2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ya ama ben çok beğendim hem rengini hem modelini yalnız o kadar emek veriyorsun ömür boyu kullansın tabii çeyizine koy gelin çıldırsın hatta

Benimki bütün gün en geç yarım saatte bir tekmeliyo gündüz hiç uyimucak heralde geceleride bı ara uyanuyodum tekmelerine şimdi bı süredir hiç şahit olmadım en azından gece uyandirmicak o zaman beni dogrumu ki acep hiç duymamistim

Ya bunu deme işte. Gece gec saatlerde yatmadan önce kıpır kıpır oluyor, kocam da gece uyutmiycak demek diyordu ben de ne alakası var diyordum emme kazın ayağı öyle değil diyorsun.
ya ama ben çok beğendim hem rengini hem modelini yalnız o kadar emek veriyorsun ömür boyu kullansın tabii çeyizine koy gelin çıldırsın hatta
Dur ben simdiden bi bohca hazirlayayim mustakbel gelinime daha dogmamisken yaptim diye de cildirtirim kızı

Ben hem tatlı hem yemek yiyorum daha kötü Son 1 haftada 1 kilo almışım ben de en korktuğum şeker çıkması

kuzum hamur isi tehlike. cok yedigin icin hizli kilo aliyorsun. misal sabah yesen sonra hic yemesen...

dr dogru demis. karninda nasilsa cikinca da oyle... benimki uyumazdi gece. 5 yasinda halaaaaa gece en az 2 kez kaldiriyor beni.

simdilik kiz fena sayilmaz ama abisi gece kalktigi an uyaniyor ve tekmeliyor. yandik diyorum ama insallah gece uyuyan bebek olur bu kez....

bir sacmalik var.surekli mesajlarim karisiyor bugun kk da anlamadim.

@greyfurt_ yuvarlanip gideriz bosverrrr
B Bluemom44 hemsire ayni.seyi dedi.bizimki.dengesiz gece gunduz 1 saat arayla aktif bu yandim demek.
Sabahtan beri.iki kez cikardim.kizlar atesim bas ağrım var ne oldu anlamadim yaa
gecmis olsun. atesin yuksek mi?
degisik birsey yedin mi?

Bu ara ruhsal çöküntü yaşıyorum ilaçlarımı bile düzenli alamıyorum dediğin gibi olabilir canım. Gidip kan verip baktırmakta fayda var.

Ben soranlara 6 diyorum canım, 28 hafta bitince 7 demeyi düşünüyorum :))
Herkes bısey dıyor. Netten baktm 25+5 6
30 hafta 7 ay oluyor yazıyor.
Imzandaki haftana ve kalan gun sayina gore 180 gunluk hamilesin tam 6yi doldurmussun. 7 diyebilirsin bundan sonraki 3 4 hafta :)
bak uyusmıyor ıste bugun ben altı aylık olduk dedım ıkı hafta onde olan 7.5 dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…