2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benim kadar yemek yemeyi seven iştahli bir insan nasil her hamileliginde boyle kilo verip hicbise yiyemiyor anlamiyorum Dogurana kadar benim bünye iflas edio arkadaslar hayatimda benim gibi bir tane daha gormedim türünun son örnegiyim hamileligi bünyem asla kaldirmiyor

Bugun farkli bir dr.a göründüm,31 haftalik dedi, benim bildigim 29+4. Sata gore de 32 hafta. Anlamadim. Kilosunu ogrenicektim ogrenemedim makineleri yetersizmis.

kızlar bizim bi tanıdık benimle hamileydi yani 32 haftalık doktor tansiyonunu takibe al yoksa yatırırım hastaneye demişti oda en çok turşu falan canım istiyo diyodu sanırım dikkat etmedi tansiyonu çıkmış geçen hafta apar topar sezaryana aldılar ama bebek iki gün anca yaşayabilmiş dikkat edelim aklınızda bulunsun Allah esirgesin

maşallah benimkide 32 +1 olduk bugün sata göre yarın gitcem bakalım kaç oldu

Muhtemelen kasımda olur canım dogumun, benimde öyleydi. Kızım da 7 aralıktı. Ama kasım da dogurdum. Gerçi ben sezeryan oldum.. normalde geçebilir zamanı.

Yazıklarım mı gitmiyor acaba, forumda sıkıntı mı var anlamadım

maşallah iyi bakmışsın:)) sanırım ilk sen doğum yapıcan aramızda

Medical park meral hanıma muayene olan bayan vardı.ismini unuttum burdaki acaba

Muhtemelen kasımda olur canım dogumun, benimde öyleydi. Kızım da 7 aralıktı. Ama kasım da dogurdum. Gerçi ben sezeryan oldum.. normalde geçebilir zamanı.
Normal istiyorum Allahin izniyle ama bebeğim 1 hafta önden gidiyor ya ultrasonda o yüzden kasım dedi dr.ama normali beklersek aralık dedi bakalım hayırla sağlıkla gelsin insaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…