2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kasılma gedir bilmiyorum hiç yaşamadım. Bu ağrı ben doğrulduğumda veya pozisyon değiştirdiğimde geçiyor. Sırt üstü yatınca karnım gerildiği için ağrıyor kaslar geriliyor belki o itince. Bu arada 3 gün önce ben de hissetyim ilk defa ciddi şekilde. 5 kez vurdu eşim 4ünü hissetti çok güzeldi.

. Yalancı Doğum sancısı deniyor ileri aylarda hep oluyor bana biraz anımsatıyor ayırt edemiyorum doktora gidince sorucam bunuda tarif edip. Ben nedense hissedemiyorum heralde oğluştan dolayı pek dinlenme fırsatım olmuyor ondan günde bir minik tekme okadar bugün iki tane attı sağolsun

Detaylı kayıtta ne gibi sorular var dpktorumdan herhangi bir belge vs gerekiyor mu ona göre hazırlıklı gider cevaplarsaniz çok sevinirim teşekkürler

Detaylı kayıtta ne gibi sorular var dpktorumdan herhangi bir belge vs gerekiyor mu ona göre hazırlıklı gider cevaplarsaniz çok sevinirim teşekkürler

Bizden ikili ve üçlü test sonuçlarımızı, kimin vesilesiyle geldiğimizi , eşin iş durumu vs. adres telefon daha aklıma gelmeyen detaylı bilgiler aldılar . Kısacası yapılan kan ve tarama testi sonuçlarınızı götürmenizi ya da mailinizde bulundurup orada doktora mail atmanızı öneririm.

Teşekkür ederim

Benim detaylı ultrason Pazartesi günü,bende 2 li ve 4lü test sonuçları ile gideceğim

Benim detaylı ultrason Pazartesi günü,bende 2 li ve 4lü test sonuçları ile gideceğim
benim doktorum hamilelikte 2 kere detaylı istiyorum dedi haftaya çarşamba gidicez ilki için 18+2 olucaz bir de sonrasında 21. haftada bakalım dedi.. erken olanı istemiyorum dedim biraz kızdı gerekli ben her gebemden istiyorum dedi hiç bilemedim mecbur gidicez..erken görmüş olurum

İNŞALLAH CANIM 25 NE RANDEVUM VAR BAKALIM NE DİYECEKLER

Ayrıntılı organ taraması için istenilen fiyatlar neler? Heryer çok farklı fiyat veriyor

Kızlar 3 4 gündür ayaktayken belim ağrıyor 5 dk bile durmam yeterli hemen ağrı başlıyor belimin alt kısmı ağrıyor. Sizde de oluyor mu? Kilo da almadın ki 1 buçuk kilo aldım sadece. Fıtık mı oldum acaba dedim ama o da bacağs da ağrı yaparmış öyle bişey yok bende. Hemşireye sordum sağlık ocağında, kemikler biriibirinden ayrılıyor falan dedi. Size de oluyor mu?

Benim de öyle tam belimin alt kısmı kalçanın tam üstü ağrıyor doktorum da normal dedi . Gerçekten kemikler doğum için hazırlanıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…