2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Nasıl geçti merakta bırakma bizleri :)
Her bişey yolundadır inşallah.

Benim de öyle tam belimin alt kısmı kalçanın tam üstü ağrıyor doktorum da normal dedi . Gerçekten kemikler doğum için hazırlanıyor sanırım.
Bendede aynı yani belim ağrıyor diyemiyorum çünkü belim değil kalçanın üst sınırı ağrıyor .Şu anda ec temizliğine başladık eşimle ...Eşim badana boya yapıyor ben de dolap düzenle ,perde yıka ,cam sil artık belimi siz düşünün..

Ben de yarın gireceğim ayrıntılı ultrason a cinsiyet yarın iyice kesinleşir inş. 16.haftada iki doktora gittim biri erkeğe benziyor ama kesin bir sey diyemem dedi diğer doktorda göremedi göstermedi yani . Kızlar nolur dua edin bir mucize olsun kız desin ben kendimi tabi erkek diye alıştırdımda bir ümit işte ..Tabi önce sağlıklı olsun Her şeyden önemlisi ...

arkadaşlar bir şey soracam bilgisi olan bana yardımcı olsun.4 cu tüp bebek denemem.16 hafta 5 günlük hamileyim.3 gün önce kesem patladı.hıç suyum kalmadı.bebebegın kalbi atıyor.bebegı almak gerektiği söylendi
aldırmadım.böyle tecrübesi olan varmı.ıstanbulda büyük hastanelerde 20 haftalık bebek yaşar mı oraya gıtsem

Bugün dr a gittim bizde de cinsiyeti kesin olarak söylemediler 13. Haftada erkek dendi şimdide pozisyon ters göremiyorum kız olabilir dedi artık dr larda tuhaflaştı. Kendimi erkeğe alıştırmıştım şok oldum. Artık hayırlısı bide plesanta previa olduğum söylendi 2.5 cm lik kanama alanı varmış.ilk çocuğumda da böyleydi sürekli yattım şimdi çocukla ne yapıcam bilemiyorum.dualarınızda banada yer verin arkadaşlar

çok geçmiş olsun öncelikle. Bununla ilgili biz ne söylesek boş. Ama şu an bebekler 300 gr civarında. 600 gr olup yaşayan olduğunu biliyorum. geçen gün takip uygulamasında yaşamla bağdaşmayacak şekilde daha gelişmeyen bir organdan bahsetmişlerdi ama hangisiydi unuttum. keza akciğerleri de gelişmemiştir daha son haftalarda gelişiyor diye biliyorum. İnşallah vardır bir çıkar yol. inşallah Allah bebeğini sana bağışlar. Allah kolaylık versin inşallah.

Geçmiş olsun. Ablamın da 14. Haftasında suyu geldi ama suyu bitmediği için sağlıklı doğum yaptı.
Senin suyun bitmiş dediğine göre bu durumda çocuk nasıl yaşayacak bilmiyorum. Şuan kalbi atıyor olabilir ama çok sıkı gözetim altında olmalısın. Allah korusun seni de öldürebilir, zehirleyebilir, ağrın veya ateşin olursa lütfen dakika kaybetmeden acile gidin.

Hayırlı geceler herkese Allah nasip ederse bende Aralık annesi olacam doktor cinsiyetine kız gibi dedi inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza ebislerimizi

Arkadaşlar hayırlı geceler. Benim de bebişimin cinsiyeti erkek. 18.haftada öğrendik. Ben baştan kız hissetmiştim ama değilmiş. Fakat ultrasonda çok net göremedik. Şimdi ayrıntılı ultrasonu bekliyorum. Sizce farklı bir şeyle karşılaşır mıyız cinsiyet konusunda

Zannetmiyorum erkekse pek yanılma payları olmuyor.zaten 18.haftadada kesinleşmiştir.saglikla gelsinler

Arkadaşlar bugün gidecektim ayrıntılıya devlete gidiyorum bizim ilçede ama ultrason doktoru 1 ay izinliymiş. Ne yapacağım bilemedim özeller de çok pahalı ankara lokman hekim 650 dedi ya uçmuş fiyatlar o kadar para verilmez bence aynı şey devlette de yapılıyor .Ankara da devlete gitsem 19 +5 teyim geç mi kalırım bilemedim burada hemen bakıyorlardı Ankarada giden var mı devlette hemen randevu veriyorlar mı

Bulursun belki 2 haftaya kadar doktor bana 21. Haftada yaptır dedi oğlumda 22 de yaptırdım oğlumun doktoru o haftayı tavsiye etmişti ☺ iyice para tuzağına çevirdiler herşeyi el mahkum olduğunu biliyorlar ya devletten faydalanma taraftarıyım benimde eşim sabırsız girecek bakacaklar hemen olup bitecek devleTe götürmüyor ondan

Ben 16. Haftada mecburen ayrıntılı ultrasona girdiğim için 24. Haftada önerdi doktorlar tekrar ayrıntılı . Ama ben sabırsızlanıyorum 23 olunca gideceğim sanırım

Universite hastanelerine gidin

Benim sat 8 mart. Nerdeyse 12 gun geriden geliyor,gec dollenme. Tahmini dogum 24 aralik ve erkek,icimdeki ses kiz dese de. Pipiyi gorunce emin olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…