Sanki 1 tane battaniyeyle yaşayıp gidecekmiş gibi “siz almayın” demişler bir de. Hayır battaniye dediğin de kaç para zaten. Bebek bezinden ucuz. Komikmiş gerçekten. Cevabını vermişsin, salla canımKızlar ben de biraz kaynanamgillerden bahsedeyim çok okudum burada ama yazmamıştımben görüşmüyorum kendileriyle. Görümcem var bekar geçen diyor ki battaniyesini biz alalım diyoruz siz almayın Allah aşkına ilk toruna battaniye almak mı geldi aklınıza ben de aldık var dedim o zaman hastane çıkışını alalım diyor. Ben de kıyafet tarzı her şeyi aldık biz teşekkürler dedim. Hayır durumları da çok çok iyi bir de yani, bebek arabası, beşik filan teklif edin bari Eşim de almasınlar boşver başımıza kakarlar sonra dedi. Biliyor huylarını çünkü. Ben de alsınlar istemiyorum zaten Allah muhtaç etmesin onlara ama komik geldi yani Battaniyeyi alın tamam desem de çocuk 10 yaşına gelirdi battaniye olmazdı daha ortada eminim ki Bizimkiler de böyle tipler işte
Ay bak bu hiç aklıma gelmemiştiSanki 1 tane battaniyeyle yaşayıp gidecekmiş gibi “siz almayın” demişler bir de. Komikmiş gerçekten. Cevabını vermişsin
Hadi ya e Çilekten pek bi fark yokmuş. Cuma günü doktor çıkışı gitmeyi düşünüyorduk bizde en azından bi bakalım bi de ilke mobilya varmış ona da bakıcaz eğer fark yoksa yapacak bişey de yok ama çok pahalı ya allah yardımcımız olsunGittik canım oraya da en uygun mobilya indirimde 1 tane var 5000 küsür tl dediler. İçinde tekstil yatak falan yok. Diğerlerinin dolapları 3000 den başlıyor. Şifonyer 1200-1500 arası.Orası da pahalı geldi yani.
Yaa niyeyse okurken gozlerim doldu ne kadar guzel ifade etmissin gozlerimden kalpler ciktiDüşünmek konusunda çok haklısın. Tek sıkıntımız o. Bizi mutsuz doyumsuz yapıyor. Evlilik kurumunun mantıksızlığına ben de katılıyorum ama çocuk için aynı şeyi söyleyemem. Çocuk yapmayacaksan evlilik gereksiz. Ama çocuk sahibi olmak insanınyaşaması gereken bir şey. Anne olmak ona kendini feda etmek ya da kendine bağımlı bir insan ile yaşamak onun eğitimi geleceği vb kaygıları gibi sorunlardan ibaret olsa kimse o topa girmezdi. Fedakarlık fedakarlık gibi olmuyor yani hiç bir şeyi zorsunarak yapmıyorsun. O an zor gelen şeyler bile büyük resme baktığında bir doyum noktası oluyor. Onun sana bağımlı olmasından korktun ama asıl sen onun hayranı oluyorsun. Sevdiği bir yiyecek mesela o yoksa boğazından inmiyor. Nasılsa yok ben yerim ona alırım bile diyemiyorsun. O büyüyüp senden kopuyor ama sen ondan koparmıyorsun. Anlatılır gibi değil. İlk bebeklik zor dönem ama annelik her ama her şeye fazlasıyla değer. Gör de bak
Ben hem tatlı hem yemek yiyorum daha kötüR Rzg14 canım hamurişi çok yiyorum ama diğer türlü yemeklerden de çok tiksindim zararlı ne varsa yiyorum öteki türlü de doymuyorum doymayınca sinir katsayım tavan yapıyo açlığa dayanamıyorum hiç
Efelihayat napcaz böyle bilmiyorum davul gibi oldum iyice ben
Ben 54 le hamile kaldım ama şu sıra aşırı hızlı kilo alıyorum ve doymuyorum ve bende şöyle bi sıkıntı var aç kalmaya gelemeyen pis bir boğayımBen şimdiye kadar 7 kilo aldım doktor en fazla 7 daha alabilirsin 14 e kadar normal ama sonrası doğumunu zora sokar dedi. 70 le hamile kaldım bu arada. 50ler okuyorum gözyaşı şel
Sizinkiler o kadar yaptıktan sonra bence sen iki beşiği de diğerleri ne aldır..Seninkiler gene iyi bizimkilerden hiç ses yok annem yorganlarını yazdıklarını nevresimlerini hep hazır etti 4 er yelek hirka ördü battaniyelerini ördü havlusu zibini aldı üstüne birde besikleri alacaktılar bırakmadım en azından besikleri bolusun birini siz birini onlar alsın dedim hep bi tarafa yuklenmeyle olmaz ki tamam annemin ilk torunu da onlarında tek oğullarının ilk çocukları ses etmiyorlar ama ben zorla aldircam valla cocuk olmuyo diye beni aglatan herkese gelin kusurlu olmuyo diye laf cikaran onlar bi zahmet alsinlar ama demi kolay dede babanne olunmuyor deyip aldircam artık :)
