2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar ben de biraz kaynanamgillerden bahsedeyim çok okudum burada ama yazmamıştım ben görüşmüyorum kendileriyle. Görümcem var bekar geçen diyor ki battaniyesini biz alalım diyoruz siz almayın Allah aşkına ilk toruna battaniye almak mı geldi aklınıza ben de aldık var dedim o zaman hastane çıkışını alalım diyor. Ben de kıyafet tarzı her şeyi aldık biz teşekkürler dedim. Hayır durumları da çok çok iyi bir de yani, bebek arabası, beşik filan teklif edin bari Eşim de almasınlar boşver başımıza kakarlar sonra dedi. Biliyor huylarını çünkü. Ben de alsınlar istemiyorum zaten Allah muhtaç etmesin onlara ama komik geldi yaniBattaniyeyi alın tamam desem de çocuk 10 yaşına gelirdi battaniye olmazdı daha ortada eminim ki Bizimkiler de böyle tipler işte

Sanki 1 tane battaniyeyle yaşayıp gidecekmiş gibi “siz almayın” demişler bir de. Hayır battaniye dediğin de kaç para zaten. Bebek bezinden ucuz. Komikmiş gerçekten. Cevabını vermişsin, salla canım

Gittik canım oraya da en uygun mobilya indirimde 1 tane var 5000 küsür tl dediler. İçinde tekstil yatak falan yok. Diğerlerinin dolapları 3000 den başlıyor. Şifonyer 1200-1500 arası.Orası da pahalı geldi yani.
Hadi ya e Çilekten pek bi fark yokmuş. Cuma günü doktor çıkışı gitmeyi düşünüyorduk bizde en azından bi bakalım bi de ilke mobilya varmış ona da bakıcaz eğer fark yoksa yapacak bişey de yok ama çok pahalı ya allah yardımcımız olsun

Yaa niyeyse okurken gozlerim doldu ne kadar guzel ifade etmissin gozlerimden kalpler cikti

Ben hem tatlı hem yemek yiyorum daha kötü ‍♀ Son 1 haftada 1 kilo almışım ben de en korktuğum şeker çıkması

Ben şimdiye kadar 7 kilo aldım doktor en fazla 7 daha alabilirsin 14 e kadar normal ama sonrası doğumunu zora sokar dedi. 70 le hamile kaldım bu arada. 50ler okuyorum gözyaşı şel
Ben 54 le hamile kaldım ama şu sıra aşırı hızlı kilo alıyorum ve doymuyorum ve bende şöyle bi sıkıntı var aç kalmaya gelemeyen pis bir boğayım beni aç bırakmasınlar naparlarsa yapsınlar o derece

Sizinkiler o kadar yaptıktan sonra bence sen iki beşiği de diğerleri ne aldır..

Çok güzel söyledin, umarım korktugum gibi olmaz. Ya daha önce de demiştim ya, ilk 7-8 seneyi direkt atlayabiliyor muyuz acaba, bakkala filan göndercek yaşına ışınlanmayı çok istiyorum ben
Yok yaw ilk 6 ayı atlasak yeter o kadar atlarsak çok şey kaçırırız. Ama kaçırılmaması gereken Harika şeyler.

Sizler de yapmasalar da gene vaat ler var..ona da şükür.bizde vaat in v si bile yok..

Aynen katılıyorum sana oğlumdan önce tek dışarı çıkıp pek dolaşmazdım illa yanımda bi arkadaş olacak..ama oğlumdan sonra işler değişti.. kırkı çıktıktan sonra başladık oğlumla yürüyüşlere gezmelere başkasına hiç ihtiyaç duymadım paşam yetti sadece bana..oğlumu bırakayım bir iki saatte şuraya tek gideyim diye bisey düşünmedim hiç içimden de gelmedi..ben nereye o orayaa..4 yaşında hala aynıyiz..

Çok güzel söyledin, umarım korktugum gibi olmaz. Ya daha önce de demiştim ya, ilk 7-8 seneyi direkt atlayabiliyor muyuz acaba, bakkala filan göndercek yaşına ışınlanmayı çok istiyorum ben
valla şimdiki zamanda cocugu tek başına dışarı çıkarmak yürek ister
okula bile nasıl.gonderecm onu düşünüyorum şimdiden ortalık bu kadr berbatken 2 yıl kaldı okula

Oğlumdan kalma kıyafetleri çıkarıp eledim..ilk doğduğu 2.3 giymesi için 8 adet zibin takimi..8 adet tulum cıktı.. yaklaşık 10 adet belki fazla ayaklı ayaksiz alt..citcitli badiler..epey bisey varmış..sadece bir dogru duzgun ozel bir hastane cikisi alsam doğduğunda giymesi için yeterli sanirim..daha 3.6 //6.9 aylar haricc onlardan da 2 buyuk poset tepeleme kiyafet cikti..kendime hazırlık yapayım barim

Ay bak bu hiç aklıma gelmemişti cidden 1 battaniyeyle yaşayacak demek ki çocuğum

Ölene kadar bunu kullandiricam, bitmedi bitemedi bitmeyen battaniye yapmışlar resmen. Gavur ölüsü gibi ağır olacak, tam kare yapsam kocaman olacak. Bir de ölçüsünü penye hazir örtüye göre baslamistim. 7.yumaktayim her yumak 9.5gayme. korku filmi gibi oldu hikayesi. Modeli de begenmedim. Tek avantaji mint yeşili rengi

İşte böyle zamanlarda insanların ne oldukları ortaya çıkıyor

Kızlar bugun doktorumla görüştüğümde şöyle birşeyden bahsetti, bebeğin haraketlerini takip et dedi. Artık kendi uyku düzeni var onun sabah kaçta uyanıyor gece en son kaçta tekmeliyor. Kaç saat sonra tekrar kalkıyor bak dedi. Bugun hep dikkat ettim. Bizimki 2saatte bir ayakta, sabah 6da baslıyor 2saatte bir devam ediyor. En son gece 2de iki tekme atıp yatıyor doğduktan sonra bu düzenle devam eder dedi şaşırdım valla sizede söyliyim dedim

Nohutlu battaniyeler gibi olmuş çok güzel ama hazırı daha ucuza gelirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…