Benim kadar yemek yemeyi seven iştahli bir insan nasil her hamileliginde boyle kilo verip hicbise yiyemiyor anlamiyorum Dogurana kadar benim bünye iflas edio arkadaslar hayatimda benim gibi bir tane daha gormedim türünun son örnegiyim hamileligi bünyem asla kaldirmiyor
Bugun farkli bir dr.a göründüm,31 haftalik dedi, benim bildigim 29+4. Sata gore de 32 hafta. Anlamadim. Kilosunu ogrenicektim ogrenemedim makineleri yetersizmis.
kızlar bizim bi tanıdık benimle hamileydi yani 32 haftalık doktor tansiyonunu takibe al yoksa yatırırım hastaneye demişti oda en çok turşu falan canım istiyo diyodu sanırım dikkat etmedi tansiyonu çıkmış geçen hafta apar topar sezaryana aldılar ama bebek iki gün anca yaşayabilmiş dikkat edelim aklınızda bulunsun Allah esirgesin
Şimdi kontrolden geldik Allah'a hamdolsun herşey yolunda.normalde 33haftaligiz ultrasona göre 34 gösteriyor tahmini2300gr olmuşuz maşallahultrasina gore tahmini doğum tarihi 23.11,sata göre 4 aralık kasım annesi olabilirim galiba.
Şimdi kontrolden geldik Allah'a hamdolsun herşey yolunda.normalde 33haftaligiz ultrasona göre 34 gösteriyor tahmini2300gr olmuşuz maşallahultrasina gore tahmini doğum tarihi 23.11,sata göre 4 aralık kasım annesi olabilirim galiba.
Muhtemelen kasımda olur canım dogumun, benimde öyleydi. Kızım da 7 aralıktı. Ama kasım da dogurdum. Gerçi ben sezeryan oldum.. normalde geçebilir zamanı.
iyi de aldığınız fazla kilolar hem size hem bebeğe zarar , zehir bi anlamda belli bi şeyden sonrası.
diyetisyene yönlendirmesi lazım doğum doktorunuzun.
Muhtemelen kasımda olur canım dogumun, benimde öyleydi. Kızım da 7 aralıktı. Ama kasım da dogurdum. Gerçi ben sezeryan oldum.. normalde geçebilir zamanı.
Normal istiyorum Allahin izniyle ama bebeğim 1 hafta önden gidiyor ya ultrasonda o yüzden kasım dedi dr.ama normali beklersek aralık dedi bakalım hayırla sağlıkla gelsin insaALLAH