Ya erken biliyorum ama o kasılma değilmi bendede oluyor bebek toplanmasından ziyade ileriki aylarda olan kasılmaya benziyor ama bebekte olabilir ben iki türlüsündende emin olamıyorum daha çok kasılma gibi geliyor hernekadar erkende olsa kasılmalar İçin
Kasılma gedir bilmiyorum hiç yaşamadım. Bu ağrı ben doğrulduğumda veya pozisyon değiştirdiğimde geçiyor. Sırt üstü yatınca karnım gerildiği için ağrıyor kaslar geriliyor belki o itince. Bu arada 3 gün önce ben de hissetyim ilk defa ciddi şekilde. 5 kez vurdu eşim 4ünü hissetti çok güzeldi.
Kasılma gedir bilmiyorum hiç yaşamadım. Bu ağrı ben doğrulduğumda veya pozisyon değiştirdiğimde geçiyor. Sırt üstü yatınca karnım gerildiği için ağrıyor kaslar geriliyor belki o itince. Bu arada 3 gün önce ben de hissetyim ilk defa ciddi şekilde. 5 kez vurdu eşim 4ünü hissetti çok güzeldi.
. Yalancı Doğum sancısı deniyor ileri aylarda hep oluyor bana biraz anımsatıyor ayırt edemiyorum doktora gidince sorucam bunuda tarif edip. Ben nedense hissedemiyorum heralde oğluştan dolayı pek dinlenme fırsatım olmuyor ondan günde bir minik tekme okadar bugün iki tane attı sağolsun
Özgür deren ilgiliydi gittiğimizde baya bekledik sıramızın gelmesini. Ben de doktor arkadaşlarımın ve kendi doktorumun tavsiyesiyle gittim . İşlem yarım saate yakın sürdü . Girişte kayıt açtırıyorsunuz baya detaylı bir kayıt oluyor :) ben memnun kaldım açıkcası ama gerçektenz fiyatı çok yüksek kendi doktorumda muayenehanesi var . İkisi aynı ay biraz yüksek oluyor ücret olarak . Metin altay ı da önerdilery sanırım bu sefer onu deneyeceğim .
[/QUOT
Özgür deren ilgiliydi gittiğimizde baya bekledik sıramızın gelmesini. Ben de doktor arkadaşlarımın ve kendi doktorumun tavsiyesiyle gittim . İşlem yarım saate yakın sürdü . Girişte kayıt açtırıyorsunuz baya detaylı bir kayıt oluyor :) ben memnun kaldım açıkcası ama gerçektenz fiyatı çok yüksek kendi doktorumda muayenehanesi var . İkisi aynı ay biraz yüksek oluyor ücret olarak . Metin altay ı da önerdilery sanırım bu sefer onu deneyeceğim .
Bizden ikili ve üçlü test sonuçlarımızı, kimin vesilesiyle geldiğimizi , eşin iş durumu vs. adres telefon daha aklıma gelmeyen detaylı bilgiler aldılar . Kısacası yapılan kan ve tarama testi sonuçlarınızı götürmenizi ya da mailinizde bulundurup orada doktora mail atmanızı öneririm.
Bizden ikili ve üçlü test sonuçlarımızı, kimin vesilesiyle geldiğimizi , eşin iş durumu vs. adres telefon daha aklıma gelmeyen detaylı bilgiler aldılar . Kısacası yapılan kan ve tarama testi sonuçlarınızı götürmenizi ya da mailinizde bulundurup orada doktora mail atmanızı öneririm.
benim doktorum hamilelikte 2 kere detaylı istiyorum dedi haftaya çarşamba gidicez ilki için 18+2 olucaz bir de sonrasında 21. haftada bakalım dedi.. erken olanı istemiyorum dedim biraz kızdı gerekli ben her gebemden istiyorum dedi hiç bilemedim mecbur gidicez..erken görmüş olurum
canım beni sağlık ocagından aradılar 20.haftanda ilk aşın yapılacak dediler öncesinde olmuyomuş..
doktoruma sordum son 10 yılda vurulmadıysan yaptır dedi cnm
Merhaba canim.. Bizde oğlumda böbrek büyümesini tam bu aylarda öğrenmiştik sürekli takip edildi bi böbrek daha fazla büyüyordu..baya araştırdık bir çok doktora götürdük şu an hacettepe de bi prof kontrolünde 6 ay da bir takip ediliyor.. Büyüme durdu hatta biraz küçüldü ama henüz büyük şu an da bi müdahale gerekmiyor sadece takip.. doğumda kaybolabilir dediler bize ama bizim devam etti doğumla duzelenler de var mış erkeklerde genelde oluyor muş bu durum.. Bize sünnetle alakasi yok dediler ama biz yine de 3 . Ayda sünnet ettirdik yok denildiği halde faydasini gördük sunnetten sonra durmaya başladı büyüme.. Çok şükür tedavisi olan bir şey inşallah sizin de doğumla ortadan kalkan bi durum olur..
BENİ DE ARADILAR BEN İLK DOĞUMUMDA YAPTIRMAMIŞTIM AMA HEMŞİRE DÜŞÜK TEHLİKESİ GERÇİRDİYSENİZ DOKTORUNUZA SORUN O ŞEKİLDE YAPALIM DEDİ 25 .DEN SONRA GİDİCEM DOKTORUM ONAYLARSA
Kızlar 3 4 gündür ayaktayken belim ağrıyor 5 dk bile durmam yeterli hemen ağrı başlıyor belimin alt kısmı ağrıyor. Sizde de oluyor mu? Kilo da almadın ki 1 buçuk kilo aldım sadece. Fıtık mı oldum acaba dedim ama o da bacağs da ağrı yaparmış öyle bişey yok bende. Hemşireye sordum sağlık ocağında, kemikler biriibirinden ayrılıyor falan dedi. Size de oluyor mu?
Kızlar 3 4 gündür ayaktayken belim ağrıyor 5 dk bile durmam yeterli hemen ağrı başlıyor belimin alt kısmı ağrıyor. Sizde de oluyor mu? Kilo da almadın ki 1 buçuk kilo aldım sadece. Fıtık mı oldum acaba dedim ama o da bacağs da ağrı yaparmış öyle bişey yok bende. Hemşireye sordum sağlık ocağında, kemikler biriibirinden ayrılıyor falan dedi. Size de oluyor mu?