zibini aldı üstüne birde besikleri alacaktılar bırakmadım en azından besikleri bolusun birini siz birini onlar alsın dedim hep bi tarafa yuklenmeyle olmaz ki tamam annemin ilk torunu da onlarında tek oğullarının ilk çocukları ses etmiyorlar ama ben zorla aldircam valla cocuk olmuyo diye beni aglatan herkese gelin kusurlu olmuyo diye laf cikaran onlar bi zahmet alsinlar ama demi kolay dede babanne olunmuyor deyip aldircam artık :)

Şimdi eczaneye gittim biten ilaçlarımı almak için 50 lira ödedim bu muayene kesintileri sinirimi bozuyo her adım para resmen. Allah kolaylık versin ücretsiz izne çıkınca nasıl yapıcaz acaba
supriz gibi cikmasina ben de uyuzum. magdem oyle direk her muayenede alsalar da toplu halde bi de onunla ugrasmasak.

bebegine masallah. sekere canini sıkma. sıkı diyetle duzelir emin ol. diyetisyenden yardim alabilirsin. kabaca benim seker diyetini yazayim sana. tabi gebelikte uyamadim.

meyve suyu yok. meyve yersen yaninda yogurt mutlaka. gunde 1 elma, 1 muz gibi dusun ama. fazla kacirma.
beyaz un yok. ekmek olarak tam bugdaydan gunluk 3 dilimdi benim. 75g ediyor.
makarna kesin yok.
pirinc kesin yok.
kizartmalar yok.
ben de seker sifirdi.
protein agirlikli 7 ögün beslenme idi benim

Geçmiş olsun cnm üzülme biraz diyetle düzelir ins bebişin saglikli şükür çaresiz dert dgl çok şükür kendini de bebisinide üzme

Evet hanımlar hazır mıyııızzzzz
Bu tiplere verecek çok hoş özlü sözlerim var canım onları kullanmayı düşünüyorum
aa terbiyesizler aldır tabi canım oda alınırken kvden ses çıkmadı. Bende eşime söyledim bebek arabasını alsınlar kesinlikle biz almıycaz dedim. Ertesi gün babasının kartını almış gittik aldık. Bekleyince birşey olmuyor. Direk söyleyeceksin canım. Valla bebek arabasını almasalardı asla bebeğimin yüzünü göremezlerdi. Bedavadan kv kp olunmuyor

Aynen cnm biz sustukça üç maymunu oynuyorlar en iyisi söylemek :))

Kızlar tecrübeli annelere bir sorum olacak. Hamileliği mi lohusalığı mı tercih edersiniz? Hangisi daha kolay size göre?
Henuz doğum sonrasını bilmesem de hamilelik. Bu halimle 1 sene daha yasayabilirim sorun değil. Kendimi inek olacağım fikrinden uzaklastiramiyorim. Üstüne minimum 2 sene bez değiştireceğim. Kusmazsa iyidir hadi ona Pamuskomdan alışkınım.
Hep bunlari ve çocuk yetistirme sorumlulugunu düşünerek çocuk yapmayıp bu yaşta yapmaya karar verip ulan 25olmadan yapsaydim 2 tane demem de benim dengesizligim.
Beynim yandı.
İnsan kendine hayati boyunca ona bagimli olacak birini yapma kaşığını neden atar? Evlilik icin de cok mantıksız derdim çocuk için de aynisini deyip 24.haftamdayim.

Siz beni kenarda bırakın ya sonra sey etcem katilcam ben size.

Ve toplum baskısı. Minnosum anneler olmamız bekleniyor. Benim sevgim bana göre belki, sen gibi bebek delisi degilim belki.

Allah bize dusunme yetisi vererek ne kadar dogru yapmis acaba? Düşünmek çok zararli. Hayvan olsak ciftlestin dogurdun baktin bitti. Ne egitim hayati ne vicdanli insan olsun kaygisi ne baska vesveseler. Ohhh arada gir kizginliga gerisi kendiliginden geliyor.

