2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar ya seker testi yaptirmana gerek yok diyen var mi doktoru suanda kafama taktim yanlis mi yaptim diye diretsemiydim diye
Kanda yapılan testte şeker çıkmayınca ben de yaptırmadım 2. Hamileliğimde bunda da normal çıktı yine yaptırmicam ben de.. Doktorum da yaptır demedi zaten.. Ama herkes içi rahat olacağı şekilde hareket etsin bence içine sinmiyorsa yaptır

Niye her doktor farklı anlamıyorum bende kilolu değilim 30yas altın falan ama doktor 6. Ayda gel şeker testi yapcaz dedi haftaya gidicem ama böyle duyunca da kararsız kalıyorum

Bende de binskintti cikmasi doktor yine de gel dedi yapalim dedi ozeldeki doktorum dedim bari devlete gidim gittim ordakide bosa glikoz yuklemesi olur aclik tokluguna bakilir dedi vallahi kararsiz kaldim

Niye her doktor farklı anlamıyorum bende kilolu değilim 30yas altın falan ama doktor 6. Ayda gel şeker testi yapcaz dedi haftaya gidicem ama böyle duyunca da kararsız kalıyorum
Benim doktorda yapilacak dedi ama ben ozelde yaptirmamak icin devlettekine gittim devlettekide gereksiz olur aclik tokluk baktirirsin dedi vallahi ben de kararsiz kaldim ozelde de anam herseyi istiyolar kandi idrardi detayliydi valla cebimizde para kalmadi bide cocugun masraflari da girdi simdi araya bilmiyorum arada kaldim

Annem bugün torununa 1 senelik kıyafet almış kızlar ben şok hepsi de çok ciciş hiç birşey almaya gerek kalmadı valla çok mutlu oldum bunlar bir kısmı

Güle güle kullanınnn ne varsa annelerde var. Benim annemde çeyiz gibi dizmiş salondaki yemek masasının üstüne tören ile bize verecek sanırım kayınvalidemden henüz bir patik bile yok annem yanında arıyor şunu aldım bunu aldım diye. Hep aynı şeyi söylüyor. Biz de 2 tane hastane çıkışı alacağız diye

ne kadar çok muş alacagi

merhaba güzel anneler, dün hem kontrol hemde şeker yüklemesi yapıldı. bebişin durumu gayet iyi dedi. progestan kullanıyordum devam et bir sıkıntı yok ama tedbir amaçlı kullanalım dedi. 710 gr olmuş bebiş. haftasıyla gayet uyumlu olduğunu söyledi. şeker yükleme yapıldı. yüksek çıktı bir ay dikkat et protein ağırlıklı beslen. tekrar şeker yüklemesi yapıp ona göre insülin vs verecekmiş. buna canım sıkıldı biraz baya dikkat etmem gerek. ödemlerime baktı bu haftada normal dedi. decavit yerine devletin karşılamadığı başka bir vitamin verdi. balık yiyemiyorum diyince. bir ay bakalım şekerim düşer mi?

Yok bence hiç cimri değilsin, normal olanın sen olduğunu düşünüyorum 15 bin tlye takım alıp, bir sene onun borcunu ödemek zulüm gibi bir şey olur. Sadece odayla bitse neyse de halısı, perdesi, puseti, araba koltuğu, kıyafeti, bezi bitmiyor ki.
Kızıma oda yaptım, büyüyen beşikli falan 10 sene kullanır gibi düşünerek aldım ama şimdi odasını değiştirsem mi diye düşünüyorum, 5 senede sıkıldım, artık eskisi gibi değil ki birçok şeyden sıkılıyoruz. Oda bizi bir 7-8 sene daha götürür çok sağlam hiçbir yıpranması yok ama moda değişiyor, zevkler değişiyor, çocuğun büyüyünce gönlü başka şeylere kayıyor falan filan.
Şimdi ki aklım olsa Ikeadan odasını yapardım. Hoş Ikeadan alacağım fiyata o zaman odasını yaptırmıştım ama Ikeanın eşyaları daha kullanışlı geliyor, üzerinde birkaç değişiklikle tüm odanın havasını değiştirebiliyorsun.