Yok yaw ilk 6 ayı atlasak yeterÇok güzel söyledin, umarım korktugum gibi olmaz. Ya daha önce de demiştim ya, ilk 7-8 seneyi direkt atlayabiliyor muyuz acaba, bakkala filan göndercek yaşına ışınlanmayı çok istiyorum ben
Sizler de yapmasalar da gene vaat ler var..ona da şükür.Hahah çok hevesli oluyorlar ya bu ananeler kıyamam2 tane hastane çıkışıyla yırtmaya çalışıyor şaka gibi yaa hiç almasınlar daha iyi. Bizim kv de bana çeyize bişey örmüştü hırka gibi onun aynısının miniğini örmüş geçen gün bana gösteriyor iyi dedim bende ne diyim yok oda onlardanmış falan hep havadan atmalar valla istemiyorum bişeylerini sinir oluyorum çok şu hamilelik döneminde hele pek bir araya gelmek istemiyorum
Aynen katılıyorum sana oğlumdan önce tek dışarı çıkıp pek dolaşmazdım illa yanımda bi arkadaş olacak..ama oğlumdan sonra işler değişti.. kırkı çıktıktan sonra başladık oğlumla yürüyüşlere gezmelere başkasına hiç ihtiyaç duymadım paşam yetti sadece bana..oğlumu bırakayım bir iki saatte şuraya tek gideyim diye bisey düşünmedim hiç içimden de gelmedi..ben nereye o orayaa..4 yaşında hala aynıyiz..doldurma kendini. daha zaman cok
cnm. sen suan ne olacak bilemedigin ve hakli olarak kestiremedigin icin korkuyorsun. cok normal. ama sana sunu diyebilirim. bebeginle-cocugunla hangi yasta olursa olsun guzel geziyorsun. ayak bagi da olmuyor. hatta o yokken gezmek guzel gelmiyor. ben cocugumu kabul etmeyen davetlere bile katilmiyorum. cocugum varsa gezerim yoksa gezmem. ama bu duygular dogurduktan sonra gelisen seyler..suan sen kendini darlama hic
valla şimdiki zamanda cocugu tek başına dışarı çıkarmak yürek isterÇok güzel söyledin, umarım korktugum gibi olmaz. Ya daha önce de demiştim ya, ilk 7-8 seneyi direkt atlayabiliyor muyuz acaba, bakkala filan göndercek yaşına ışınlanmayı çok istiyorum ben
Ay bak bu hiç aklıma gelmemişticidden 1 battaniyeyle yaşayacak demek ki çocuğum
İşte böyle zamanlarda insanların ne oldukları ortaya çıkıyorBen de senin gibiyimHormonlardan herhalde. Aslında pek takmam ama şu sıra gerçekten takasım var. Eltimin 2 oğlu var 8 ve 6 yaşında. Geçen gün benim yanımda diyor ki ip alayım da 6 yaşındakine bir yelek öreyim. Bişey demedim tabi de Eşime söyledim ama. Hadi bizimkine daha bişey almadın da bari benim yanımda diğerlerine bişey yapıcam deme bari. Eşimde gitmiş söylemiş kızmış ona. Hassas döneminde zaten sen ne konuşup duruyorsun onun yanında diye. Aslında eşimde üzülüyor. İhtiyacımız oluğundan değil aslında çok şükür ikimizde çalışıyoruz. Hala 3. Torunu benimseyememiş olması can sıkıcı. Kendi almadığı gibi bi de bana her defasında kıyafet almayın çok almayın, hediye gelir diyip duruyor. Geçen dayanamadım Allah aşkına bu çocuk doğunca ne giyecek dedim. 2 hastane çıkışı ile büyüyecek herhalde. Para benim sen karışıyon di mi
yalnız değilsin canm bizde de yok görüşmüyoruz zatenSizler de yapmasalar da gene vaat ler var..ona da şükür.bizde vaat in v si bile yok..
Nohutlu battaniyeler gibi olmuş çok güzelEki Görüntüle 2263992
Ölene kadar bunu kullandiricam, bitmedi bitemedi bitmeyen battaniye yapmışlar resmen. Gavur ölüsü gibi ağır olacak, tam kare yapsam kocaman olacak. Bir de ölçüsünü penye hazir örtüye göre baslamistim. 7.yumaktayim her yumak 9.5gayme. korku filmi gibi oldu hikayesi. Modeli de begenmedim. Tek avantaji mint yeşili rengi ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?