2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gittik canım oraya da en uygun mobilya indirimde 1 tane var 5000 küsür tl dediler. İçinde tekstil yatak falan yok. Diğerlerinin dolapları 3000 den başlıyor. Şifonyer 1200-1500 arası.Orası da pahalı geldi yani.
Ev sizinse dolabini yaotirmayi veya ikea gibi yerlerden tasarlatarak almayı düşünebilirsiniz. Bebek odasi takımlarının dolaplari bana çok küçük geliyor.

Ben de senin gibiyim Hormonlardan herhalde. Aslında pek takmam ama şu sıra gerçekten takasım var. Eltimin 2 oğlu var 8 ve 6 yaşında. Geçen gün benim yanımda diyor ki ip alayım da 6 yaşındakine bir yelek öreyim. Bişey demedim tabi de Eşime söyledim ama. Hadi bizimkine daha bişey almadın da bari benim yanımda diğerlerine bişey yapıcam deme bari. Eşimde gitmiş söylemiş kızmış ona. Hassas döneminde zaten sen ne konuşup duruyorsun onun yanında diye. Aslında eşimde üzülüyor. İhtiyacımız oluğundan değil aslında çok şükür ikimizde çalışıyoruz. Hala 3. Torunu benimseyememiş olması can sıkıcı. Kendi almadığı gibi bi de bana her defasında kıyafet almayın çok almayın, hediye gelir diyip duruyor. Geçen dayanamadım Allah aşkına bu çocuk doğunca ne giyecek dedim. 2 hastane çıkışı ile büyüyecek herhalde. Para benim sen karışıyon di mi

Allahımm saygısızlık da yapmak istemiyor insan ama tavra gel yaa Vala böyle kv leri okudukça şükrediyorum ya benim canım kaynanam ellerini öpeciğiimm Vala.
Kadının torunu çok benimki hem 3. Çocuk hem de bilmem kaçıncı torun daha ben bir zerre almamışken herşeyini almış kıyamam yani nasip bu da demek ki.. Sıkmayın canınızı onlar kaybediyor herkes değerini kendisi yapıyor.. Bebişlerinz sağlıklı olsun da kim ne demiş ne yapmış boş gerçekten

Ben şimdiye kadar 7 kilo aldım doktor en fazla 7 daha alabilirsin 14 e kadar normal ama sonrası doğumunu zora sokar dedi. 70 le hamile kaldım bu arada. 50ler okuyorum gözyaşı şel
cnm 50 ya da 70 kg dan ziyade alma hizi daha onemli. haftada 1 demek ayda 4 kg eder. zaten yaza denk gelecegiz. cok zorlar anneyi. ben de 7.6kg aldim. ama benim alisim baya yavaslamis. ayda 1 kg aliyordum. simdi 2 haftada 100 gram almisim.... toplam 13kg ile tamamlarsan super dedi dr...

haklisin canim. yine de kendini uzmemeye calis. insan olmadigindan degil, deger verilmesini istediginden bisilerin alinmasini istiyor. dur bakalim bazilari son zamanlarda alir eder.

Ki genç odası için zevkine göre alır çocuk degl mi ilerde evet birsürü eksik var daha bebek arabası da alınca sanki büyük şeyleri bitcek gbi gelyr odasıyla. Bu ay inşallah tammlrm.
Bunların eksiği biter mi kızım, bittik biz
bazen de düşünüyorum da 20 yaşında doğuranlar çok şanslı. 30 yaşına geldiğinde çocuk 10 yaşında, hiç öyle ayak bağı olacak yaşta değil. Akıllı ve bilinçli bişi olur , kontrol edebilirsin. 40ına geldiğinde de çocuk 20 yaşında kazık kadar genç oluyor, tak koluna beraber gez... bence 20sinde doğuranlar çok rahattır şu an...

