2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bebim yeni basladi kramplar. Kontrolde soracagim ama daha var cnm.

Gunaydinlar kizlar;
Benden seker testi istemisti doktorum ben de devlette yaptirim.bari diye geldim neyse doktorun dedigi su 30 yas altisin kilolu degilsin ailende seker hastasi yok bu durumda sana seker yuklemesi yapilmasinin bi gerekliligi yok dedi... Aclik tokluk olctururum belki saglik ocaginda bende iyi mi ettim kotu mu ettim bilemedim

Komsu teyze saniyesin de siniriniz nasil bozar adli calismamizda bu sabah....
Guya beni goremedigi icin merak etmis. "Sen de iyi ki bi hamile kaldin ha. Hic goremiyorum"....
Ya sinirim hizli yukseliyr benim. Oglana kos, haftasonu evle ugrastim, burnum hala uçuk yaralari dolu, halsizim. Ne yapayim. İnsani deli etmeye yer ariyorlar

Ne kadar dengesiz insanlar varya ağzına kürekle vurucan gerçekten

Bizim komşu teyze de karnıma bakıp duruyo bi türlü cesaret edip soramadı oysa bende gayet güler yüzlüyüm ona karşı

Kızlar benim diş etlerim 3. Aydan beri kanıyo ve şiş.. ağzım dudaklarımda şişti iyice.. bazen ekmek yerken bi bakıyorum kan dişim kanıyor o derece hassaslaştı.. şimdilik ağrı yok çok şükür inşallah da olmaz

Ne kadar dengesiz insanlar varya ağzına kürekle vurucan gerçekten
Bizim komşu teyze de karnıma bakıp duruyo bi türlü cesaret edip soramadı oysa bende gayet güler yüzlüyüm ona karşı
ya insani deli ediyorlar.
surda sizler olmasaniz, benzer seyleri yazmasaniz kendimi nazli, hastalikli vs hissederdim. belliki cogu sey gebelik kaynakli bizler de. ama onlara gore ne var ki. onlar ne isler yapiyorlardi bizler nazliyiz. daha bebege bakarken kaza ile yoruldum diyin. amannnnn "biz disimizin kovugunda buyuttuk. kv kp baktik. 1 bebeye bakamadin. ne varki 1 bebege bakmakta bla bla bla"..... dellendim sabah sabah.

bana dr.um paradintax klasik tavsiye etti cnm.

Bu teyzeler hep patavatsız..
Biz de iki hamile muhabbet ediyorduk, arkadaşım 8 haftalıktı o zaman.
Bulantım çok diye mutsuz, yorgundu; ben de hamilelikte normal bunlar felan diye destek oluyordum.
Kayınvalidesi hemen lafa girdi; aman bi tane doğuracaksınız, amma abarttınız biz 4 tane doğurduk dedi.
Eşlerimizin yanında bi de
Ben de teyze senin bizim yanımızda olup bizi desteklemen gerekmez mi dedim
Dayanamadım

ikinizinde agzina saglik

İnstagram da çok güzel bir sayfa var.Programı yükleyip telefondaki fotoğrafları bastırabiliyorsun. Kendi fotolarınızdan albüm yapıp son sayfalara ultrason görüntüleri ve babaya ithafen güzel güzel cümleler yazılabilir. Belki de tüm kitabı Benin’in ağzından yazabilirsin. Nacizane Öneri El emeği ve tasarım olan herşeyi çok seviyorum da

Kizlar ya seker testi yaptirmana gerek yok diyen var mi doktoru suanda kafama taktim yanlis mi yaptim diye diretsemiydim diye

Ay o mobilya beni de çok düşündürüyor. Bursa’da da fiyatlar dediğin gibi. Bir de araştırdıkça daha detaylı incelemeye başlıyorsun. Mdf olsun, lake boya oldun. Suntalam olmasın? Yapışkan ve tutkal ile kaplama olmaması gerekiyormuş. Lam denilen kimyasal madde sıcak ile tepkimeye girdiğinde kanserojen gaz çıkarıyor. Bunlara dikkat edin diyorlar. Ettiğin zaman da işte olay 10.000 tl lere çıkıyor. Biz de dolap ve şifonyer bakıyoruz. Şuanda en uygun Çilek’te bulduk Ben de montessori yatak yapmak istediğimden beşiği hiç almayacağım. Eşimin Arkadaşı sepet beşik verecek bize. 5-6 ay onu kullanırım diyorum Doğum iznindeyken. Ayrıca da dün jokerden 599 TL’ye park yatak aldık alt açmalı olan gri renk. Doğum iznimde ikisi ile idare edeceğim. Montessori gelince kayınvalideme indiririm park yatağı o bakacak çünkü gündüz uykusuna kendi yatağında yatmış olur. Sepeti arkadaşıma vereceğim geri. Bu arada eşimin teknolojiye olan merağı ile temiz 2.el 4moms aldık İnşallah bebiş Sever. Sevmezse de aldığımız paraya satarız artık biz de birine şimdi ki hedef mobilya bakalım. O da çok detaylı bişeymiş ya. İkea’ya baktık onlar suntalam ya da kaplama. Öğrenince direk elendi tabi.

Kızlar merhabalar detaylı ultrasona girdim bugun. Herşey güzelmiş çok şükür, bir sıkıntımız yok. 30cm 700gram 23+3 haftalığız. Şeker yükleme testini doktorum önermedi, onun yerine kahvaltıda reçel nutella vb şeyler yiyip tokluk şekerime bakmak istedi. Çok mutluyum endişelerim vardı hepiniz gibi, çok şükür gönlüm ferah

Kizlar ya seker testi yaptirmana gerek yok diyen var mi doktoru suanda kafama taktim yanlis mi yaptim diye diretsemiydim diye
daha benim dr bu konuda birsey demedi canim. 26+6 da randevum. daha cok var.
masallah gozun aydin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…