Canım bursadaysan Ayşen bebe varmış küçük sanayi de bi yakınım önerdi hem fiyatlarda o kadar uçuk değilmiş. Çileğe gittik dün 7 bin küsür dedi içindeki tekstil ürünleriyle birlikte. Bilmiyorum bize çok geldi daha ekonomik bişeyler bakıcam o yüzden

Canım anne olmak öyle bir şey ki kendini ikinci plana atmış gibi hissedilmiyor. Bu şaşkın yokken ben hayattan ne tat alıyormuşum ki diye bile düşünülüyor. Anne olma kısmı süper. Hiç korkulacak gibi değil. Hem hiç bir anne mükemmel değil ki mükemmel olman gerekmiyor sevgini ilgini çekme üzerinden yeter. Ben ilk bebekliğinden korkuyorum ondan sordum. Oğlum zordu ve ben de yanlızım. Altından kalkabilir miyim bakıcı bulabilir miyim bunlar gözümde büyüyor. İlk zaman bir geçsin zaten gerisi kolay

Valla doktorda beyin error veriyor bende de . Aynen dediğin gibi şekerli unlu karbonhidrat falan bildiğim kadarıyla uzaklaştırmalısın çok zor ama Bi kaç ay için dayanabilirsin bence.. Bakma bizim de yemememiz lazım aslında hiç bir faydası yok yağ deposu hep.. Ve dediğin gibi çoğu meyve aşırı şeker içeriyor oyy onu yeme bunu yeme otla etle yaşamak lazım o zaman

Hahah çok hevesli oluyorlar ya bu ananeler kıyamam 2 tane hastane çıkışıyla yırtmaya çalışıyor şaka gibi yaa hiç almasınlar daha iyi. Bizim kv de bana çeyize bişey örmüştü hırka gibi onun aynısının miniğini örmüş geçen gün bana gösteriyor iyi dedim bende ne diyim yok oda onlardanmış falan hep havadan atmalar valla istemiyorum bişeylerini sinir oluyorum çok şu hamilelik döneminde hele pek bir araya gelmek istemiyorum

bende meyve ve çikolatayı abarttım bu dönemde farkındayım. diğer saydıkların zaten pekte sevmem nadir anlayacağın. ama dikkat edeceğim bu emanete iyi bakmamız lazım sonuçta.

sorma bir dönem sıkı diyet yapıp bunların hepsini çıkarmıştım hayatımdan. ama evlilikte biraz saldım :) koca da tatlı pasta delisi olunca gelde yeme :) bu arada 10 kg almışım toplamda bu ay biraz durmuş kilo alımım onada şükür dedim :)doktor bu sefer kızmadı :)

Ben küçüklüğümden beri yemeği iştahla zevkle yiyen biriyim tatlı hamur işi vazgeçilmezim ve ergenlikten sonra hep kıstım kendimi tuttum işkence gibi benim için ayy ama hamilelikte gözüm dönüyor resmen zincirlenmem gerek anca yoksa içim yanar içim kanar isyaaann yaşasın yemek yemek 

Düşünmek konusunda çok haklısın. Tek sıkıntımız o. Bizi mutsuz doyumsuz yapıyor. Evlilik kurumunun mantıksızlığına ben de katılıyorum ama çocuk için aynı şeyi söyleyemem. Çocuk yapmayacaksan evlilik gereksiz. Ama çocuk sahibi olmak insanınyaşaması gereken bir şey. Anne olmak ona kendini feda etmek ya da kendine bağımlı bir insan ile yaşamak onun eğitimi geleceği vb kaygıları gibi sorunlardan ibaret olsa kimse o topa girmezdi. Fedakarlık fedakarlık gibi olmuyor yani hiç bir şeyi zorsunarak yapmıyorsun. O an zor gelen şeyler bile büyük resme baktığında bir doyum noktası oluyor. Onun sana bağımlı olmasından korktun ama asıl sen onun hayranı oluyorsun. Sevdiği bir yiyecek mesela o yoksa boğazından inmiyor. Nasılsa yok ben yerim ona alırım bile diyemiyorsun. O büyüyüp senden kopuyor ama sen ondan koparmıyorsun. Anlatılır gibi değil. İlk bebeklik zor dönem ama annelik her ama her şeye fazlasıyla değer. Gör de bak

Gittik canım oraya da en uygun mobilya indirimde 1 tane var 5000 küsür tl dediler. İçinde tekstil yatak falan yok. Diğerlerinin dolapları 3000 den başlıyor. Şifonyer 1200-1500 arası.Orası da pahalı geldi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…