1 attigi haftalarim oldu gecen hafta biraz cikarmistim 0.5 atmis cumartesi bakalim kac olcam R Rzg14 degisiyor ama.gobek baya cikti.bu hafta kesin 1 dir baya hızlandim ara ogunlerde 1 tabak meyve keyfim efendime soyleyim yogurt partim normal.yemek ama karbonhidrat ve cikolata minumum seviyede anlamıyorum nerden geliyor

Benim de anamdan ses yok hiç çorap bile almamış daha herhalde çeyrek takacak belki yapmaz bişey
doldurma kendini. daha zaman cok

cnm. sen suan ne olacak bilemedigin ve hakli olarak kestiremedigin icin korkuyorsun. cok normal. ama sana sunu diyebilirim. bebeginle-cocugunla hangi yasta olursa olsun guzel geziyorsun. ayak bagi da olmuyor. hatta o yokken gezmek guzel gelmiyor. ben cocugumu kabul etmeyen davetlere bile katilmiyorum. cocugum varsa gezerim yoksa gezmem. ama bu duygular dogurduktan sonra gelisen seyler..suan sen kendini darlama hic

Arkadaşım ugramisti, oglu 22 olacak o da 44. Boyundan uzun. He derdi bitti mi? Asla :)

Çok güzel söyledin, umarım korktugum gibi olmaz. Ya daha önce de demiştim ya, ilk 7-8 seneyi direkt atlayabiliyor muyuz acaba, bakkala filan göndercek yaşına ışınlanmayı çok istiyorum ben

cnm yedigin saatlere dikkat et.
mayis annesiydim ben. o zaman bizim grupta sadece meyve yiyerek gebeligini geciren vardi. 15 kg almisti. meyveyi abartma inan fazla kilo aldiriyor. ayda aldigin toplam kg ma bak sen canim.

Kimden duysam aynısını söylüyor canım. Herhalde doğurunca anlayacağım o duyguları ben de :) şu an ilk hamilelik diye de belki , pek bir şey anlayamıyorum.

Çok güzel söyledin, umarım korktugum gibi olmaz. Ya daha önce de demiştim ya, ilk 7-8 seneyi direkt atlayabiliyor muyuz acaba, bakkala filan göndercek yaşına ışınlanmayı çok istiyorum ben
sana sunun garantisini verebilirim, bebegin 2 yasina geldiginde keske geriye donsek de tekrar kuculse, daha cok sevsem daha cok opsem. hatirlarsin o zaman beni

Kimden duysam aynısını söylüyor canım. Herhalde doğurunca anlayacağım o duyguları ben de :) şu an ilk hamilelik diye de belki , pek bir şey anlayamıyorum.
bilinmezlik insani korkutur. normalsin yani
birak akisina...
annelik degisik bir muessese. herseyi severek yapiyorsun. yuk gelmiyor.
insana yuk gelen ne biliyor musun canim? etraf. gereksiz yorumlari, gereksiz kaprisleri. onlarla ugrasmak yormustu beni en cok. ama bu kez tecrubeliyim. heyt der sustururum

Arkadaşım ugramisti, oglu 22 olacak o da 44. Boyundan uzun. He derdi bitti mi? Asla :)
E o ömür boyu bitmez ki. En basiti annemle babam hala benimle uğraşıyor, evlendim hala bitmiyor ki isteklerim. Anne şunu da yapsana, baba şunu da alsana...

Ya o neyse de erkek çocuğu kız çocuğuna göre daha sıkıntılı geliyo bana. Ortam kötü şu zamanda, sigarası uyuşturucusu bilmem nesi. Erkek adamız biz diyip özenirse yandık. İnşallah bulaşmaz bizim veletler

Benim beynim yandı galiba

Kız dur şunların gazıydı emmesiydi, diş çıkarması kısmını atlatalım çok ileri gitin:) darladın iyice :)

Genclgnn en güzel günlerini kendini tanıma yolclgnu tamamlamdn 20 yaşında çocuk sahibi olan anneler bence öyle dusunmyrdur canım. Şu var 18inddn sonra evde olup sadece evllk çocuk hayali kuranlar haric tabiii.

O erkek adamsa benim adım da ilke, oyarim onu görür gününü. Testesteronun yüksek zaten hamilelik sağ olsun, getirin tesbihimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…