2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Konuyla ilgili yapılmış raporlar nedeniyle gelmiştim ama bu mesajınız üzerine bir uyarı mesajı yazmama gerek kalmamış, umarım yazdıklarınız dikkate alınır ve sükunet sağlanır.
Umarım sevgili Mune .... Bilhassa bu konuda olması çok üzücü. Zira bu başlıktaki herkes ne kadar hassas ve zor bir sürecten geçildiğini biliyor. Biz birbirimizi anlamaayacağız da kim anlayacak

Kizlaaar,cantasini hazirlayan var mii ??? Bebek bezini islak mendilini secemedim ne alicaz ? Kendime daha hicbir sey alamadim,bir bitmedi misafir gelen giden antalyaya gelen bizde tatil yapiyor (
Tatil beldesinde olmak bu anlamada sikici ama insanlarin da anlayisli olmasi gerekiyoe bez olarak prima premium.care yeni dogan 1 numara. Islak mendil uni baby yenidogan aldim. Ayrica temizleme pamugu da aldim. Netten arastirdigimda bunlari önermislerdi

Kizlaaar,cantasini hazirlayan var mii ??? Bebek bezini islak mendilini secemedim ne alicaz ? Kendime daha hicbir sey alamadim,bir bitmedi misafir gelen giden antalyaya gelen bizde tatil yapiyor (
Ben çantamı bugün hazırlamaya başladım yavaştan.islak mendil sleppy zeytinyaglisini aldim yenidogan icin.oglumun kıyafetlerini de yıkayıp gunesletip utuleyecegim haftaya.sendemi antalyadasin,hangi hastaneye gidiyorsun canım.

Manavgattayim. Anadolu hastanesi,yasam hastanesi,devlete gittim. Devlette m.zeki dru cok sevdim cok yakin buldum. Yasamda dr iyi ama isinamadim. Anadolu hastanesini sevmedim dru eledim o yuzden. Su an devlette dogum planliyorum,tanidik hemsire ablamiz da var oda konusunda iyiyiz dedi. Sleepy alayim dursun dedim iceriklerini tam anlayamadim. Kimyasallara ben dahi cok toleransli degilim bir de bebisleer ??? bez de prima premium sanirim en cok tavsiye edilen. Pudra almadim. Almanyadan esim musterilerden krem getirtti kaufmann,5 paket bir sure goturur o. Biz kendimize lohusa pedi,gogus pedi,lohusa camasiri,gecelik baska ne alicaz. sanki yarin dogurcam bi telas bi telas

Sleppynin izotonik sulu ıslak mendilinide düşünüyorum. Ben ilk zamanlar ıslak mendil kullanmayacağım zaten temizleme pamuğunu ılık suyla ıslatıp sileceğim.bez olarak prima aldım birde molfix pure&soft bez çok alıp koymayı düşünmüyorum en iyi bez bile pisik yapabiliyormuş o yüzden oğlumun popişine göre alacağım kendimeyse pijama gecelik(2 ser adet) göğüs pedi,emzirme sutyeni,depend aldım.birde bol bir terlik çünkü ayaklarım şişmeye başladı benim.bolcada corap patik koy yelek koy.ben bunları koydum cantama

Bunu 10 gün önce ben yaşadım hatta yazmıştım buraya tansiyonum yüksek turşu filan yediğim için demiştim. Çok şükür 10 gün tuzsuz yemek ve detoks suyuyla atlattım şuanda bebişimle iyiyiz Gerçekten tansiyona dikkat edin ve ölçün ara ara

Bu arada benim kadar çatı ağrısı yaşayan var mı acaba 9 aylık hamile gibi yürüyorum adım atarken ıhhlıyorum resmen son ayda kemiklerim tamamen ayrılcak galiba

Benim tansiyon 12/8 çıkıyor hep.takipteyim sizin kaç çıkıyor

Tamam canim yarin eczaneye gideyim bi,genelde dusuk tansiyonluydum hamileligin baslarinda. Sonra o dönem bitti diye bakilmiyor diye düşündüm. Ogreniyoruz iyi ki var kadinlar kulübü.

