2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Tamam canım içime su serptin. 5 kayıp olunca ister istemez korkuyorum.

Yarın gidicem inşaAllah canım sağol

ben ablama 4 kala kan testi yaptırmıştım 2 çıkmıştı sonra adet olmayınca doktoru arayıp adet söktürücü başlayayımmı diye soracaktı bende doktor testi yenile diyecek sen yine yapta bari doktoru öyle ara dedim kadını ikide bir rahatsız etme diye test pozitif çıktı biraz geçsin yinelersin testi bazen kanallardan rahime inmesi geç oluyor döllenmiş yumurtanın ondan dolayı geç çıkıyor tahlillerde inş gönlüne göre olur
tahliller çok iyi usg için erken olmasına rağmen kese ve içinde minik birşey ya bebek ya yolk saç görülmüş bence harika 3000 değerle çok iyi usg sonucun hayırlı olsun ☺

Çok teşekkür ederim bekleyelim bakalım nasip artık ama bu forum bana arkadaş oldu çok iyi hissettiriyor kendimi bana

Teşekkürler canım

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı: Tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlar da tetenos aşısı yaptırabilir mi? Bir sakıncası olur mu?

Hayırlı olsun Takımınız çok güzel kuzucuğunuz güzel günlerde kullansın
Çok teşekkür ederim Aminn inşallah ilk bebişime giydirmek nasib olmadı çok minik doğdugu için apar topar prematüre kıyafeti aldık inşallah bunda nasib olur
çok tatlı:) eskitmek nasip olsun cicilerini:)
Çok teşekkürler Amiin inşallah
Bazen erken de diyorum ama o kadar şey var ki ilk bebek olunca hepsini nasıl toplu alalım
Aynen öyle fırsatı bulunca almalı sonra ağırlaşınca çok zor oluyo gezmeye mecali olmuyor insanın Yıkama ütüleme yerleştirme evresi de var bu işin

Yıkama ütüleme olayını anneme devretmeyi düşünüyorum valla bide bende hem bel hem kasık fıtığı var canım ben 7.aydan sonra nasıl gezeyim

kızlar merhabalar
ben dün detaylı ultrasyona girdim.böbrekleri dışında bir sıkıntımız yok çok şükür.böbrekleri takibe almamız gerekiyor.
bir de tetenoz aşımı oldum ilk dozu.
kasıklarımd çok fazla agrım oluyor haftasonu çok yormuşum kendimi onun için magnezyum hapı verdi.bu aralar bu ağrılar beni çok zorluyor.
siz de durumlar nasıl

Kızlar adetime 8 gün varken beta 2 çıktı dün yine yaptım yine 2 çıktı benim gbi olan var mı. Adetime üç gün var yumurtalıklarım ağrıyor

Kızlar adetime 8 gün varken beta 2 çıktı dün yine yaptım yine 2 çıktı benim gbi olan var mı. Adetime üç gün var yumurtalıklarım ağrıyor
Adetin gecikmeden yaptığın her testte kendini yoruyorsun, kafanda kuruyorsun. Biliyorum hiç kolay değil ama lütfen kendini strese sokmadan aferin geçikmesini bekle.

Kemal belviranlida da radyoloji bölümü yapacakmış. Bugün nakipoglu semt pol. Gittim gitmez olaydım ayni belviranli gibi suriyeli dolu zar zor girdim doktor odasına. Demez mi ben sevketmiyorum sen gidip alacaksin zaten radyolog yapiyor perinatolog degil diye... e mhrs de perinatoloji bolumi var ordan alamadigim icin size geldim diyorum. yok diyor perinatalog yapmiyor.. gidip farabiye 250 verip orda yaptiracagim nasipse. Bosu bosuna onca yol gittim. Suriyeliden gecilmiyor. Karnima agri girdi sinirden.

CAnım senin bilgin yokmuş heralde Suriyelilerin tamamını nakipoğluna postaladılar yanlış yere gitmişsin Belviranlı hastanesinde artık Suriyeli yok ancak akşam acile gelirlerse geliyorlar polikliniğine kabul etmiyorlar o yüzden hepsini nakipoğluna yönlendirdiler sen belviranlıya gidip görüşseydin daha kolay olurdu belki birsürü kadın Doğum doktoru var illa randevu oluyordu birine ben oğlumu kulak burun Boğaz’a götürdüm orada özele önce götürmüştüm çare olmayınca birde oraya deneyim dedim doktor iyidi iyi ilgilendi eşim işte böyle aksilikler çıkar boşuna uğraş olur diye özelde yapalım dedi yoksa bende SSK’da yaptıracaktım

Desene tam yerine düşmüşüm. Mhrs de yer bulamadim belviranlida. Berbat bir gündü ya. Mhrs den randevu alayim diye oraya girdim keske dedigin gibi gidip belviranli hastanesine gidip gorusseydim.

Yıkama ütüleme olayını anneme devretmeyi düşünüyorum valla bide bende hem bel hem kasık fıtığı var canım ben 7.aydan sonra nasıl gezeyim
Çok geçmiş olsun senin işin biraz daha zor Allah kolaylık versin kesinlikle 7 ye gelmeden hallet yapılacak çok şey var süs falan yaptırıcakmısın. Annelerden Allah razı olsun bu sene ben yalnız olurum babam kemoterapi aldığı için onunla ilgileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…