2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Amin canım cümlemize kolaylık versin Annelik zor zanaat gerçekten herşeye yetişiyorlar gariplerim, amcaya da Rabbim acil şifa versin
Süs derken evdeki odası için mi hastane odası için mi soruyorsun?

Katılıyorum size. Benimde ilk bebeğimde herkes çok alma hemen büyüyorlar dedi ufaklardan çok az almışım sanki direk 6 aylık doğacak gibi. Sonra eşya yetiştiremedim sürekli kaka, çiş, kusma. Bu sefer 3 aylıklardan bol bol almak istiyorum.

Öyle bakalım bende pazartesi detaylıdan sonra bakacam ama dediğin gibi nerden başlayacağımı bilmiyorum. Kıyafet bakmayalım diyorum sabit şeyleri alayım bu ay sonra detaylı için başka ile gidip bakmadan almadan gelmek içime sinmiyor artık baş son bir yerden almaya başlayacağız inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur

Kızlar lütfen banada cevap verir misiniz çok moralim bozuk gerçekten adetime sekiz gün varken 2 çıktı beta sonra tekrar yaptım 2 gün son yine 2 çıktı bugün adetime bi gün var 0.06 çıktı bu ne demek kesinlikle yok mu bebek yani lütfen cevap verin teşekkürler

Malesef yok cnm.

Maalesef yok 5 in altındaki değerler olunca gebelik oluşmaz diye biliyorum. Üzme kendini rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah

Cnm gözünaydın hayırlı olsun, biz senle aynı anda tedaviye başladık, sende en bştan tedavi yapıcaktın dimi cnm? Tedavisizmi hamile kaldın, normal yolla
Selam canım evet hatırlıyorum seni tedavisiz oldu pazartesi keseyi göremeye gidecembakalım hayırlısı daha gerçekliğine inanamıyorum ben. Senin tedavin nasıl gidiyor herşey yolunda mı? ?

Selam canım evet hatırlıyorum seni tedavisiz oldu pazartesi keseyi göremeye gidecembakalım hayırlısı daha gerçekliğine inanamıyorum ben. Senin tedavin nasıl gidiyor herşey yolunda mı? ?
Hayırlısı ile güzel haberler verirsin cnm, bna naturel transfer düşünüolar? Senin bilgin varmı bu konuda cnm?

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı: Tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlar da tetenos aşısı yaptırabilir mi? Bir sakıncası olur mu?
Arkadaşım tüp bebek yardımcı üreme tekniği. Gebe kaldın mı bir gebe kadın ne yapıyorsa sende aynısını yapacaksın. Tüp bebekle oluşan bebekle, normal yolla olan bebek arasında ve bunların hamileliği arasında fark yok.

AMinnn inşallah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin rabbim benimde bayramdan sonra detaylım ondan sonra bizde başlarız dedesine beşiğini arabasını falan aldırırım artık aslında bize pek birşey kalmıyor büyükler sağolsun birşey danışıcam sana su gibi akıntın oluyor mu hiç gün içinde benim dört gündür var aklım takıldı sanki akşamları Yok olmuyor gündüz neden var anlayamadım

Evet oluyor o tarz akıntı özellikle sıcakta yürüyünce yada idrara biraz gecikince ama diğer zamanlarda da geliyor

Dr uma yazdım kullandığın jelden kaynaklıdır dedi ama huzursuzlandım haliyle yine de
Senin var mı hiç şikayetin falan
Benim en büyük şikayetim fırıklarım malesef. Akıntı olarak çok şikayetim olmadı normal miktarda oldu o yüzden kokulu olmadığı sürece dert etmiyorum.
Ama geçenlerde progestan kullanıyorum bu sıcakta fitil olarak kullanmak bana sıkıntı veriyor dedim Dr.a 2 günde 1 e indirdi.

Fırık ne canm ?
Bende onun iğnesini oluyorum hafta da bir vuruluyırum hapını da kullanıyordum ama dr crinone diye bi jele başlattı hapını bıraktırdı iğneye devam dedi fitili gece kullan gündüz dediğin gibi sıkıntı yapar
Bu arada serviks boyunu ölçtürdün mü hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…