Tamam canim yarin eczaneye gideyim bi,genelde dusuk tansiyonluydum hamileligin baslarinda. Sonra o dönem bitti diye bakilmiyor diye düşündüm. Ogreniyoruz iyi ki var kadinlar kulübü.
Gebelik tansiyonu cok tehlikeli olabiliyor Allah korusun

Evet hepimizin desteğe ihtiyacı var maalesef ama ben o kişiye mesaj aymamışken bana sardı son mesajında ki uslubundan dolayı zaten çok cevap verilcek biri olmadığını anladım. Kilo aldığım için doktorumu sorguladı halde son mesajında mutlu ve huzurlu kalarak fit kalıyorum diye beni imrendirme çabasına girdi kendince yazık...resmen kötü niyet budur bu konuyu burda bitiriyorum ztn sakin diye yazınca size de yazmak istedim

Bu arada benim kadar çatı ağrısı yaşayan var mı acaba 9 aylık hamile gibi yürüyorum adım atarken ıhhlıyorum resmen son ayda kemiklerim tamamen ayrılcak galiba
Çatı ağrısı nası bişey bilmiyorum ama benim de alttaki kemikler ağrıyo yürürken oturmak zorunda kalıyorum

selam valla burda herkes yanlış gördüğünü yazıyor, aşırı kilo alan birine bunun yanlış olduğunu elbet söylemeliyiz misal hurma yiyen birine nasıl hurma doğumu kolaylaştırdığı için zararlı diyoruz yada sigara içen birini eleştiriyoruz o nedenle. herkes en doğruyu yapsa / bilse zaten burada ne işi var. burası fikir alış verişi platformu ha gebelikte çok kilo alımı faydalı ise beni uyarın ben yanlış biliyorumdur.
benim doktorum aylık kontrollerde biraz hızlı kilo aldığımı görse uyarıyor hatta en son böyle giderse seni diyetisyene yönlendirmek durumunda kalacağım tatlıyı azalt lütfen dedi, doktorum çok kötü niyetli o zaman :) şahsın doktoru bu kadar aşırı kiloya rağmen kendisini uyarmıyorsa sıkıntılıdır , başka bir doktora görünmeli benim kişisel kanaatim bu yönde idi, ha doktoru uyarıyor diyetisyene gidiyor yine de alıyorsa yapacak bişey yok ne diyelim.
sizde tansiyon konusunda birini eleştirmişsiniz arkadaşta haklısın gidip ölçtüreyim demiş kötü niyet mi bu allasen ? :)
ayrıca kilo kadar sinir streste çok zararlı da neyse :)
aşağıda alıntı yaptım kendim ve herkes için;
*
Çok fazla kilo almak hamilelik boyunca sorunlar yaşamana sebep olabilir. İşte onlardan bazıları:
  • Yağ katmanlarının fazla kalınlaşması bebekle ilgili muayene ve ölçümleri zorlaştırabilir.
  • Fazla kilolar, bel ve sırt ağrısından varislere, halsizlikten mide sorunlarına kadar hamileliğin getirdiği rahatsızlıkları arttırabilir.
  • Erken doğum yapmak, gebelik şekeri ya da yüksek tansiyona yakalanma riskini arttırabilir.
  • Normal doğum yapamayacak kadar iri bebek sahibi olmaya sebep olabilir.
  • Sezaryen sonrası komplikasyonları doğurabilir.
  • Ayrıca bu fazla kiloların doğumdan sonra verilmesi de zorlaşır. Hamileyken çok fazla kilo alan kadınların birçoğunun bu kilolarla kalma riski yüksektir.
*

Hanımefendi ben kendi tarafımdan bu konuyu kapattım lütfen mesajlarınızda benimle alakalı ve eleştirel şeyler yazmayınız kilom doktorum yada hamileliğim ile ilgili

Bunlar tabi ki dogru. Ben yanlis demedim. Zaten birbimizi yanlis anladigimizi soyledim. Yoksa buranin amaci bilgi alis verisi zaten. Allah hepimize saglikla sihhatle dogum yapmayi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…