Eki Görüntüle 2263992
Ölene kadar bunu kullandiricam, bitmedi bitemedi bitmeyen battaniye yapmışlar resmen. Gavur ölüsü gibi ağır olacak, tam kare yapsam kocaman olacak. Bir de ölçüsünü penye hazir örtüye göre baslamistim. 7.yumaktayim her yumak 9.5gayme. korku filmi gibi oldu hikayesi. Modeli de begenmedim. Tek avantaji mint yeşili rengi ❤
Kızlar bugun doktorumla görüştüğümde şöyle birşeyden bahsetti, bebeğin haraketlerini takip et dedi. Artık kendi uyku düzeni var onun sabah kaçta uyanıyor gece en son kaçta tekmeliyor. Kaç saat sonra tekrar kalkıyor bak dedi. Bugun hep dikkat ettim. Bizimki 2saatte bir ayakta, sabah 6da baslıyor 2saatte bir devam ediyor. En son gece 2de iki tekme atıp yatıyor doğduktan sonra bu düzenle devam eder dedi şaşırdım valla sizede söyliyim dedim
Benimki bütün gün en geç yarım saatte bir tekmeliyo gündüz hiç uyimucak heralde geceleride bı ara uyanuyodum tekmelerine şimdi bı süredir hiç şahit olmadım en azından gece uyandirmicak o zaman beni dogrumu ki acep hiç duymamistim
Kızlar bugun doktorumla görüştüğümde şöyle birşeyden bahsetti, bebeğin haraketlerini takip et dedi. Artık kendi uyku düzeni var onun sabah kaçta uyanıyor gece en son kaçta tekmeliyor. Kaç saat sonra tekrar kalkıyor bak dedi. Bugun hep dikkat ettim. Bizimki 2saatte bir ayakta, sabah 6da baslıyor 2saatte bir devam ediyor. En son gece 2de iki tekme atıp yatıyor doğduktan sonra bu düzenle devam eder dedi şaşırdım valla sizede söyliyim dedim
Ya bunu deme işte. Gece gec saatlerde yatmadan önce kıpır kıpır oluyor, kocam da gece uyutmiycak demek diyordu ben de ne alakası var diyordum emme kazın ayağı öyle değil diyorsun.
Ben 54 le hamile kaldım ama şu sıra aşırı hızlı kilo alıyorum ve doymuyorum ve bende şöyle bi sıkıntı var aç kalmaya gelemeyen pis bir boğayım beni aç bırakmasınlar naparlarsa yapsınlar o derece
RRzg14
canım hamurişi çok yiyorum ama diğer türlü yemeklerden de çok tiksindim zararlı ne varsa yiyorum öteki türlü de doymuyorum doymayınca sinir katsayım tavan yapıyo açlığa dayanamıyorum hiç Efelihayat
napcaz böyle bilmiyorum davul gibi oldum iyice ben
@greyfurt_ yuvarlanip gideriz bosverrrr BBluemom44
hemsire ayni.seyi dedi.bizimki.dengesiz gece gunduz 1 saat arayla aktif bu yandim demek.
Sabahtan beri.iki kez cikardim.kizlar atesim bas ağrım var ne oldu anlamadim yaa
@greyfurt_ yuvarlanip gideriz bosverrrr BBluemom44
hemsire ayni.seyi dedi.bizimki.dengesiz gece gunduz 1 saat arayla aktif bu yandim demek.
Sabahtan beri.iki kez cikardim.kizlar atesim bas ağrım var ne oldu anlamadim yaa
kızlar kan değerinize baktırdın doktorunuzla konusup bende sizin gibiyim kan değirim düşük cıktı demir ilacını düzenli içiyorum bir ay sonra tekrar bakılacak eger düşmeye devam ederse hastanede ilaç verilecek önlemi baştan almakta fayda var.