Bebim yeni basladi kramplar. Kontrolde soracagim ama daha var cnm.Günaydın anneler diş eti problemi bende de var çok kanıyor bir de benim kramp da çok oluyor siz neler yapıyorsunuz kramplar için d vitamini ve multivitamin verdi doktor hamileliğin başından beri kullanıyorum ama pek işe yaramıyor sanirim
50kg olmak üzereyim henüz57.5kg hamile mi olur ya. Dukkan camlarinda kendimi gördüm damacana gibiyim çok canım sıkıldı.
Ben de ayni sekildeyim.sanki.havanin oksijeni az geliuoBende de var canım aynı durum. Sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum ve ne gariptir derin nefes almakta çok zorlanıyorum. Hiçbir yere sığamıyorun resmen. Hayırlısı.
Kesinlikle yokkHepsi çok güzel sağlıkla giymeyi nasip etsin RabbimAna gibisi yok bee
Ne kadar dengesiz insanlar varya ağzına kürekle vurucan gerçektenKomsu teyze saniyesin de siniriniz nasil bozar adli calismamizda bu sabah....
Guya beni goremedigi icin merak etmis. "Sen de iyi ki bi hamile kaldin ha. Hic goremiyorum"....
Ya sinirim hizli yukseliyr benim. Oglana kos, haftasonu evle ugrastim, burnum hala uçuk yaralari dolu, halsizim. Ne yapayim. İnsani deli etmeye yer ariyorlar
Bizim komşu teyze de karnıma bakıp duruyo bi türlü cesaret edip soramadı oysa bende gayet güler yüzlüyüm ona karşıKomsu teyze saniyesin de siniriniz nasil bozar adli calismamizda bu sabah....
Guya beni goremedigi icin merak etmis. "Sen de iyi ki bi hamile kaldin ha. Hic goremiyorum"....
Ya sinirim hizli yukseliyr benim. Oglana kos, haftasonu evle ugrastim, burnum hala uçuk yaralari dolu, halsizim. Ne yapayim. İnsani deli etmeye yer ariyorlar
Benim kullandığım da o canım yanlışlıkla d vitamini yazmışım sonradan fark ettim her gün kullanıyorumgunaydin canim doktorum bana kramp icin kalsiyum verdi haftada 3 gun iciyorum, suda eritip içiliyor.
Ne kadar dengesiz insanlar varya ağzına kürekle vurucan gerçekten
ya insani deli ediyorlar.Bizim komşu teyze de karnıma bakıp duruyo bi türlü cesaret edip soramadı oysa bende gayet güler yüzlüyüm ona karşı
bana dr.um paradintax klasik tavsiye etti cnm.Kızlar benim diş etlerim 3. Aydan beri kanıyo ve şiş.. ağzım dudaklarımda şişti iyice.. bazen ekmek yerken bi bakıyorum kan dişim kanıyor o derece hassaslaştı.. şimdilik ağrı yok çok şükür inşallah da olmaz
ya insani deli ediyorlar.
surda sizler olmasaniz, benzer seyleri yazmasaniz kendimi nazli, hastalikli vs hissederdim. belliki cogu sey gebelik kaynakli bizler de. ama onlara gore ne var ki. onlar ne isler yapiyorlardi bizler nazliyiz. daha bebege bakarken kaza ile yoruldum diyin. amannnnn "biz disimizin kovugunda buyuttuk. kv kp baktik. 1 bebeye bakamadin. ne varki 1 bebege bakmakta bla bla bla"..... dellendim sabah sabah.
[/QUOhahah banada geçen gün ay şimdiki çocuklar hormonlu öle göbek mi olur dedi:) (göbeğime bakarak) napayım diyetemi sokayım 500 gram bebeyi dedim:)
Bu teyzeler hep patavatsız..
Biz de iki hamile muhabbet ediyorduk, arkadaşım 8 haftalıktı o zaman.
Bulantım çok diye mutsuz, yorgundu; ben de hamilelikte normal bunlar felan diye destek oluyordum.
Kayınvalidesi hemen lafa girdi; aman bi tane doğuracaksınız, amma abarttınız biz 4 tane doğurduk dedi.
Eşlerimizin yanında bi de
Ben de teyze senin bizim yanımızda olup bizi desteklemen gerekmez mi dedim
Dayanamadım
Amann bırakın su kilolariii...bana akıl verin bakem.simdi..haziran da evlilik yıl dönümü şimdi diceksiniz ne bu acele ama ben böyle aylar öncesi başlarım dusunmeyehediye konusunda takıntılıyım biraz sıradan şey olsun istemiyorum kazak gömlek parfüm vs vs...fikir verin bakem bana
Güzel anneler ben de bugün annemle bebeğe yatak odası takimi bakmaya gittim.
Fiyatlar 7 8 bn tldn başlıyordu 1 yıl sonra montessori yatağı alacgmdn ötürü acabalar aklımda uçuştu.
3yasinda kızı olan arkdsma sordum o da park yatak almış 3 yaşına kadar yannda yatırms ve 3 yıl önce 15 bintlye genç odası takimi almış. Markası diyess mobilya sasirdm. Ben mi cimriyim dedim 15 bin tl ve 2side asgari ücretle calsyrlar.
daha benim dr bu konuda birsey demedi canim. 26+6 da randevum. daha cok var.Kizlar ya seker testi yaptirmana gerek yok diyen var mi doktoru suanda kafama taktim yanlis mi yaptim diye diretsemiydim diye
masallah gozun aydin cnm.Kızlar merhabalardetaylı ultrasona girdim bugun. Herşey güzelmiş çok şükür, bir sıkıntımız yok. 30cm 700gram 23+3 haftalığız. Şeker yükleme testini doktorum önermedi, onun yerine kahvaltıda reçel nutella vb şeyler yiyip tokluk şekerime bakmak istedi. Çok mutluyum endişelerim vardı hepiniz gibi, çok şükür gönlüm ferah❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?