Açlık tokluk baktordiktan sonra sonuca göre karar verirsin ben özelde test yaptirmadim hiç doktor tahlil istediğinde bile kendisi dedi sağlık ocağında yaptırıp getirisin diye bende öyle yaptım diğer testleri de devletteki doktorum yaptı zaten. şekeri de yaptırırım artık varsa öğrenelim zararı olcak değil ya

Tamam canim guzel fikir o zaman oyle yapayim ben de aklima yatti sagolasin

Kızlar çoğunlukla hamilelik tercih edilmiş. Bi gözüm korkmadı değil.

Bu sabah saat 6 gibi bacağıma giren kramp ile uyandım. Aman allah o neydi. Hala ağrıyor yeri yürürken zorlanıyorum. Oysa magnezyum da içiyorum ama nafile. Kramplar başlıyor ( korku müziği)

Bu Cuma şeker yüklemesi yaptıracağım ben de. Benim doktorlar ve abla önerdi. Zaten şekerden uzak durabilen bir gebe değilim. Her gün mutlaka pekmez gibi tahin helvası gibi tatlı şeyler yiyorum. Bazen bal ya da evde yaptığım reçeli de yiyorum. Paketli çikolata bisküvi vs çok nadir ama sonuçta hepsi şeker. Kendimi şekerden zaten tam olarak korumadığıma göre şeker yüklemesi de yaptıracağım ki bir sorun varsa ortaya çıksın.

Bu sabah sağlık ocağına gittim ve tetanoz aşımın 2.dozunu yaptırdım. Artık 5 yıl rahat, önümüzdeki 4 gün zor olacak

Diş konusunda ben de sorun yaşıyorum sürekli hassas ve arada ağrıyor ama allahtan çok uzun sürmüyor. Diş kaybetmeden gebeliği tamamlarız umarım.
Hepinize sevgiler

Beslenmene dikkat edersen sorun olmaz inşallah diyetisyen kontrolunde bu şekilde hamileliğini sürdüren çok insan var..

Ki genç odası için zevkine göre alır çocuk degl mi ilerde evet birsürü eksik var daha bebek arabası da alınca sanki büyük şeyleri bitcek gbi gelyr odasıyla. Bu ay inşallah tammlrm.

Ben oyumu cocuksuz hayattan yana kullanıyorum
Bir gün cocugum olsun cok istedim tabi ki hala da istiyorum ama, sorumluluk almayı hiçbir zaman sevmedim. O yüzden anne olmakla ilgili çok büyük endişelerim var, becerebilir miyim bilmiyorum... şimdi her şey rahat. İstediğim zaman geziyorum istediğim zaman dinleniyorum, istediğim zaman istediğim şeyi yapıyorum.. anne olunca kendimi ikinci plana atmak zorunda kalacağım. Ahhhhhh o sorumluluk... belki sandıgımdan güzel olacaktır her şey ama ben korkuyorum.. ben çok mu bencilim acaba ya

Yok yaa bencillik değil özgürlüğü kaybetme korkusu diyelim haksız da değilsin ikinci plandasın amma önceliğin olan şey dünyaa tatlısı olduğu için hiç gözüne gelmiyor

Beslenmene dikkat edersen sorun olmaz inşallah diyetisyen kontrolunde bu şekilde hamileliğini sürdüren çok insan var..
beslenmeye dikkat etmem demek hayatımdan çikolata şeker ve hamur işini çıkarmam demek :) ama mecbur yapacağm daha sonra daha ciddi sorunlar çıkmaması adına. özellikle de bebek için. işte meyve tüketiyordum sağlıklı diye, onu kessem mi ne yapsam bilemedim. zaten doktorun yanında sorularım aklıma gelmiyor. eve geliyorum sorular uçuşuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…